Opublikowano poniedziałek o 11:262 dni Jedynka ma mroczniejszy klimat, mi lepiej w niej siadły czary, niż te toolsy w silksongu. Bossów ma też trudniejszych pod koniec i w DLC, w Silksongu od początku jest ciężko.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Co jest grane? Niby jakieś 3 akty miały być, a tu napisy i koniec? Powiedzcie, że nie jest to zbyt skomplikowane?
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 1 godzinę temu, Donatello1991 napisał(a):Co jest grane? Niby jakieś 3 akty miały być, a tu napisy i koniec? Powiedzcie, że nie jest to zbyt skomplikowane?Dostales taki ending jak bys w SotN skonczyl gre bez odwroconego zamku. Requirementy na 3 akt sa w necie. Spelnisz wymagania. Ubijesz bossa 2 aktu i potem przy load game bedziesz "rozrywal" save i bedzie opcja kontynuowac fabule.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Trzeba zrobić chyba wszystkie wishe.Ja wlasnie robię 3 akt i nie widze jakiegoś dużego skoku trudności. Fajna sekcja platformowkowa była.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Wszystkie wishe z tablic. Sam nie miałem wszystkich skończonych od NPC więc 100% nie trzeba takich.