Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 416,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Przez pierwsze dwa lata i tak wszystko musi być pisane pod starego klocka więc o żadnych wodotryskach nie ma mowy. Co najwyżej 4k60 przy starej grafice:) Na kij komu wobec tego to zielone barachło?

Opublikowano

4K60fps? No to już było na KOXie, teraz plejśmieciarka 4.5 będzie go goniła ze swoimi 9TF i biednymi bebechami  :kaz: 

Opublikowano
2 godziny temu, Mendrek napisał:

Generalnie Sony dostaje karnego kutasa za nieumiejętne pokazanie faktu, że PS5 jest lepszą technicznie konsolą od xpowolniaka.

96ijBHk.gif

Opublikowano

Wyobrazacie sobie co by było, gdyby MS tez podkrecili Cpu i Gpu jak w plejg.ównie? 5tf różnicy? Ja pyerdole xD

Opublikowano

Ja się nie mogę doczekać prezentacji wyglądu PS5, czuję w kościach niezłą bekę, Sony potrafi.

Opublikowano
45 minut temu, 20inchDT napisał:

Wyobrazacie sobie co by było, gdyby MS tez podkrecili Cpu i Gpu jak w plejg.ównie? 5tf różnicy? Ja pyerdole xD

mogą to zrobić w każdej chwili, nawet po premierze konsoli, tylko te zmienne częstotliwości jakie są ps4.5 są utrudnieniem dla devów

xbox-series-x-vs-sony-ps5-sustained-grap

Edytowane przez Daddy

Opublikowano
1 godzinę temu, Jakim napisał:

Przez pierwsze dwa lata i tak wszystko musi być pisane pod starego klocka więc o żadnych wodotryskach nie ma mowy. Co najwyżej 4k60 przy starej grafice:) Na kij komu wobec tego to zielone barachło?

Ty no nie wiem, ja tam mam wodotryski grając dzisiaj na XoX.  Wystarczy podłączyć konsolę do przyzwoitego telewizora 4K z prawdziwym HDRem 

Opublikowano

Ale w czym te wodotryski skoro nie macie gier? Dashboarda sobie ogladasz w 4k czy to indie 2d guwno ori? xD masakra jakaś

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

Ale w czym te wodotryski skoro nie macie gier? Dashboarda sobie ogladasz w 4k czy to indie 2d guwno ori? xD masakra jakaś

No na pewno nie w Yakuzie 0.

Opublikowano
56 minut temu, chris85 napisał:

Ty no nie wiem, ja tam mam wodotryski grając dzisiaj na XoX.  Wystarczy podłączyć konsolę do przyzwoitego telewizora 4K z prawdziwym HDRem 

Czekaj aż wyjdzie jakiś ex dedykowany konsoli nowej generacji. Bez uproszczeń czy patrzenia na sprzęty z przeszłości. Samo 4k60 nie wystarczy.

Opublikowano
2 godziny temu, krzychu392 napisał:

Ja się nie mogę doczekać prezentacji wyglądu PS5, czuję w kościach niezłą bekę, Sony potrafi.

Jak będzie to co w przeciekach to dla mnie będzie bardzo, bardzo spoko.

PS5%20render%200.jpg

PS5%20render%202.jpg

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Nie będzie tak wyglądać, bo za bardzo przypomina kształt litery X i jedną z odświeżonych wersji Xboksa 360.

Opublikowano

giphy.gif

Niestety boost do 10tf był tylko chwilowy, bo za szybko się przegrzał

Opublikowano

Igorek i PPE jak widać w formie xD   

hrrrrrrrrtfu 

MNornRn.jpg

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Ja proponuję w wersji pro zainstalować 3 SSD zamiast cpu i gpu. Co to by była za moc :banderas:

Opublikowano
17 minut temu, 20inchDT napisał:

Ja proponuję w wersji pro zainstalować 3 SSD zamiast cpu i gpu. Co to by była za moc :banderas:

FoYgO3N.png

Opublikowano

@Daddy Carboard box with styrofoam... Czy to jest karton na konsolę czy jej obudowa :philosoraptor:

Opublikowano

https://www.ppe.pl/news/143954/ps5-i-xbox-series-x-ze-zdumiewajaca-roznica-w-mocy.html

Bardzo brzydko jest kopać leżącego.To nie po chrześcijańsku. W zasadzie to powinienem z tego powodu pójść do spowiedzi, a wiadomo...jest z tym teraz pewien problem. Ale co ja za to mogę, że nie potrafię w sobie wzbudzić współczucia i empatii w stosunku do niebieskich frajerów:reggie:

Tak czy inaczej szykuje się piękna generacja pod znakiem dominacji jak za czasów X360:banderas:

Opublikowano

Xbox%20Series%20X%20ray%20tracing.jpg

:banderas:#teamjar3czek

zaraz wleci ktoś z klaperskiergo #teamhendrix i napisze, że DF jest jak pudelek

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Tak czy inaczej Plejcurwa 5 znajduję się gdzieś pomiędzy tymi bruzdami:

M8OaDoP.gif

Opublikowano

Zapowiedzieli ze za niedlugo pokażą jakiegos nowego eksa w 4k120 na xsx. Aż nie mogę się doczekać tej grafiki z 360 tki podbitej do 4k120. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.