Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

A spoko, jeżeli się nie zgadzasz z żadną częścią tej wypowiedzi to twoja sprawa.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 360,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

@hav7n

Mógłbyś wrzucić też polskie tłumaczenie tego bełkotu? :usmiech:

Opublikowano

Chyba to jakaś obrona gry bez kontentu, gdzieś już to widziałem.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Na moje oko, to jedno z ostatnich E3 jakie przyszło nam oglądać, spadek contentu jest większy i większy z roku na rok, giganci jak Sony czy MS wola zorganizować swoją imprezę na swoich warunkach w najdogodniejszym terminie aniżeli przygotowywać cokolwiek na E3, jestem graczem od długiego czasu ale tegoroczne targi E3 w mojej opini były najgorsze jakie w życiu oglądałem.

nie, nie chodzi o to ze nie było Sony.

Opublikowano

Co ty bredzisz, przecież w tym roku według zapowiedzi spencera, to było największe i najlepsze e3 w wykonaniu x-śmieciarki. Za rok powtórka, zderzenie botów z rzeczywistością będzie równie zabawne. 

Edytowane przez YETI

Opublikowano

MS oficjalnie nie ma na targach E3 od roku a że mają swój budynek dwie ulice dalej i podczepiają się pod szyld E3 to co innego.

Szkoda że nie było nieudaczników z $ony, byłaby beka jak co roku z namiotu Tyskiego i multiplaform w najlepszych wersjach na nadkonsole Spencera ale no cóż...Kaz musi zbierać kasę na Azure i blogera chińczyka :)

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
56 minut temu, Daddy napisał:

MS oficjalnie nie ma na targach E3 od roku a że mają swój budynek dwie ulice dalej i podczepiają się pod szyld E3 to co innego.

Szkoda że nie było nieudaczników z $ony, byłaby beka jak co roku z namiotu Tyskiego i multiplaform w najlepszych wersjach na nadkonsole Spencera ale no cóż...Kaz musi zbierać kasę na Azure i blogera chińczyka :)

giphy.gif

Opublikowano

Ciekawe jak sytuacja by wygladala, gdyby suzuki kosimazaki wyszedl na niebieskim tle i powiedzial, ze Spencer chce od niego kupic miejsce na serwerach, a do tego zapowiedzial wsteczna, xclouda, biblioteke jak w gp:u z mozliwoscia grania na czym chcesz i gdzie chcesz oraz za free.

Opublikowano

krzyknelibysmy: - pokaz gry s(pipi)ysynie a nie jakies pier,doły dla biedaków!!!!

Opublikowano

Mam znow wkleic komiks?

Opublikowano

krzyczenie na chmury?

tak prosze

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Ciekawe jak sytuacja by wygladala, gdyby suzuki kosimazaki wyszedl na niebieskim tle i powiedzial, ze Spencer chce od niego kupic miejsce na serwerach, a do tego zapowiedzial wsteczna, xclouda, biblioteke jak w gp:u z mozliwoscia grania na czym chcesz i gdzie chcesz oraz za free.
Może szampon do tego?
589c1ad1869b571addc59196106a1b00.gif
Opublikowano

w sumie dobry pomysl z tym zelem pod prysznic, troche higieny nigdy nie zaszkodzi konsolomianiakom.

Opublikowano

Ciekawe czy na e3 2020 zaprezentuja nowe kolory żeli? :banderas:

Opublikowano

Szanuje Spencera za promocje gier i higieny osobistej wśród konsolomaniaków

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDD

it's not about the money

it's about sending a message.

DO MYCIA!

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Przydałaby się jeszcze pasta do zębów, żeby mieć tak czarujący uśmiech jak Spencer.

Opublikowano

no co ty, przeciez ta rąsia w kieszeni i ten jego śliski niczym benis wyjety ze spoconych dup swoich fanow usmiech to jest esencja tego czym chelpia sie boty.

spencerze, nigdy ich nie opuszcaj, tzn nas!

Opublikowano

Najtmer, tobie by sie przydał taki zestaw po wizytach w czarnobylu :) 

Opublikowano

najtmer znowu spyerdoliłeś ze szpitala?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.