Opublikowano poniedziałek o 17:431 dzień 25 minut temu, SpacierShark123 napisał(a):Panowie wersja PS5 fizyczna posiada język Polski i w całości jest na płytce? W sumie fajne wydanie Larian zrobił więc zastanawiam się czy kupić Deluxe Edition ale nie mam pewności czy całość jest na płycie(można grać offline) i jak kwestia języka bo jednak fajnie by było giereczkę mieć w kolekcji.Zależy jaka wersja..Te zwykłe wersje na allegro czy olx to gry japońskie z angielską werskją językową.Deluxe ma język polski, jest dwupłytowa, plus płyta cd, mapka naklejki itp, całość w fajnym sztywnym pudełku.Gra jest fizycznie na płycie(płytach-instalujesz obydwie)
Opublikowano poniedziałek o 18:141 dzień 30 minut temu, AdiCarrion napisał(a):Zależy jaka wersja..Te zwykłe wersje na allegro czy olx to gry japońskie z angielską werskją językową.Deluxe ma język polski, jest dwupłytowa, plus płyta cd, mapka naklejki itp, całość w fajnym sztywnym pudełku.Gra jest fizycznie na płycie(płytach-instalujesz obydwie)Właśnie o tej wersji piszę, bezpośrednio od Larian EU shop. Więc biorę bo szkoda nie mieć tego sztosiwa w kolekcji.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 14 godzin temu, SpacierShark123 napisał(a):Właśnie o tej wersji piszę, bezpośrednio od Larian EU shop. Więc biorę bo szkoda nie mieć tego sztosiwa w kolekcji.Warte każdych piniędzy :)
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 2 godziny temu, AdiCarrion napisał(a):Warte każdych piniędzy :)Mam nadzieje że zmusi mnie też to do ogrania gry od nowa na PS5, wersje PC rozkopałem i przez natłok pracy w tamtym momencie nie dokończyłem zapominając o co tam chodzi więc zacznę od nowa na konsolce. Edycja zamówiona, dziwne że tylko dostępna jest gra na stronie Larian-a a nie w sklepach lokalnych( tam jest tylko wersja JAP za 89.99 a za 10e więcej mamy już Deluxe edition EU).
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Larian ma wszystko wykalkulowane jeśli chodzi o biznes. Po pierwszym i drugim divinity otarło się prawie o bankructwo lariana zanim gry stały się popularne. Pamiętaj, że Larian nigdy się nie dał sprzedać większym markom by zachować tożsamość (ceo Swen Vincke to wariat co zastawil swój dom razem z rodziną by po finansowej wtopie divinity ciągnąć to dalej). Dwójka już podreperowała budżet ale nie bylo za wesolo.Dlatego Larian nie ma wydawcy w wielu krajach, bo tam się dosłownie liczy pieniążki (nawet te miliony).