Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Ale blantman zaorał stulejarzy jarających się figurkami nastolatek z anime i gierek. Co jeszcze? Może kolowe airmaxy na nogach?

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 361,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ja sie ciesze ze ogrywam Finala XV z gejpasa. Teraz wiem, że dobrze robiłem zwlekając dwa lata z kupnem :)

Opublikowano

2 godziny temu, 20inchDT napisał:

Ale blantman zaorał stulejarzy jarających się figurkami nastolatek z anime i gierek. Co jeszcze? Może kolowe airmaxy na nogach?

Ty, no nie wiem. Jemu raczej chodziło o to że to on ma tonę gier + figurki. Po prostu ciągiem przeczytałeś i posta nie zrozumiałeś xD 

W dniu 14.01.2015 o 22:22, blantman napisał:

Uwielbiam Warhammera. Kiedyś nawet figurki zbierałem. Growo łykałem wszystko z tego świata.

W dniu 25.03.2016 o 08:58, blantman napisał:

Chciałem nawet się machnąć bo lubię figurki i oglądam sobie obrazki a tam chińska tandeta z twarzy nie podobna do nikogo :)

Plus tona złota co tam kupił. Także ten tego. 

W dniu 1.04.2016 o 17:12, blantman napisał:

Loot crate dla fanów komiksów i sci fi. Najlepsza czapka z jednej strony daredevil a z drugiej punisher. Za(pipi)ista. Koszulka zły dobry spock z odcinka star treka. Do tego portfel batman vs superman, figurka obcy lub predator i komiks harley queen nr 1.

12931029_1146122772094262_4967909426155812321677_1146122722094267_5543588526057412670705_1146122662094273_6961730617965012417768_1146122615427611_64048533893818

W dniu 2.06.2015 o 17:30, blantman napisał:

Nie można inną figurkę trafić. Większość ta sama ale figurki prawie zawsze mam inne niż archon. Tym razem trafiłem. Nawet pisze na takiej karteczce jakie można wylosować

Opublikowano
4 godziny temu, Kyo napisał:

Ty, no nie wiem. Jemu raczej chodziło o to że to on ma tonę gier + figurki. Po prostu ciągiem przeczytałeś i posta nie zrozumiałeś xD 

Plus tona złota co tam kupił. Także ten tego. 

A wiesz co z tym zrobiłem jakieś 4 lata temu jak 30 lat przekroczyłem? Rozdałem na zlocie forumka za free. Jedyne co nadal mam to głowę geralta i geralta walczącego z dwóch ek do Wieśka. Widzisz każdy albo prawie każdy kiedyś z tego wyrasta mi miejsca w domu zaczynało brakować a i troszkę wstyd było to wszystko trzymać. W sumie remont kilka lat temu pomógł mi najbardziejxD. Także odkopywanie postów sprzed wielu lat troszkę nie pasuje bo tylko krowa, yeti i mendrek nie zmieniają poglądów. 

P.s. 5 lata temu szkalowalem też Xboxa i grałem tylko na ps4. Głupi byłem:sapek:

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Chwila, chwila. Czyli boty teraz chwalą się KUPIONYMI grami na swoją konsolę. Aaaaa-ha, okeeej. No spoko.

To by oznaczało, że Game Pass ma zbyt nieatrakcyjne gry, więc to w zasadzie ch*jowa usługa... :yao:

Opublikowano

Ależ ja perfekcyjnie rozumiem. Game Pass to usługa w której gry po jakimś czasie znikają, ale to nie szkodzi, bo xboty i tak kupują gry normalnie, bo te z abonamentu są nieinteresujące.

Cóż, faktycznie nie czuję się zaskoczony tak jakoś ;)

Opublikowano
15 minut temu, blantman napisał:

a i troszkę wstyd było to wszystko trzymać.

Dawno nie przeczytałem nic bardziej smutnego. 

Opublikowano
16 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

mendrek znowu nie rozumie, ale zero zaskoczenia :) tacy fanatycy często mają zakrzywioną wizję rzczywistości

On tylko potwierdził tym samym, że PS+ od zawsze było chuyowe. :) 

Opublikowano
8 minut temu, Kyo napisał:

Dawno nie przeczytałem nic bardziej smutnego. 

No co miałem pluszowego linka albo figurkę z jakiś komiksów których nawet nie znałem. Naprawdę wolę co innego na półkach trzymać obecnie:pawel:

Opublikowano
2 minuty temu, blantman napisał:

No co miałem pluszowego linka albo figurkę z jakiś komiksów których nawet nie znałem. Naprawdę wolę co innego na półkach trzymać obecnie:pawel:

A ja tam nie wiem, ja się nie wstydzę mojego hobby i jak mam potrzebę trzymania jakiejś figurki na wierzchu to ją trzymam, moi znajomi i rodzina wiedzą jakie mam hobby i absolutnie nigdy się go nie wstydziłem a jeśli bym się czegoś wstydził to na pewno nie tłumaczył bym się z tego obcym ludziom w internecie. No ale to ja ;) 

Opublikowano

Czyli blancik jednak pisał sarkastycznie. YEBAC LALKARZY.

Opublikowano
3 minuty temu, Kyo napisał:

A ja tam nie wiem, ja się nie wstydzę mojego hobby i jak mam potrzebę trzymania jakiejś figurki na wierzchu to ją trzymam, moi znajomi i rodzina wiedzą jakie mam hobby i absolutnie nigdy się go nie wstydziłem a jeśli bym się czegoś wstydził to na pewno nie tłumaczył bym się z tego obcym ludziom w internecie. No ale to ja ;) 

Tłumacze ci bo piszesz posta wykopując coś sprzed 4 lat. Jak ktoś atakuje to mam się nie bronić?:notsure: widzę nudzi ci się idź zagrać w jakąś gierkę zamiast wykopki robić. Jak cię zabolało że ktoś szkaluje figurki w jednym zdaniu na forum internetowym pisz wprost. 

Opublikowano

To jeszcze raz bo mam deja vu: naprawdę, nie musisz mi się tłumaczyć :) A skoro własne posty nazywasz atakiem na swoją osobę, no to co ja mam Ci jeszcze powiedzieć? :D 

Opublikowano

Blantman aktywacja w CW więc jest grubo, no i się nie zawiodłem, jest co czytac do kolacji.

Opublikowano

Blantis jak dziecko po wywiadówce tłumaczy się z pały na półrocze.

W sumie to nic dziwnego, zawsze ten sam scenariusz :cool:

Opublikowano

Tak właśnie działa żona przez którą gra się we wnęce przy lodówce. :/ 

Opublikowano

I znowu temat żony ... 

giphy.gif

Starczy mi cw na nastepny rok. Do zobaczenia przy premierze ps5 bo będzie śmiesznie pewnie. 

Opublikowano

nie będzie śmiesznie, bo xbox nie zapowiedział na razie żadnych dobrych gier

Opublikowano

Plejstejszyn też nie, chyba, że ten Godfall ma robić za "dobrą grę". Jeśli tak to :dynia:

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano
34 minuty temu, oFi napisał:

nie będzie śmiesznie, bo xbox nie zapowiedział na razie żadnych dobrych gier

aa26dfc3edeba2e0935d697c9d875f37.jpeg

maxresdefault.jpg

nws_hellblade2_000.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.