Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Na PS4 wyszło kolejne arcydzieło, Dreams z oceną 90 metacritic, a ja sobie teraz próbuję przypomnieć kiedy wyszedł ostatni ex na Xboxa z taką oceną... nie, czekaj, ja sobie nie mogę przypomnieć kiedy ostatnio wyszedł jakikolwiek ex na Xboxa hahaha  :touche:

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 361,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Super, brakowało mi jeszcze edytora do tworzenia gier, za które nie dostaje się pieniędzy.

Opublikowano

Aphromo mówi, że Dreams to sprzedażowa porażka i długo to nie pożyje więc nie ma się czym podniecać. 

Opublikowano

YAKUZA-0-Ryu-ga-Gotoku-Zero-PS4-_-SKLEP-

beka z niebieskich frajerów, to już tradycja :banderas:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

To ta Yakuza co dali w Plusie dwa lata temu, czy ta starsza? Może jeszcze na tłusty czwartek dadzą botom pączki które niebiescy wysrali w 2017, to jeszcze bardziej się będą cieszyć.

Opublikowano
Teraz, Observer napisał:

To ta Yakuza co dali w Plusie dwa lata temu, czy ta starsza? Może jeszcze na tłusty czwartek dadzą botom pączki które niebiescy wysrali w 2017, to jeszcze bardziej się będą cieszyć.

To ta ekskluzywna Yakuza z Playstacji 

Opublikowano

Tak to te ekskluzywne yakuzy, finale i masa innych gier z ''only on plejśmieć'' do ogrania na XO w cenie mlecznej milki z alpejskiego mleka  :xboss:

Opublikowano
2 godziny temu, Daddy napisał:

Tak to te ekskluzywne yakuzy, finale i masa innych gier z ''only on plejśmieć'' do ogrania na XO w cenie mlecznej milki z alpejskiego mleka  :xboss:

Dodaj 3 lata po premierze. Nie no jest argument w wojenkach. Taki upośledzony trochę.

Opublikowano
45 minut temu, Jakim napisał:

Taki upośledzony trochę.

Pasuje do nich idealnie. 

Opublikowano

Dodaj 3 lata po premierze.

Ale za to w docelowej, ultymatywnej jakości, o jakiej Plejpierdnia może sobie tylko pomarzyć.
Opublikowano
10 godzin temu, Observer napisał:

W Plusie była Yakuza Kiwami - czyli remake jedynki.

Bardzo dobrze, xboty na razie dostaną jedną część z siedmiu z sagi Kiryu i gdzieś tam w 2020 jeszcze remake 1 i 2 podobno. Zobaczą co to znaczy dobra gra wreszcie, jak powinien wyglądać sandbox, dobra fabuła i bijatyka chodzona w XXI wieku (będącą spuścizną po Shenmue). By zagrać w pozostałe 6 części i 1 część z zupełnie nowej sagi, najlepiej sięgnąć po nie na PS4. Lub poczekać jak piesek pod stołem. Chociaż pewnie 6 (zakończenia sagi) nie dostaną, podobnie jak remasterów 3,4 i 5. Haha, zielone frajerstwo 4 life ;)

Opublikowano

Yakuza i dobra gra?

comment_24iU0pdcNh79ZK5vq2AGAm2rB7nN1Yz3

Opublikowano
23 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Zwykłe oczekiwanie na definitive edition.

Dzięki za beta testy niebieskie frajery :) 

A Ty nie grałeś czasem w jakąś Yakuzę?

Opublikowano

niebieskie frajery jaki ból dupy jak już żadnego exa na plejśmieciu nie ma :)

Opublikowano

Ku.rwa, sorry. Zapomniałem że CW :lapka: Idę po kawę.

Opublikowano

A to Xboty juz teraz lubia Chinskie bajki??

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Wiecie jaki jest najpopularniejszy gatunek w Game Pass? Wyścigi. Żeby jak najszybciej przejść gry, nim wylecą z usługi... :kaz:

Opublikowano

Nie wiem gdzie widzialem ostatnio statystyki, ale zdecydowana wiekszosc gier jest ponad rok w usłudze, więc pudło.

Opublikowano
4 godziny temu, Czezare napisał:

Ale za to w docelowej, ultymatywnej jakości, o jakiej Plejpierdnia może sobie tylko pomarzyć.

Przecież i tak nie ukończysz , bo znowu ci słownika braknie.

Opublikowano
2 godziny temu, Mendrek napisał:

Wiecie jaki jest najpopularniejszy gatunek w Game Pass? Wyścigi. Żeby jak najszybciej przejść gry, nim wylecą z usługi... :kaz:

W tym Sonowcy-weekendowcy dalej są niepokonani, więc pudło.

Znowu. :reggie:

Opublikowano

'

3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

W tym Sonowcy-weekendowcy dalej są niepokonani, więc pudło.

Znowu. :reggie:

200.gif

ale zaoranie niebieskiego szamba   :)

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ten Sonowiec jak chce być wyścigowiec, to może sobie przejść w weekend i sprzedać, albo nie musi - może zostawić na półce do końca życia. Robi co chce, cieszy się wolnością.

Z kolei bot niewolnik gamepassa nie ma wyboru, musi się śpieszyć, bo mu wy(pipi)ią grę z usługi zanim skończy.

Taka jest różnica między wolnym i dumnym człowiekiem, a ubezwłasnowolnionym niewolnikiem spencera.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.