Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Najważniejsze że nie zaspilerowali Ci żadnej dobrej gry typu rdr 2 

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 361,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ty się puknij w łeb typie xD życzysz komuś łamania nóg bo wypuścił spoiler w internecie?

Człowieku to tylko gierka o dwóch dziewczynkach, trawa, kamień, duszenie od tyłu, czasem trzeba wejść na drabinę i pojeździć na koniu, jeden weekend i spacer do paczkomatu.

Opublikowano
22 minuty temu, Mendrek napisał:

Droga niebiesko elito. Przestrzegam Was, uważajcie! Zielone ścierwo i blaszane frajerstwo zaczyna sypać spoilerami 

Zabawne biorąc pod uwagę, że to niebieskie przychlasty wysyłały pmki na forum ze spoilerami z MGS V. xD

Opublikowano

Całe szczęście gierki na xboxa nie mają interesującej fabuły, więc przynajmniej pod tym względem jestem bezpieczny przed atakami niebieskich fanatyków :obama:

Opublikowano
34 minuty temu, Pupcio napisał:

Najważniejsze że nie zaspilerowali Ci żadnej dobrej gry typu rdr 2 

No to sobie wyobraź, że kiedyś wszedłem komuś na profil PSN, a tam zdjęcie w tle ze spoilerowym napisem:

Spoiler

RIP Arthur Morgan

Debile są niestety wszędzie, dlatego spoilery powinny być surowo karane. No ale to był spoiler nudnej gierki, więc jakiegoś rage'a nie miałem.

17 minut temu, ASX napisał:

Całe szczęście gierki na xboxa nie mają interesującej fabuły, więc przynajmniej pod tym względem jestem bezpieczny przed atakami niebieskich fanatyków :obama:

Nigdy nie sądziłem, że będzie choć jedna rzecz na Xboxie, której będę komuś zazdrościł...

Opublikowano
21 minut temu, suteq napisał:

Zabawne biorąc pod uwagę, że to niebieskie przychlasty wysyłały pmki na forum ze spoilerami z MGS V. xD

To czemu ja też dostałem? :frog:

Opublikowano

bo to był zmasowany atak zjebów z gejonly :( 

Opublikowano

Mi kiedyś za warna Milan wrzucił w PM spoiler Syphon Filtera na PSP, acz nie tej części co grałem wtedy (a się gdzieś pochwaliłem). Niestety, części następnej. Nie wierzę, że spoilery nie są karalne. No jakbym np. wbiegł na salę kinową i na początku filmu wykrzyczał zakończenie i wybiegł, to poza ciężkim pobiciem ze strony widzów, prawnie byłbym niezagrożony? Chyba jednak jest jakiś paragraf...

Opublikowano
50 minut temu, Mendrek napisał:

Tak, bo na pewno każdy webfilter posiada sygnaturę na ujawnione wczoraj spoilery z gry na konsolę, puknij się w łeb...

zm bo i tak pięknie cię wyjaśnił :) Po temacie z TLOU2 widzę, że z "not able to control myself" ewoluowałeś w łamanie nóg za spoilery, świrze.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

zm bo i tak pięknie cię wyjaśnił :) Po temacie z TLOU2 widzę, że z "not able to control myself" ewoluowałeś w łamanie nóg za spoilery, świrze.

O ile pamiętam, to Ty mi wygrażałeś nie raz tu przemocą fizyczną, za co wylatywałeś czasowo z CW? ;)

Opublikowano

Różnica między nami jest taka, że ja robiłem to dla beki (nawet poza forumkiem tak sobie żartuje), a u Ciebie jest to poryta psycha, świrze. Mam nadzieję, że Michaelis nie ma PTSD po spotkaniu z Tobą, nieświadom tego jak bardzo otarł się wtedy o śmie(r)ć. Jedno złe słowo na PlayStation i mogłby już go z nami nie być. ;) 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
57 minut temu, Pupcio napisał:

Najważniejsze że nie zaspilerowali Ci żadnej dobrej gry typu Saint`s Row.

Fix`d.Teraz w porządku.

