Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Rozi napisał:

O, wymieniłeś wszystkie exy na Xboksa.

A te wszystkie gierki nie są dostępne na PC?

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 361,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
2 minuty temu, Shago napisał:

Sony wydaje gry na weekend, MS na lata.

Najlepsze jest to, że jak gra ma multi to dla tych półgłówków jest jakaś ujma. :D W takich Gearsach oprócz singla masz Hordę, tryb escape, kooperację i standardowe PvP z masą trybów, a każdy z nich jest dopieszczony. W osranym Spiderku masz reskin batmana na raz, akurat na 16h singla przez weekend i szybciutko do żyda.

Kupić, przeżuć, wysrać. Growy fastfood.

"(pipi)ać multi! (pipi)ać crapy na żółto na meta! Early access to rak!", a potem kupują 1/3 Finala, martwe na starcie Dreams i podniecają się F2P Warzonem i ogrywają Days Gone.

Opublikowano
11 minut temu, Rozi napisał:

O, wymieniłeś wszystkie exy na Xboksa.

Przecież Xbox nie ma exów. :)

Opublikowano
55 minut temu, 20inchDT napisał:

Mendrek jak my mamy ciebie brać na poważnie, jak ty napisałeś posta na 10 000 znaków o Terminator resistance w "właśnie ukończyłem"

Twoje ukochone metacritic - 47

https://www.metacritic.com/game/playstation-4/terminator-resistance/critic-reviews

Bo widzisz, ta różnica że ja MOGĘ (jak mam ochotę) zagrać w metacriticowe crapy, ale mogę też w hiciorki powyżej 90 na MC, które najczęściej są ex'owe. Wy w tych piratów na 69 musicie, bo zbytniego wyboru nie ma. Akurat jestem fanem Terminatora i zagram w każdą grę z tego uniwersum, dobrze się bawiąc. Tak samo lubię Carmageddon. Mam wybór i skrzętnie korzystam. Zaraz sobie odpalę polecone przez waszego kolegę Vesira Until Dawn.

10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Kupić, przeżuć, wysrać. Potem oddać to posiadaczom Xboxa albo blacharzom, niech w końcu mają.

Fix'ed ;)

Opublikowano
9 minut temu, Wojtas1986 napisał:

A te wszystkie gierki nie są dostępne na PC?

Czy klapy mogą ustalić jednego rzecznika, który w końcu raz na zawsze wyjaśni kwestię EKSKLUZYWNOŚCI? Bo z tego co pamiętam to ostatnio przy ogłoszeniu Horizona na PC dominującym było stwierdzenie "dla mnie to nadal ekskluziw, na PC się nie liczy".

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Mendrek przestan w koncu udawac gracza 

Nie mam Xboxa kolego, więc mylisz mnie z kimś innym. Ewentualnie nie mierz mnie swoją miarą ;)

Opublikowano

Czy to ja jestem świrem? A może definicja szaleństwa zamyka się w gustach xbotów? Wiecie mam z wami taki problem, że generalnie mam wysoką tolerancję na gusta ludzi. Niektórzy lubią blondynki, inni niskie i szczupłe brunetki, niektórzy lubią sedany, a inni tylko roadster. I to tak się kręci, ale są pewne granice, których normalni nie przekraczają. Sikanie na siebie, jeżdzenie Multiplą, czy nielubienie serii Yakuza. No i tak mam z wami, że jesteście ze swoimi gustami w grupie, co do których czuję piewien dyskomroft. Nie, nie macie normalnych gustów. Toleruję je, ale jak czytam że "Yakuza mi nie podchodzi z gamepassa", to myślę sobie: "Dokąd zmierza ludzkość? Czy aby w dobrą stronę wszyscy idą?". No wy chyba nie bardzo w dobrą stronę...

Opublikowano

EDIT

Mógłbyś chociaż dokończyć yakuzę 4 jak tak bardzo lubisz i zagrać we wszystkich częściach w minigierki, które tak wychwałeś. Pamiętam jeszcze jak pisał, że minigierki są tak dobre, że to powinny być osobne gry czy coś w tym stylu :/

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

o guście będzie pier/dolił typ co przed chwilą wrzucił esej z Terminator Resistance xDDDDDD

szkoda ze juz nie ma scen z Upadku do wykorzystania bo bym cie szybciutko wyjaśnił

Opublikowano
2 minuty temu, MaZZeo napisał:

o guście będzie pier/dolił typ co przed chwilą wrzucił esej z Terminator Resistance xDDDDDD

szkoda ze juz nie ma scen z Upadku do wykorzystania bo bym cie szybciutko wyjaśnił

Ja wciąż czekam na kolejną edycje przeróbki z hitlerem/mendrkiem. Piekne to były materiały :obama:

Opublikowano
1 godzinę temu, MaZZeo napisał:

A ten znowu wali konia do tego posta, Jezu.

Opublikowano
5 godzin temu, ASX napisał:

http://gamstat.com/games/

wg tych statystyk obecnie największym wzięciem cieszy się Uncharted 4, z 3 milionami MAU (ale trzeba pamiętać że gierke ostatnio dali za darmo w plusie). Dalej znacznie niżej w rankingu TLOU z 1,2 mln MAU i GT Sport z 950 tys graczy.

tymczasem na xboxie

http://gamstat.com/games/xbox/

Forza Godrizon 4 - 5,7 mln MAU

Sea of Thieves - 2,5 mln MAU

Master Chief Collection - 2,4 mln MAU

Gears 5 - 1,6 mln

Halo 5 - 1,2 mln

to są właśnie te detale

ale zaorałeś sonybociarnie, nikt w te gówna sony nie chce grać a później nie ma co się dziwić że yeti odpalił plejśmieciarke 5x w tym roku a od 2mc gra w CODa :kaz:

mendrek chwali się że ukradł pac-mana z psn? 

Spoiler

latest?cb=20190305224547&path-prefix=pl

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Mędruś jak sie tylko dowie, że RDR2 trafi na Pański stół zielonego patrycjatu w uber usłudze Game fuckin` Pass pójdzie się nayebać z żalu do piwnicy, bo wiadomo...knajpy zamknięte. Ale czekej czekej!...Przeca on nie ma na alkohol, skoro nawet własne korpo okrada cebuląc za zero Pac-mana!:yao:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Gejpasasowe cebulaki zachwycone 2 letnią gierką  :)

Opublikowano

RDR2 (aka "try no to fall asleep challenge") miałem na premierę i po miesiącu ciągłego zmuszania się do grania wymieniłem tego benchmarka na remastera Odin Sphere. Bawiłem się przednio. Przy Odin Sphere oczywiście ;)

Opublikowano

Mam nadzieję że twórcy saints row w końcu zabiorą się za dziki zachód :/ ale to będzie jazda bez trzymanki!

Opublikowano

Pupcio, wyobrażasz sobie ten model jazdy konno? Czujesz to, słyszy? :obama: 

Opublikowano

Albo wielki dildo rewolwer :obama::obama::obama:

Opublikowano

Ten Pac-Man którym się Mendrek jarał na Xboxie też jest za darmochę.

Więc okazuje się, że to nie Sony takie dobre, tylko Namco..

Opublikowano

Na playstation był przedwczesny wytrysk i musieli zabrać. U sony jak zwykle psn działa tip top.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.