Opublikowano 14 kwietnia 20251 r W SR wszystko zależy od opon i stanu zawieszenia. Przy niewłaściwych oponach lub rozwalonym zawieszeniu pojazdy zachowują się zupełnie inaczej.
Opublikowano 15 kwietnia 20251 r To prawda, nie czuć wagi pojazdów, te wielotonowe bydlaki podskakują jak balony na nierównościach (w Taymyrze są takie kłody poukładane w błocie, jak się po tym jedzie to niezła komedia jest).
Opublikowano 15 kwietnia 20251 r To pewnie trochę pozostałości z Mudrunnera, a trochę specjalnie, żeby było trudniej ;)
Opublikowano 15 kwietnia 20251 r 5 hours ago, Bartg said:To pewnie trochę pozostałości z Mudrunnera, a trochę specjalnie, żeby było trudniej ;)Akurat Mudrunner nie ma tego problemu i tam czuć moc i masę pojazdów bardziej niż w Snow. Myślę, że te skaczące auta to pokłosie tego , że gra miała być bardziej dynamiczna niż właśnie Mudrunner i faktycznie - jest szybciej i bardziej dynamicznie, no ale łatwiej jest się wywalić na bok.
Opublikowano 24 kwietnia 20251 r Ależ dobre są mapy w Austrii; piękne widoki, sporo błocka, raczej płaskie i zielone tereny i te zamki w tle. Z pojazdów, to raczej niepraktyczny kamper i traktor o sporym potencjale, ale mocno paliwożerny. Jak te kochane pepiczki to robią, że nadal ta gra kręci po setkach godzin babrania się w błocku?
Opublikowano 29 kwietnia 20251 r Podoba mnie się to! Porównanie loggingu w Snow i nowym RoadCraft. Edytowane 29 kwietnia 20251 r przez Masamune
Opublikowano 28 maja 20251 r Powoli kończę Wisconsin. Niezmiennie gra wciąga jak niejedna dziura z błotem na naszej trasie. Jak się już ma ogarnięte dobre pojazdy to gra przestaje być super wymagająca i zaczyna być mocno relaksująca. Aby unikać kilkukrotnego przewożenia towaru zacząłem kombinować z ładowanie ciężarówek do oporu. Trzeba przyznać, że adrenalina wtedy zaczyna rosnąć.
Opublikowano 28 maja 20251 r A ja kupilem podstawke zeby zobaczyc czy to dla mnie. Roadcraft pewnie wezme tak czy tak ale chcialem tak na szybko obadac mechaniki a obecnie SR po 50zl. Na razie jest przyjemnie. Tutorial wczoraj pykalem. Dotarlem do Alaski. Nie mam pojecia na co wydawac kase i mam tylko te ciezarowki ktore znalazlem na pierwszej mapie za free czyli pewnie jakies gowno.
Opublikowano 28 maja 20251 r Na twoim miejscu odpuściłbym sobie Alaskę i wycalakował Michigan. Jak zdobędziesz tam kilka przydatnych ulepszeń do pojazdów i nauczysz się podstaw to Alaska wtedy lepiej wejdzie.
Opublikowano 28 maja 20251 r A mozliwe ze tak zrobie bo mnie teleportowalo na alaske i mam tylko tego gowno scouta bez moich darmowych ciezarowek wiec i tak musze tam wrocic.
Opublikowano 28 maja 20251 r Wisconsin coś tam pojeździłem ale odechciało mi się robić te zadania po kilkanaście rzeczy. Te trucki dobre są jak się nauczysz to spokojnie nimi objeździsz Michigan i Alaskę, jak już coś będziesz ogarniał to można zgarnąć z Alaski ANK i Royala. Do ruskich nie ma co wchodzić na początku przygody.
Opublikowano 28 maja 20251 r Z ciężarówek płatnych, jak Ci nie szkoda paru złotych to kup sobie Tatra Dual Pack - jest tam rewelacyjna Tatra T813, która tak w realu jak i w grze radzi sobie znakomicie w terenie. Nie pożałujesz I rób wszystko w Michigan na spokojnie. Potem sobie będziesz mógł odbokować i kupić Azova za 92k, Tajgę itd. I będzie dużo prościej. Edytowane 28 maja 20251 r przez SebaSan1981
Opublikowano 1 czerwca 20251 cze Sciagnalem darmowe Anniversay DLC i dostalem tam dwie ciezarkowki:CAT 681International HX520Z opisu wynika ze to Highway trucks czyli chujnia bo w tej gdzie sie nie jezdzi po autostradach. Sprzedac i brac Azova? To dla mnie niesamowite ze tak trudna gra daje mi tyle chillu. Jezdze sobie po mapie i nawet jak sie zakopie to robie Recovery i jade od nowa. Wkurzam sie tylko jak mi cos z naczepy spadnie bo nie mam jak podnosic. Rozumiem ze pozniej dostane zabawki zeby to ladowac z powrotem na pake?
Opublikowano 1 czerwca 20251 cze Autor Są żurawie, które możesz montować, ale wtedy trochę mniejsza paka, a w tej grze ładowanie manualne nie jest wymagane, więc większość woli większą pakę i ryzyko obalenia.Jeśli chodzi o podstawkę to Azovy są zdecydowanie najlepsze. Ten 6 kołowy i 10 kołowy potem. Jest trochę niski, ale nadrabia możliwościami. Do tego ma skrętną tylną oś, więc dobrze się nim manewruje.
Opublikowano 22 czerwca 202522 cze Macie w prawdziwym życiu jak chłopaki z podlasia testują wyciągarkę ;)
Opublikowano 5 lipca 20255 lip W Roadcraft zostały mi 2 mapki ale wracam do SR na ten sezon, jeszcze moje ulubione jesienne mapki.
Opublikowano 5 lipca 20255 lip Washington? Fajny stan, na dalekim zadupiu na zachodzie. Mogliby zrobić collab z ekipą od Days Gone i umieścić miejscówki z przygód Deeka i świrusów na mapie SR Ja tym czasem kończę Austrię i czekam na nowy dodatek.
Opublikowano 8 lipca 20258 lip Western Star i Freightliner z najnowszego dodatku mocno dają radę (i radochę) w terenie. Osprzęt naprawczo holowniczy dedykowany do nich także. Kończę ostatnie zlecenia z najprzyjemniejszego dla mnie dodatku usytuowanego w Austrii, pogrzebę trochę w starszych i czekam na jesienny amerykański trip. Edytowane 8 lipca 20258 lip przez Boomcio
Opublikowano 18 lipca 202518 lip Panowie pytanko, nie znalazłem tematu dla Mudrunner, ale czy ta edycja zawiera w sobie od razu dodatek American Wilds? Czy za 18 złociszy muszę dokupić? https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP4133-CUSA09958_00-MUDRUNNERAMWLDXP
Opublikowano 18 lipca 202518 lip Zawiera, często tak jest że przy promocjach kompletne wydanie jest taniej od podstawki.