Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Rozi napisał:

O, wymieniłeś wszystkie exy na Xboksa.

A te wszystkie gierki nie są dostępne na PC?

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 420,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
2 minuty temu, Shago napisał:

Sony wydaje gry na weekend, MS na lata.

Najlepsze jest to, że jak gra ma multi to dla tych półgłówków jest jakaś ujma. :D W takich Gearsach oprócz singla masz Hordę, tryb escape, kooperację i standardowe PvP z masą trybów, a każdy z nich jest dopieszczony. W osranym Spiderku masz reskin batmana na raz, akurat na 16h singla przez weekend i szybciutko do żyda.

Kupić, przeżuć, wysrać. Growy fastfood.

"(pipi)ać multi! (pipi)ać crapy na żółto na meta! Early access to rak!", a potem kupują 1/3 Finala, martwe na starcie Dreams i podniecają się F2P Warzonem i ogrywają Days Gone.

Opublikowano
11 minut temu, Rozi napisał:

O, wymieniłeś wszystkie exy na Xboksa.

Przecież Xbox nie ma exów. :)

Opublikowano
55 minut temu, 20inchDT napisał:

Mendrek jak my mamy ciebie brać na poważnie, jak ty napisałeś posta na 10 000 znaków o Terminator resistance w "właśnie ukończyłem"

Twoje ukochone metacritic - 47

https://www.metacritic.com/game/playstation-4/terminator-resistance/critic-reviews

Bo widzisz, ta różnica że ja MOGĘ (jak mam ochotę) zagrać w metacriticowe crapy, ale mogę też w hiciorki powyżej 90 na MC, które najczęściej są ex'owe. Wy w tych piratów na 69 musicie, bo zbytniego wyboru nie ma. Akurat jestem fanem Terminatora i zagram w każdą grę z tego uniwersum, dobrze się bawiąc. Tak samo lubię Carmageddon. Mam wybór i skrzętnie korzystam. Zaraz sobie odpalę polecone przez waszego kolegę Vesira Until Dawn.

10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Kupić, przeżuć, wysrać. Potem oddać to posiadaczom Xboxa albo blacharzom, niech w końcu mają.

Fix'ed ;)

Opublikowano
9 minut temu, Wojtas1986 napisał:

A te wszystkie gierki nie są dostępne na PC?

Czy klapy mogą ustalić jednego rzecznika, który w końcu raz na zawsze wyjaśni kwestię EKSKLUZYWNOŚCI? Bo z tego co pamiętam to ostatnio przy ogłoszeniu Horizona na PC dominującym było stwierdzenie "dla mnie to nadal ekskluziw, na PC się nie liczy".

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Mendrek przestan w koncu udawac gracza 

Nie mam Xboxa kolego, więc mylisz mnie z kimś innym. Ewentualnie nie mierz mnie swoją miarą ;)

Opublikowano

Czy to ja jestem świrem? A może definicja szaleństwa zamyka się w gustach xbotów? Wiecie mam z wami taki problem, że generalnie mam wysoką tolerancję na gusta ludzi. Niektórzy lubią blondynki, inni niskie i szczupłe brunetki, niektórzy lubią sedany, a inni tylko roadster. I to tak się kręci, ale są pewne granice, których normalni nie przekraczają. Sikanie na siebie, jeżdzenie Multiplą, czy nielubienie serii Yakuza. No i tak mam z wami, że jesteście ze swoimi gustami w grupie, co do których czuję piewien dyskomroft. Nie, nie macie normalnych gustów. Toleruję je, ale jak czytam że "Yakuza mi nie podchodzi z gamepassa", to myślę sobie: "Dokąd zmierza ludzkość? Czy aby w dobrą stronę wszyscy idą?". No wy chyba nie bardzo w dobrą stronę...

Opublikowano

EDIT

Mógłbyś chociaż dokończyć yakuzę 4 jak tak bardzo lubisz i zagrać we wszystkich częściach w minigierki, które tak wychwałeś. Pamiętam jeszcze jak pisał, że minigierki są tak dobre, że to powinny być osobne gry czy coś w tym stylu :/

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

o guście będzie pier/dolił typ co przed chwilą wrzucił esej z Terminator Resistance xDDDDDD

szkoda ze juz nie ma scen z Upadku do wykorzystania bo bym cie szybciutko wyjaśnił

Opublikowano
2 minuty temu, MaZZeo napisał:

o guście będzie pier/dolił typ co przed chwilą wrzucił esej z Terminator Resistance xDDDDDD

szkoda ze juz nie ma scen z Upadku do wykorzystania bo bym cie szybciutko wyjaśnił

Ja wciąż czekam na kolejną edycje przeróbki z hitlerem/mendrkiem. Piekne to były materiały :obama:

Opublikowano
1 godzinę temu, MaZZeo napisał:

A ten znowu wali konia do tego posta, Jezu.

Opublikowano
5 godzin temu, ASX napisał:

http://gamstat.com/games/

wg tych statystyk obecnie największym wzięciem cieszy się Uncharted 4, z 3 milionami MAU (ale trzeba pamiętać że gierke ostatnio dali za darmo w plusie). Dalej znacznie niżej w rankingu TLOU z 1,2 mln MAU i GT Sport z 950 tys graczy.

tymczasem na xboxie

http://gamstat.com/games/xbox/

Forza Godrizon 4 - 5,7 mln MAU

Sea of Thieves - 2,5 mln MAU

Master Chief Collection - 2,4 mln MAU

Gears 5 - 1,6 mln

Halo 5 - 1,2 mln

to są właśnie te detale

ale zaorałeś sonybociarnie, nikt w te gówna sony nie chce grać a później nie ma co się dziwić że yeti odpalił plejśmieciarke 5x w tym roku a od 2mc gra w CODa :kaz:

mendrek chwali się że ukradł pac-mana z psn? 

Spoiler

latest?cb=20190305224547&path-prefix=pl

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Mędruś jak sie tylko dowie, że RDR2 trafi na Pański stół zielonego patrycjatu w uber usłudze Game fuckin` Pass pójdzie się nayebać z żalu do piwnicy, bo wiadomo...knajpy zamknięte. Ale czekej czekej!...Przeca on nie ma na alkohol, skoro nawet własne korpo okrada cebuląc za zero Pac-mana!:yao:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Gejpasasowe cebulaki zachwycone 2 letnią gierką  :)

Opublikowano

RDR2 (aka "try no to fall asleep challenge") miałem na premierę i po miesiącu ciągłego zmuszania się do grania wymieniłem tego benchmarka na remastera Odin Sphere. Bawiłem się przednio. Przy Odin Sphere oczywiście ;)

Opublikowano

Mam nadzieję że twórcy saints row w końcu zabiorą się za dziki zachód :/ ale to będzie jazda bez trzymanki!

Opublikowano

Pupcio, wyobrażasz sobie ten model jazdy konno? Czujesz to, słyszy? :obama: 

Opublikowano

Albo wielki dildo rewolwer :obama::obama::obama:

Opublikowano

Ten Pac-Man którym się Mendrek jarał na Xboxie też jest za darmochę.

Więc okazuje się, że to nie Sony takie dobre, tylko Namco..

Opublikowano

Na playstation był przedwczesny wytrysk i musieli zabrać. U sony jak zwykle psn działa tip top.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.