Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
42 minuty temu, Czezare napisał:

Nikt normalny nie będzie wykładał kilku tysi na blaszaną skrzyneczkę, no chyba że chce się zapisać do kasty degeneratów psujących zabawę innym graczom. 

Akolici nowego xboxa day one nie beda mieli takich oporow.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 361,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
Teraz, Mejm napisał:

Akolici nowego xboxa day one nie beda mieli takich oporow.

A możesz wyjaśnić OCB?

Opublikowano

Czarek wszystko jest w poscie wyzej. Jesli nie rozumiesz to ja ci tego i przez miesiac nie wyjasnie.

Opublikowano

No już nie bóldup, że forumowa szlachta kupi sobie xboxy day one. Uzywane ps4 z olx też fajne będzie :xboss:

Opublikowano

Chciales napisac, ze kupi sobie pcty z padem w zestawie. Worda nie odpalicie ale tez bedzie zaje.biscie.

Opublikowano

Czy wiecie, że nowa konsola MSu nazywa się Xbox Series X, a nie Xbox One Series X?

Ja nie wiedziałem.

Tak samo jak jeden z szefów Xboxa

DYNIA

Opublikowano
2 godziny temu, Czezare napisał:

Pod koniec roku dostanę Halo Infinite, które zaora Tęczowe Rewolucje 2 i Szoguna ;) 

Ale to już na nowej generacji raczej. Po kiego grzyba się męczyć z loadingiem itp.

Opublikowano
1 godzinę temu, Czezare napisał:

Już to kiedyś pisałem. Nawet korpo garnitury z Sony widzą, że warto schylić się po kasę od blacharzy, choć to najmarniejsi klienci z marnych,

No nie, hzd to inna sytuacja biznesowa niż polityka MS. Tam sytuacja jest jasna - docelowa unifikacja.

1 godzinę temu, Czezare napisał:

na setnej wyprzedaży w Sztimie lub w ramach zakupu karty w cenie konsoli dostaną Lesby 2 i już interes choćby nie wiem jaki był słaby to będzie się kręcił...

Playstation świetnie stoi finansowo, absolutnie dochód nie jest problemem.

Opublikowano
1 godzinę temu, aph napisał:

No nie, hzd to inna sytuacja biznesowa niż polityka MS. Tam sytuacja jest jasna - docelowa unifikacja.

Playstation świetnie stoi finansowo, absolutnie dochód nie jest problemem.

I co z tego? Największy dochód Biedom w całym kraju przysparzają ludzie bogaci a nie biedni.

Opublikowano

Na pecetach jest isis. Konsole wygrały, zamykam.

Edytowane przez Pupcio

Opublikowano
7 godzin temu, Pupcio napisał:

Nie ma to jak Xbox i jego stabilna sytuacja.

Słaby początek, środek i końcówka generacji  :) 

Xbox dostał cudeńko w postaci Ori nad the will of the wisps i bomby w ramach Xbox Game Pass, ps4 dostanie parujace gòwno w postaci tlou2. Nie wiem kto tu ma słabą końcówkę xD

Opublikowano

Niesamowita gra, która w wymaganiach ma 2GB karty graficzne z 2015r!

Opublikowano

Gówniana podróba hollow knighta xD nie ma co, xbox silniejszy niż kiedykolwiek :dynia:

Opublikowano

Chooy mnie obchodzi jakie ma wymagania. Jeżeli wyznacznikiem dla Ciebie jest jakie ma wymagania to nie mamy o czym rozmawiać.

Opublikowano

To teraz walczymy na wymagania sprzętowe? Chooj z gameplayem i grafiką, bo jak nie wymaga wiele, to ssie.

Opublikowano

Nie wiem, niektórzy nadal nie ograli i czekają na lepszy setup, BY ZAGRAĆ W TO CUDEŃKOOO :dynia:

W dniu 7.04.2020 o 16:22, 20inchDT napisał:

Ja ogram pewnie dopiero na SeXie, bo nie chcę grać w tego sztosa na Sce. Może się jeszcze w oleda zaopatrzę, żeby kolory mi oczy wypalily.

W dniu 7.04.2020 o 15:20, Shago napisał:

Gra na półce cierpliwie czeka, bo prawdę mówiąc czytałem o Waszych problemach i stwierdziłem, że poczekam na poprawki. Wygląda, że można się zabierać za granie.

W dniu 14.03.2020 o 09:33, ASX napisał:

Po ostatnim patchu gra stała sie u mnie niegrywalna

Stale 12 fpsow...

No szacun, że jakaś gierka, która można ograć na Noki 3310 wyszło także na Xboxa! i to w takiej formie!

Niesamowita konsola! :banderas:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Pewna niekonsekwencja jest. No i rzecz jasna filipiki pod adresem gry która jeszcze nie wyszła xd

Opublikowano
7 godzin temu, easye napisał:

Nie wiem, niektórzy nadal nie ograli i czekają na lepszy setup, BY ZAGRAĆ W TO CUDEŃKOOO :dynia:

No i po jaką cholerę cytujesz moją starą wypowiedź, skoro wyraźnie w temacie napisałem, że grę już skończyłem? I co ważniejsze, to nie uswiadczylem żadnych bugow? 

Ty byś się idealnie nadawał jako dziennikarz do TVP jako naczelny manipulant. Idź sobie lepiej znajdź jakąś grę na pc, która ma w wymaganiach setup rodem z NASA i zwal do niej konika :)

Opublikowano

No czekam na kolejnego exa MS - Flight Simulator do którego zieloni stulejarze walą konia (a raczej do screena z PC xD). Podobnie jak Gears Tactics wyjdzie najpierw na Windowsa 10 :xboss:

Swoją drogą jest tam jakaś data premiery Gearsow na konsole? Nie?

No super jest ten nowy kooonsolowy trend MS xDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez easye

Opublikowano

To wklejanie postów z marca kiedy nie było patcha optymalizacyjnego to typowy izi wyciągający rzeczy z dupy. xD

Opublikowano

Naśmiewanie się z optymalizacji Ori, co dalej beka z braku zawartości w SoT? Easye jak zwykle spóźniony :usmiech:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.