Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 8 minut temu, Rotevil napisał(a):Pogadaj z Pavo, tym śpiewającym robakiem przy ławce.No właśnie wiem, nie daje.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Dziś dostałem klucz od niego, może nie zrobiłeś wszystkich zadań ? W najgorszym razie jakiś bug
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 1 minutę temu, badzejo napisał(a):Dziś dostałem klucz od niego, może nie zrobiłeś wszystkich zadań ? W najgorszym razie jakiś bugWieczorkiem sprawdzę, ale prawdopodobnie jakiś sidequest wisi jeszcze, bo tak jak mówisz, chyba trzeba zrobić wszystkie sidequesty, żeby dał klucz, nie tylko ten z donatem.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 17 godzin temu, Shankor napisał(a):Ja nie wiem, czy to moja osoba jest tak sprawna (nie jest), czy wy macie problemy z baaardzo prostymi mechanikami. Nie zrozumcie mnie źle - gra jest trudna, no ale jeśli boss ma 3-4 ataki na krzyż, to nawet małpa jest w stanie się zorientować w sytuacji. Te wasze mityczne kill-roomy z latającymi wrogami lub koleś z grabiami przed czerwonymi kwiatkami/papryczkami, albo splitenr sister to 3 minuty gry w skupieniu, a nie jestem jakimś wymiataczem. To samo z pogo - każdy kolejny crest zmienia sposób działania. Dalej mnie jeszcze nie było, pewnie dostanę po dupie, ale zachowajmy jakiś umiar w stękaniu.Silk issue.Ale tak na serio to w drugiej połowie gry bardzo pomagają toolsy i przede wszystkim crafting kity na ich wzmocnienia. Wydaje mi się, że środek gry jest najtrudniejszy i dla mnie na przykład rzeczywiście był.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Jestem gdzieś dopiero w połowie, próbuje się właśnie z LJ i z bananem na japie powtarzam te walkę. Bossowie są niesamowici, a mi z tyłu głowy zaczyna kiełkować myśl, że oto mam przed sobą najlepszą metrodivanię w moim życiu.Doznanie, nie gra.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ja muszę chyba krótką przerwę zrobić, 50h, 3 akt, idę do kluczowej lokacji, wchodzę do gauntletu, którego robiłem na samym początku gry i nagle odpala się ponowna walka z ulepszonymi mobami i w tym momencie wyłączyłem grę.... cóż, sama gra i główny wątek to dla mnie 9/10, ale ta reszta poboczna, questy, dostawy itd., to 7/10, wkrada się już monotonia i zmęczenie w eksploracji tych rozległych lokacji, za bardzo przesadzili chłopaki z Team Cherry, osobiście wyjebałbym te areny, zamiast tego dałbym fajnych pojedynczych bossów, ale widocznie im się nie chciało tego robić, tylko poszli na łatwiznę.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ja dzis ladynych pare razy probowalem sinners road ale ostatecznie odpuscilem. Znalazlem gdzie teraz isc i powoli tam skacze i sie bawie. Idzie mi mocno powoli ta gra ale mocno bawi. Od miesiecy nic mnie nie wciagnelo tak bardzo.