Opublikowano wczoraj o 14:51 1 dzień Ehh kurła na switchu niby jest normalnie ale czekam na wersję na pi es fajw Edytowane wczoraj o 14:56 1 dzień przez badzejo
Opublikowano wczoraj o 14:52 1 dzień Ciekawe kto przyrushuje i pierwszy strzeli reckę. W pierwszym HK nadal 62k graczy więc w sumie franczyza HK obecnie 168k online
Opublikowano wczoraj o 14:53 1 dzień Tęskniliście za premierami sklepowymi, kolejkami, radochą z kupna? Proszę bardzo. Wersja 2.0
Opublikowano wczoraj o 15:00 1 dzień Lepszy termin operacji nie mógł się trafić. Dwa miesiące L4. Szkoda tylko że gry nie mogę kupić xD
Opublikowano wczoraj o 15:02 1 dzień Ja czytałem, że już brakuje powoli cyfrowych kopii, przejebane...
Opublikowano wczoraj o 15:07 1 dzień Będą zamieszki i czołgi na ulicach jak nie starczy dla wszystkich
Opublikowano wczoraj o 15:20 1 dzień Wszedłem na eshop, wyszukałem, kliknąłem, kupiłem. Nie wiem o co drama ;)
Opublikowano wczoraj o 15:32 1 dzień 8 minut temu, Homelander napisał(a):Wszedłem na eshop, wyszukałem, kliknąłem, kupiłem. Nie wiem o co drama ;)Co tam jest pod opcją FEATS?
Opublikowano wczoraj o 15:32 1 dzień Xkom i Steam to najlepsze sklepy z grami. Węgiel było swego czasu łatwiej kupić.
Opublikowano wczoraj o 15:36 1 dzień To że na switchu się da kupić to nie przypadek w dodatku drożej. Cherry Pazery
Opublikowano wczoraj o 15:38 1 dzień 6 minutes ago, GearsUp said:Co tam jest pod opcją FEATS?Wygląda na acziwmenty1 minute ago, messer88 said:To że na switchu się da kupić to nie przypadek w dodatku drożej. Cherry PazeryTak samo 20$ jak na Steamie
Opublikowano wczoraj o 15:40 1 dzień Just now, messer88 said:ładnie was jebią w tej ameryczce na dwa baty steam i NintendoA gdzie jest taniej?
Opublikowano wczoraj o 15:44 1 dzień Cena na eshopie, steam I Ms store ta sama 16.75 funa nie wiem o co ta drama.
Opublikowano wczoraj o 15:52 1 dzień 4 minutes ago, messer88 said:Dla Polaka 75 steam 92 Nintendo bo najlepsza wersjaNie no fagom w PL sie powodzi.
Opublikowano wczoraj o 15:55 1 dzień No piękna cena na polskim Steamie. 75 zeta to faktycznie super14 minutes ago, messer88 said:ładnie was jebią w tej ameryczce na dwa baty steam i NintendoW sensie, że giereczka 20$? No, całe 30 min muszę na to pracować
Opublikowano wczoraj o 16:00 1 dzień 12 minut temu, kudlaty88 napisał(a):I jak tam gierka? Jakieś wstępne opinie?Ja już skończyłem, 40 bossowy boss rush, nie polecam.