Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 360,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Przez pierwsze dwa lata i tak wszystko musi być pisane pod starego klocka więc o żadnych wodotryskach nie ma mowy. Co najwyżej 4k60 przy starej grafice:) Na kij komu wobec tego to zielone barachło?

Opublikowano

4K60fps? No to już było na KOXie, teraz plejśmieciarka 4.5 będzie go goniła ze swoimi 9TF i biednymi bebechami  :kaz: 

Opublikowano
2 godziny temu, Mendrek napisał:

Generalnie Sony dostaje karnego kutasa za nieumiejętne pokazanie faktu, że PS5 jest lepszą technicznie konsolą od xpowolniaka.

96ijBHk.gif

Opublikowano

Wyobrazacie sobie co by było, gdyby MS tez podkrecili Cpu i Gpu jak w plejg.ównie? 5tf różnicy? Ja pyerdole xD

Opublikowano

Ja się nie mogę doczekać prezentacji wyglądu PS5, czuję w kościach niezłą bekę, Sony potrafi.

Opublikowano
45 minut temu, 20inchDT napisał:

Wyobrazacie sobie co by było, gdyby MS tez podkrecili Cpu i Gpu jak w plejg.ównie? 5tf różnicy? Ja pyerdole xD

mogą to zrobić w każdej chwili, nawet po premierze konsoli, tylko te zmienne częstotliwości jakie są ps4.5 są utrudnieniem dla devów

xbox-series-x-vs-sony-ps5-sustained-grap

Edytowane przez Daddy

Opublikowano
1 godzinę temu, Jakim napisał:

Przez pierwsze dwa lata i tak wszystko musi być pisane pod starego klocka więc o żadnych wodotryskach nie ma mowy. Co najwyżej 4k60 przy starej grafice:) Na kij komu wobec tego to zielone barachło?

Ty no nie wiem, ja tam mam wodotryski grając dzisiaj na XoX.  Wystarczy podłączyć konsolę do przyzwoitego telewizora 4K z prawdziwym HDRem 

Opublikowano

Ale w czym te wodotryski skoro nie macie gier? Dashboarda sobie ogladasz w 4k czy to indie 2d guwno ori? xD masakra jakaś

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

Ale w czym te wodotryski skoro nie macie gier? Dashboarda sobie ogladasz w 4k czy to indie 2d guwno ori? xD masakra jakaś

No na pewno nie w Yakuzie 0.

Opublikowano
56 minut temu, chris85 napisał:

Ty no nie wiem, ja tam mam wodotryski grając dzisiaj na XoX.  Wystarczy podłączyć konsolę do przyzwoitego telewizora 4K z prawdziwym HDRem 

Czekaj aż wyjdzie jakiś ex dedykowany konsoli nowej generacji. Bez uproszczeń czy patrzenia na sprzęty z przeszłości. Samo 4k60 nie wystarczy.

Opublikowano
2 godziny temu, krzychu392 napisał:

Ja się nie mogę doczekać prezentacji wyglądu PS5, czuję w kościach niezłą bekę, Sony potrafi.

Jak będzie to co w przeciekach to dla mnie będzie bardzo, bardzo spoko.

PS5%20render%200.jpg

PS5%20render%202.jpg

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Nie będzie tak wyglądać, bo za bardzo przypomina kształt litery X i jedną z odświeżonych wersji Xboksa 360.

Opublikowano

giphy.gif

Niestety boost do 10tf był tylko chwilowy, bo za szybko się przegrzał

Opublikowano

Igorek i PPE jak widać w formie xD   

hrrrrrrrrtfu 

MNornRn.jpg

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Ja proponuję w wersji pro zainstalować 3 SSD zamiast cpu i gpu. Co to by była za moc :banderas:

Opublikowano
17 minut temu, 20inchDT napisał:

Ja proponuję w wersji pro zainstalować 3 SSD zamiast cpu i gpu. Co to by była za moc :banderas:

FoYgO3N.png

Opublikowano

@Daddy Carboard box with styrofoam... Czy to jest karton na konsolę czy jej obudowa :philosoraptor:

Opublikowano

https://www.ppe.pl/news/143954/ps5-i-xbox-series-x-ze-zdumiewajaca-roznica-w-mocy.html

Bardzo brzydko jest kopać leżącego.To nie po chrześcijańsku. W zasadzie to powinienem z tego powodu pójść do spowiedzi, a wiadomo...jest z tym teraz pewien problem. Ale co ja za to mogę, że nie potrafię w sobie wzbudzić współczucia i empatii w stosunku do niebieskich frajerów:reggie:

Tak czy inaczej szykuje się piękna generacja pod znakiem dominacji jak za czasów X360:banderas:

Opublikowano

Xbox%20Series%20X%20ray%20tracing.jpg

:banderas:#teamjar3czek

zaraz wleci ktoś z klaperskiergo #teamhendrix i napisze, że DF jest jak pudelek

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Tak czy inaczej Plejcurwa 5 znajduję się gdzieś pomiędzy tymi bruzdami:

M8OaDoP.gif

Opublikowano

Zapowiedzieli ze za niedlugo pokażą jakiegos nowego eksa w 4k120 na xsx. Aż nie mogę się doczekać tej grafiki z 360 tki podbitej do 4k120. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.