Skocz do zawartości

Baldur's Gate 3

Featured Replies

Opublikowano
25 minut temu, SpacierShark123 napisał(a):

Panowie wersja PS5 fizyczna posiada język Polski i w całości jest na płytce? W sumie fajne wydanie Larian zrobił więc zastanawiam się czy kupić Deluxe Edition ale nie mam pewności czy całość jest na płycie(można grać offline) i jak kwestia języka bo jednak fajnie by było giereczkę mieć w kolekcji.

Zależy jaka wersja..Te zwykłe wersje na allegro czy olx to gry japońskie z angielską werskją językową.

Deluxe ma język polski, jest dwupłytowa, plus płyta cd, mapka naklejki itp, całość w fajnym sztywnym pudełku.

Gra jest fizycznie na płycie(płytach-instalujesz obydwie)

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 284,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak naprawdę pograłem zaledwie 2.5 godziny, z czego większość czasu w tutorialu dziejącym się na statku mindflayerów. W kreatorze postaci też chwilę posiedziałem.   Pierwsze wrażenia są taki

• Dr.Czekolada
    Dr.Czekolada

Nic nowego. TLOU2 już był interaktywną torturą 

Opublikowano
30 minut temu, AdiCarrion napisał(a):

Zależy jaka wersja..Te zwykłe wersje na allegro czy olx to gry japońskie z angielską werskją językową.

Deluxe ma język polski, jest dwupłytowa, plus płyta cd, mapka naklejki itp, całość w fajnym sztywnym pudełku.

Gra jest fizycznie na płycie(płytach-instalujesz obydwie)

Właśnie o tej wersji piszę, bezpośrednio od Larian EU shop. Więc biorę bo szkoda nie mieć tego sztosiwa w kolekcji.

Opublikowano
14 godzin temu, SpacierShark123 napisał(a):

Właśnie o tej wersji piszę, bezpośrednio od Larian EU shop. Więc biorę bo szkoda nie mieć tego sztosiwa w kolekcji.

Warte każdych piniędzy :)

Opublikowano
2 godziny temu, AdiCarrion napisał(a):

Warte każdych piniędzy :)

Mam nadzieje że zmusi mnie też to do ogrania gry od nowa na PS5, wersje PC rozkopałem i przez natłok pracy w tamtym momencie nie dokończyłem zapominając o co tam chodzi więc zacznę od nowa na konsolce. Edycja zamówiona, dziwne że tylko dostępna jest gra na stronie Larian-a a nie w sklepach lokalnych( tam jest tylko wersja JAP za 89.99 a za 10e więcej mamy już Deluxe edition EU).

Opublikowano

Larian ma wszystko wykalkulowane jeśli chodzi o biznes. Po pierwszym i drugim divinity otarło się prawie o bankructwo lariana zanim gry stały się popularne. Pamiętaj, że Larian nigdy się nie dał sprzedać większym markom by zachować tożsamość (ceo Swen Vincke to wariat co zastawil swój dom razem z rodziną by po finansowej wtopie divinity ciągnąć to dalej). Dwójka już podreperowała budżet ale nie bylo za wesolo.

Dlatego Larian nie ma wydawcy w wielu krajach, bo tam się dosłownie liczy pieniążki (nawet te miliony).