Opublikowano 8 godzin temu8 godz. OpenAI ordered 71 billion in HBM chips from Hynix and Samsung taking up most of the production for 2026Jak dobrze, że złożyłem nową bestie na przełomie września/października
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 50 minut temu, sprite napisał(a):Jak dobrze, że złożyłem nową bestie na przełomie września/października Jaki konfig masz?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ja nic z kompem nie ruszam do czasu nowego socketu od AMD albo Intela jak ten się podniesie w gmingu. Do tego czasu mam nadzieje, że się sytuacja uspokoi. Jak nie to ładnie ceny za elektronikę wywali do góry.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Tak to się kręci na rynku pecetowym. Jeden komponent tanieje, zaraz inny drożeje.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 9 minut temu, Czoperrr napisał(a):Tak to się kręci na rynku pecetowym. Jeden komponent tanieje, zaraz inny drożeje.Nie no braki pamięci i ich ceny będą rzutowały na cenę wszystkiego co z tego korzysta. Od PC, poprzez konsole do telefonów czy samochodów.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 20 minutes ago, Ukukuki said:Nie no braki pamięci i ich ceny będą rzutowały na cenę wszystkiego co z tego korzysta. Od PC, poprzez konsole do telefonów czy samochodów.Dobrze, że mam już nowy samochód, kolejnej konsoli nie potrzebuję, a telefonu nie wymieniałem od prawie 6 lat, jak już będę wymieniał to i tak na jakiś dwuletni model
Opublikowano 19 minut temu19 min 6 godzin temu, Donatello1991 napisał(a):Jaki konfig masz?https://pcpartpicker.com/list/7Wng6QJak wyjdzie seria 6xxx w 2027 to sobie podmienię na gpu na 6080/6090.