Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, suteq napisał:

Jedyne co z tej listy jest warte uwagi to TLOU II, które będzie grane na premierę, a potem razem z PS4 do żyda. 

Ale na Xboxie i Nintendo i tak jest gorzej:potter:

Także możesz pokornie czekać na okruchy i odpadki ze stołu wyższej klasy:) Tacy wybredni nie jesteśmy, nie będziemy się schylać jak MS po 4zł za Gamepassa:)

Edytowane przez aph

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 361,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Przecież ja prędzej ogram exy na PS niż ty. xD

Opublikowano

Aha xd

od Insa się uczyłeś,co:facepalm:

Opublikowano
26 minut temu, Kyo napisał:

Ja bym powiedział że mega line up. Pod 3 z tych 4 tytułów trzymam jeszcze prosiak. A potem PS5. 

Na xboxie lepiej, battletoads i ori, idealne gierki na smartfinika.  

:rotfl:

Ja (pipi)ie, jaką to jest przeeeeeeeeeeppppppppaaaaaaaść. :obama:

Opublikowano

Przecież to są zapychacze tylko. Jasne, można pograć kilka H, ale nie dla takich gier kupuje się konsolę.

Takich gier na PS4 można wymieniać i wymieniać.

Opublikowano

To ja poprosze wiecej takich zapychaczy jak Ori i kazdy bedzie zadowolony 

Opublikowano
3 minuty temu, ASX napisał:

To lepiej poproś spencer chociaż o jedną grę AAA, która będzie lepsza od myszy VR. 

Za tytuł osiągający 90%, to nawet się boję pomyśleć co byście musieli zrobić temu pasibrzuchowi. 

Opublikowano
3 minuty temu, ASX napisał:

images?q=tbn:ANd9GcSpkEalre7tA626RSpY7IU

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał:

Tylko, że nikt się nie szczyci Wild, Persona 5 Royal, te chińskie BOTW czy Nier czy tona innego stuffu.

Szanujemy się nawzajem.

Opublikowano

Proste liczą się tylko wysokobudżetowe singlowe gry akcji, bo to dla takich gier kupujecie konsole.  

Nikogo nie obchodzą mniejsze i oryginalne produkcje jak Dreams

Opublikowano

Dreams? No garstka kreatywnych osób się cieszy, ale IMO i tak jak się wkręcą to zaczną ich irytować ograniczenia i przejdą na UE4. Zapał userów do tworzenia - wystarczy zajrzeć do tematu Pereza o recenzje w głosie ludu czy coś w tym stylu.

BTW, tak nisko upadliście, że jaracie się tym że Horizon, czyli gra która wg Was jest do niczego, według plotek ma wyjść na PC czyli platformę z której kiedyś wszyscy tutaj toczyliśmy bekę. Taki Mazzeo to już totalnie stracił twarz.

Edytowane przez aph

Opublikowano

też nie czaje...horizon, god of war i inne śmieciowe gry plejśmieciarki już od dawna są do ogrania na pc

az1dAxK_700bwp.webp

w sam raz do obadania xboxowym padem na laptopie z biedronki i pośmiania się w co za crapy gra sonybociarnia przez dwa wieczory w ciągu roku  :)

Opublikowano
Później Halo Infinite i MFS 2020 wyznaczające kolejny raz nowy poziom graficzny

A kiedy był ten pierwszy raz?

Opublikowano
32 minuty temu, Moldar napisał:

A kiedy był ten pierwszy raz?

Jak wrzucił grochy ze szkłem. Tak go porobiło, że trzyma do dziś. Nawet GoW ogrywa w PS Now :yao:

Opublikowano
5 godzin temu, Daddy napisał:

też nie czaje...horizon, god of war i inne śmieciowe gry plejśmieciarki już od dawna są do ogrania na pc

az1dAxK_700bwp.webp

w sam raz do obadania xboxowym padem na laptopie z biedronki i pośmiania się w co za crapy gra sonybociarnia przez dwa wieczory w ciągu roku  :)

O Boże, jakie zwierzę XD co to tablet kanabisa podłączony pod klawiaturę? Ekran wielkości dwóch padów na baterię, czy można upaść niżej? Jakie samozaoranie XD

Opublikowano

przecież to platforma klapów do ogrywania gier z game passa xd

Opublikowano

Trzeba być bezguściem, żeby przyje.bać się do Ori. Grafika robi się ważniejsza od gameplayu na tym forum. Gracze kuhwa, tfu.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano
14 godzin temu, Plugawy napisał:

co to tablet kanabisa podłączony pod klawiaturę? Ekran wielkości dwóch padów na baterię, czy można upaść niżej? 

w sam raz na te rozmazane gówna z plejśmiecia bez gier :banderas:

Opublikowano

Z tematu o Bleeding Edge:

Cytat

High production value tej gierki, ale sam nie będę grał. Widać, że NT znają się na programowaniu.

Super gra, ale w sumie nie zagram w nią xdddddddddddddddddddddd Na chuj ten X-śmieć jeszcze oddycha?

Opublikowano

Chuyowa gra jak każda na Xbox one.

Opublikowano

Nawet RDR w 4K? :) 

Opublikowano

:obama:ostro pogrywasz  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.