Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Na playstonie jest największe stężenie casuali to w ogóle mnie to nie dziwi

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 362,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

I ta kalkulacja czy bardziej opyla się grać bez tego, czy może jednak warto bo wtedy gierkę będzie można sprzedać już w poniedziałek :obama:

Opublikowano

Jak juz jestesmy przy glupich patentach sony, to ten jest moim ulubionym

sonyadpatent_2-580x472.jpg

Opublikowano

Prawie jak aktywne przeładowanie z Girsów. Tu mamy aktywne zmienianie reklam. Sony <3

Opublikowano

To jeszcze trzeba będzie wstac i pomachac rękami? Genialne

Opublikowano

Po namyśle stwierdzam, że może ten każul mode jest ok, dzięki niemu przeciętny janek z plejstejszyn przejdzie w końcu najlepszą grę na PS4 - Bloodborne.

Wyda z 10 koła, ale przejdzie XDDD

Opublikowano

Sony, Microsoft, Nintendo mają jedną cechę wspólną za którą cenię te korporacje. Ostro was je.bią w wasze przywiązane do marki pupy.

Opublikowano

jezu spencer rób tak dalej, o tak, mhm, dawaj te darmowe gry, spencer nie przestawaj :banderas:

Opublikowano

nieważne, że (pipi).owe, ważne, że darmowe

Opublikowano

Za darmo, to i ocet słodki.

Opublikowano
7 godzin temu, Rozi napisał:

Gorsi są tylko użytkownicy telewizorów HD Ready w 2020 roku, ja pierdolę XDDD

O, to ja. 

Do oglądania podpierdolonych z piratebay filmów nadaje się znakomicie. A i platynkę w Bloodborne wbiłem z Plejstacją 4 podpiętą do tego skurczybyka. Wspaniały telewizor i wspaniałe wspomnienia. 

Opublikowano

Ja też, ale w 2015 roku, kiedy miałem 22 lata i byłem obsranym studentem. Teraz to nie.

Opublikowano

no mam kierownicę wartą więcej niż telewizor z konsolą razem wzięte i co mi zrobisz :cool: 

Opublikowano

A splunę na ryj.

Opublikowano

tylko pamiętaj żeby się z wiatrem ustawić, bo w przeciwnym wypadku może ci się, ze względu na wzrost, ta sztuka nie udać :cool: 

Opublikowano

Chyba was poyebalo żeby wymieniać  telewizor specjalnie do gierek :pawel: 

Opublikowano

A jest jakiś inny powód do wymiany? Telewizor służy tylko do gierek

Opublikowano

no jakbym wiedział że ten co teraz kupie starczy bez problemów na te 5-6 lat (tego hd ready serio mam 12 lat i nie chce paść), to bym kupił, a tak to po pierwsze mi się nie chce szukać igły w stogu siana, a po drugie mocno się cykam awaryjności bo znajomi co chwila te je.bane oledy reklamują i wymieniają

Opublikowano

Użytkownik mcp ogląda pewnie wiadomości na tv :) pozdro wariaty

Opublikowano
20 minut temu, maciucha napisał:

no jakbym wiedział że ten co teraz kupie starczy bez problemów na te 5-6 lat (tego hd ready serio mam 12 lat i nie chce paść), to bym kupił, a tak to po pierwsze mi się nie chce szukać igły w stogu siana, a po drugie mocno się cykam awaryjności bo znajomi co chwila te je.bane oledy reklamują i wymieniają

A nie możesz sobie kupić po prostu LEDa?

Opublikowano
11 minut temu, Rozi napisał:

A nie możesz sobie kupić po prostu LEDa?

co tam jest teraz wytrzymałe? samsungi są wciąż ok?

Opublikowano

LG, Sony. Ja mam LG 43 cali, nie jestem telewizorarzem, jest 4k, jest HDR, prawie rok użytku, a tylko jeden martwy piksel w lewym dolnym rogu. Dla mnie najważniejszy był input lag, który jest w tym telewizorze śmiesznie niski.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

na tym hd ready jest taki input lag, że często zdążę się po tyłku podrapać :lapka: 

Edytowane przez maciucha

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.