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Różnica między nami jest taka, że ja robiłem to dla beki (nawet poza forumkiem tak sobie żartuje), a u Ciebie jest to poryta psycha, świrze. Mam nadzieję, że Michaelis nie ma PTSD po spotkaniu z Tobą, nieświadom tego jak bardzo otarł się wtedy o śmie(r)ć. Jedno złe słowo na PlayStation i mogłby już go z nami nie być. ;) 

DLA BEKI. Panie sędzio, to było DLA BEKI.

Ależ z Ciebie śmieszek!

Ps. Przypuszczam, że jeśli Twoi znajomi to nie kibole w stylu filmowym Patryka Vegi, to chyba nie do końca są z Tobą szczerzy co do oceny Twojej osoby ;)

Opublikowano

A tak w ogóle to masz Mądruś dowody na to, że to obłąkana blachariada lub Zielone Pany zaspoilerowały Tobie LGBT 2? No bo ja mam na zasadzie analogii pełne prawo podejrzewać, że swego czasu personalia Origami Killera zdradził mi jakiś niebieski frustrat/przegryw:reggie:

Opublikowano
29 minut temu, Mendrek napisał:

No to sobie wyobraź, że kiedyś wszedłem komuś na profil PSN, a tam zdjęcie w tle ze spoilerowym napisem:

Pokaż ukrytą zawartość

RIP Arthur Morgan

Przecież w pierwszym RDR to juz było powiedziane. 

Bolą cie spoilery z 10-cio letniej gry? 

Opublikowano

Jestem tu od pierwszej edycji CW, poznałem się na blacharskiej i bociarskiej psychice na wylot. To oczywiste, że tylko tacy niespełnieni z powodu wyboru złej platformy do grania frustraci jak oni, są zdolni do psucia innym rozgrywki w sposób umyślny. Niestety spoilery to broń obosieczna, bo potraktowana nimi słabsza jednostka, robi potem dokładnie to samo na oślep. Także spoilery to samo zło, niezależnie od tego kto je rozsiewa, niczym gaz bojowy na wojnie, który z wiatrem może przylecieć z powrotem...

Opublikowano

To co w tym Tlou 2 się dzieje? Są lesbami czy tak tylko się droczą?

Opublikowano
3 minuty temu, oFi napisał:

Przecież w pierwszym RDR to juz było powiedziane. 

Bolą cie spoilery z 10-cio letniej gry? 

Ofi może na tym lets play'u z jutubka gość mówił  :)

Opublikowano
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

To co w tym Tlou 2 się dzieje? Są lesbami czy tak tylko się droczą?

Po tylu cześciach Gears of War powinieneś być wyczulony na związki homoseksalne ;)

Opublikowano

Heh, Mendrek tak narzeka na spoilerujących a sam pisał spoilery na temat Gears of War czy serii Halo. Niezłe samozaoranie. xD

Opublikowano

Przeczytałem jakieś 2h temu trochę tych spoilerów i już zapomniałem. Hehs, ale dobra fabuła.

Opublikowano
4 minuty temu, suteq napisał:

Heh, Mendrek tak narzeka na spoilerujących a sam pisał spoilery na temat Gears of War czy serii Halo. Niezłe samozaoranie. xD

Gdzie i kiedy? ;)

Opublikowano

Całkiem nie tak dawno pisałeś o bohaterze serii Halo, a jakiś czas temu o Donie i jego żonie. Oczywiście w CW ale liczy się tak samo. :) 

Opublikowano

Czyli co? W tym roku z murowanych hitów tylko halo infinite zostaje?

Opublikowano
1 minutę temu, suteq napisał:

Całkiem nie tak dawno pisałeś o bohaterze serii Halo, a jakiś czas temu o Donie i jego żonie. Oczywiście w CW ale liczy się tak samo. :) 

O bohaterze napisałem kiedyś notkę na blogu, w której oczywistą sprawą jest, że skoro go analizuję przez pryzmat zachowań i charakteru, to jakieś odniesienia być muszą. Generalnie jestem wyczulony na spoilery i zawsze je znakuję, ba kiedyś zbanowałem typfona permanentnie (to wasz obozowicz) po spoilerze TLOU 1 ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.