Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

archon? taki 90% mniej pizdowaty figaro mimo że i tak jest pizdowaty xD

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 362 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

a w międzyczasie TLGBT 2 niezłą proporcję lajków ma xD

boże, wszędzie te prawicowe snołflejki

a Cuckmann usuwa dislajki i komentarze rotfl

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

This whole game is about

Spoiler

Abby and her revenge and she’s

not even in the trailer lol. Nice try cuckmann 

:dynia:

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

plus taki że sony dalej wspiera ps3 i osoby które pokochały ME Adromede znajdą nowy dom.

Opublikowano

ttBENvW.png

Mam nadzieję, że nie będzie lagów na streamie, bo te wygłodniałe zwierzęta będą dziś oglądać co się dzieje na PAŃSKIM stole. OCZYWIŚCIE nie interesuje go BC poza ps4 XDD

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Fajnie, że microsoft podczas pierwszego, oficjalnego pokazu gier na swoją konsole, skupi się w 100% na grach, ktore wyjdą na PS5. Z drugiej strony, niby co mają pokazać? Kolejne gejlo gorsze od myszy VR? 

Opublikowano

Tez juz sie nie moge doczekac na te wszystkie next genowe gry ktore ogram nie posiadajac xboxa :banderas:

Opublikowano

Xcloud i nowe gejlo na 84% do ogrania na lajptopie :yao:

Nowa generacja, chyba dla świrów z Podlasia. 

Opublikowano

Na wasze szczęście MS pozwoli każualom pykać na ich biedronkowych laptopach i smartfonach dzięki potędze chmury.

Opublikowano

Rtx 2060, wystarcza na ta generacje zeby grac w obecne tytuly w jakosci remasterow z ps5/xsx :cool: No i oczywiscie jak tylko wyjdzie seria 3000 to sie zrobi upgrade calego kompa zeby miec spokoj na cala generacje i smiac sie z konsolowej jakosci przy kieliszku dobrego koniaku jak to bylo w przypadku obecnej

Edytowane przez teddy

Opublikowano

Ogarnij się człowieku, bo zachowujesz się jak easye. Łap te resztki spadające z GP do GP pc i nie szkaluj Monolitu.

Opublikowano
6 minut temu, 20inchDT napisał:

Ogarnij się człowieku, bo zachowujesz się jak easye. Łap te resztki spadające z GP do GP pc i nie szkaluj Monolitu.

Jak tam gears tactics?

Opublikowano
7 minut temu, 20inchDT napisał:

Łap te resztki spadające z GP do GP pc i nie szkaluj Monolitu.

Takie resztki jak Gears Tactics i MS Flight Simulator? Ładnie spadły, nawet nie obiły się w locie o stół Xboxa.

Opublikowano

Nawet ms traktuje tego zielonego smiecia jako produkt drugiej kategorii

Opublikowano

Ja jestem za gierkami, a jaki kawałek elektroniki mi je odpali to mnie yebie.

Opublikowano

Pafrazując Piłsudskiego: Pecet wspaniały, tylko blacharze kur.wy.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano
7 minut temu, Bzduras napisał:

Takie resztki jak Gears Tactics i MS Flight Simulator? Ładnie spadły, nawet nie obiły się w locie o stół Xboxa.

To są te sławne beta-testy. Za to na XGP na konsoli masz RDR2, Niera Automatę, Ace Combat, Devil May Cry V i masę innych sztosów AAA, a na PC jednak głównie indyczyna, gry MSu i tyle. Na blaszcze niestety słabiutki jest ten GamePass.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Większość z tych gierek i tak kupiłem na własność na grubo przed tym nim wleciały do GP :dunno:

3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Na blaszcze niestety słabiutki jest ten GamePass.

Za dwie dyszki miesięcznie to jest petarda, setunia wyselekcjonowanych gier bez guwnoindie zapychaczy. Dziwne tylko, że MS nie promuje GP hasłem "ponad 200 dobrych gier", tylko dalej trzymają się tej setki w przypadku konsol. Przecież tam już dawno dwie stówki pękły.

@MaZZeo Ty też niespecjalnie w moim typie jesteś :nosacz:

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

Większość z tych gierek i tak kupiłem na własność na grubo przed tym nim wleciały do GP :dunno:

OK, ale rozmowa cały czas toczy się o tym, że resztki z XGP na konsolę spadają na PC. Pomijając Gearsy Tactics i w przyszlości Flight Simulator, zawartość dla passowiczów PC jest średnia mocno w porównaniu do konsolowej.

Opublikowano

Brakuje paru sztosów, ale to samo można powiedzieć w tym momencie o XGP na konsoli :yakubu: I nie zapominajmy, że cena GP na PC jest adekwatnie niższa niż cena GP na konsoli.

1296745579_by_Tumtum_600.jpg

Edytowane przez Bzduras

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.