Opublikowano 19 marca19 mar Oba Mercedesy bardzo fajne. Są nawet trochę ASMR-owe bo są bardzo "plastyczne", kołyszą się, bujają na boki. Sama jazda nimi dzięki tej bujance jest bardzo przyjemna. Niektóre pojazdy zwłaszcza Zikz605 są strasznie sztywne podczas jazdy, jak metalowe pudło. A w Mercach czuć swoistą "miękkość". Póki co będą robić jako pojazdy pomocnicze, trzeba je potestować w terenie.Dokupiłem też maszyny z DLC "Double Dragon". Ten pierwszy wygląda jak ciężarówka - potwór z jakiejś kreskówki. Malutka kabinka, potężny dziób i szerokie kapcie, proporcje są absurdalne. Druga ciężarówka też jest bardzo fajna, chyba sprawdzi się jako pojazd ratunkowy.Wszystko będzie testowane na nadchodzącym urlopie, zobaczę jak sobie radzą na Zurdanii i Amurze.
Opublikowano 19 marca19 mar Ta pierwsza to jest koks potężny, druga coś tam się bawiłem z transportem kłód na Zurdanii właśnie i dojechać to dojechała ale są lepsze ciężarówki.
Opublikowano 19 marca19 mar Ten kolos z pierwszego zdjęcia to chyba aktualny easy mode. Wszystko pociągnie, nigdy się nie zatrzymuje, a paliwo się nie kończy.
Opublikowano 20 marca20 mar Porobione kilka zadań więcej dwoma Mercedesami, spoko ciężarówki. Ciekawe jakie dadzą w dlc pack 2. Może jakiś scout tak samo.
Opublikowano środa o 09:381 dzień Palmy, piasek, morza szum to moje klimaty bo zawsze wolałem morze od gór. Uwielbiam w każdej grze dżunglowo tropikalne motywy a jak to dadzą w SR to będzie zajebioza..__________________Edit. No i wszystko byłoby fajnie gdyby nie to że to... primaaprilisowy wkręt! Snow Runner i tropiki? Taaaa, jasne.. Edytowane środa o 20:011 dzień przez SebaSan1981
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Dokładnie, mają assety gotowe to czemu nie skorzystać a w SR będzie nowość.A u mnie Zurdania leci kontrakt za kontraktem, Merce się sprawdzają bardzo dobrze.