Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 362,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

niestety z gejmingiem nie jest najlepiej

qxp6yxvm28x41.jpg

całe szczęście są jeszcze twórcy którzy pamiętają o co w tym wszystkim chodzi

Opublikowano

Niestety żaden z tych twórców nie należy do ekosystemu XBOX :smutas:

Opublikowano
11 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Ty no nie wiem. Mogli zrobić RPGa, FPSa, racer, platformówkę, strategię, grę logiczną, party-game, bijatykę, symulator albo beat'em up.

Mogli, a zrobili sequel kozak qurła gierki. Diluj z tym albo nie kupuj i nie wspieraj takich praktyk :)

Opublikowano

You're missing the point, panie kolego. Nie kwestionuję za(pipi)istości gry którą w temacie skomentowałem jako "podoba mi się wszystko" tylko powiedzmy sobie to otwarcie:

2013-2015 - era remasterów

2015-2017 - staramy się

2017-dziś OPEN WORLD ACTION CUVRA ADVENTURE Z ELEMENTAMI ROZWOJU POSTACI I CRAFTINGIEM

Od 3 lat Sony ma większą monotonię wydawnicza niż MS przez całą generację. Ciekawe czy launch titles PS5 to będą znów remasterki i nowe open-worldy. :)

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Przecież TLOU 2 dostanie ocenę, o której exy Xboxa mogą pomarzyć. To jest po prostu wyższa liga. To nie będzie żadna niespodzianka. Zaskoczeniem może być poniżej 90 na MC i to prawie tak dużym, jak to gdy ex na Xboxa One dostaje powyżej 80 na MC ;)

Opublikowano

Mocne słowa jak na kogoś, kto gra w czerwone crapy.

Opublikowano
47 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

You're missing the point, panie kolego. Nie kwestionuję za(pipi)istości gry którą w temacie skomentowałem jako "podoba mi się wszystko" tylko powiedzmy sobie to otwarcie:

2013-2015 - era remasterów

2015-2017 - staramy się

2017-dziś OPEN WORLD ACTION CUVRA ADVENTURE Z ELEMENTAMI ROZWOJU POSTACI I CRAFTINGIEM

Od 3 lat Sony ma większą monotonię wydawnicza niż MS przez całą generację. Ciekawe czy launch titles PS5 to będą znów remasterki i nowe open-worldy. :)

50 minut temu, Bzduras napisał:

Diluj z tym albo nie kupuj i nie wspieraj takich praktyk :)

Czy teraz jesteśmy w tej samej łódce? :pirate:

Opublikowano
Godzinę temu, 20inchDT napisał:

Mocne słowa jak na kogoś, kto gra w czerwone crapy.

Ale że niby TLoU2 będzie poniżej 85%? Bo z tego co sie orientuje, oprócz Forzy, microsoft w swoich duzych grach nadal próbuje osiągnąć poziom Myszy VR.

JE.BANI NIEUDACZNICY XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

yeti, nie wstyd ci grać w takie crapy na 8 jak death stranding czy nioh 2? :/ 

Opublikowano

Zostaw yetiego, on teraz przeżywa rewolucję gejmingu bo ellie umie pływać 

Opublikowano

Wysrane mam na oceny. Nie potrzebuję opinii ludzi z internetu, bo po gameplay trailerach potrafię ocenić czy będą chciał grać czy nie. Poza tym obecnie oceny z internetu nie mają żadnego sensu, bo recenzenci boją się wystawić cokolwiek poniżej 8 w grach AAA, bo "fani" ich zjadą. Wystarczy spojrzeć co się dzieje pod filmikami na YT, kiedy "sztosy" jak Death Stranding nie są uznawane za mesjasza.

Opublikowano

Czekam aż cycu1 wrzuci porównanie z pierwszego gameplayu vs ta sraka z wczoraj xD piękny downgorad

Opublikowano
31 minut temu, 20inchDT napisał:

Wysrane mam na oceny. Nie potrzebuję opinii ludzi z internetu, bo po gameplay trailerach potrafię ocenić czy będą chciał grać czy nie. Poza tym obecnie oceny z internetu nie mają żadnego sensu, bo recenzenci boją się wystawić cokolwiek poniżej 8 w grach AAA, bo "fani" ich zjadą. Wystarczy spojrzeć co się dzieje pod filmikami na YT, kiedy "sztosy" jak Death Stranding nie są uznawane za mesjasza.

No to gierki na xboxa muszą mieć ujowych tych fanów, skoro recenzenci nie boją się oceniać je na 5-6 ;)

Opublikowano

Tylko klapy mają pianę w pysku jak się skrytuje ich exa. Recka Day's Gone ign 6.5, 38k łapek w dół xD no fajnie że recenzent nie może mieć swojego zdania

Opublikowano

Tylko klapy xD no napisz coś złego o zelda creed w temacie, no napisz  :)

Opublikowano
36 minut temu, Pupcio napisał:

Czekam aż cycu1 wrzuci porównanie z pierwszego gameplayu vs ta sraka z wczoraj xD piękny downgorad

Nie no, nie ma aż takiego downgoradu jak w GoT, w przypadku TloU 2 od początku materiały zwiastowały graficzną solidną rzemieślniczą robotę, nic ponadto.

Opublikowano
2 godziny temu, MaZZeo napisał:

no niestety trochę ciemnogrodu i januszerki Playstation wprowadził do gamingu :pechowiec:

Zwłaszcza w 1999 roku.

Opublikowano
9 minut temu, Pupcio napisał:

Tylko klapy xD no napisz coś złego o zelda creed w temacie, no napisz  :)

Ja pisałem i nie było zadymy. :( 

Opublikowano

Może już się pogodzili z faktem że ta gierka to (pipi), u klapów ten proces trwa dłużej. 

Np. Tlou 1 ma 7 lat a dalej uważają że to dobra gra  :)

Opublikowano

1743239875.jpg

jakby tlou wydali w formacie <dobra gra>  to nikt nie robiłby rabanu, ale AAA za pełną cenę? :yao: 

Opublikowano
Godzinę temu, 20inchDT napisał:

Wysrane mam na oceny. Nie potrzebuję opinii ludzi z internetu, bo po gameplay trailerach potrafię ocenić czy będą chciał grać czy nie. (...)

Trzecia sekunda trailera: 'Playstation exclusive'

20inchDT: 'Hmmm, taaaak, nie podoba mi się ta gra, nie mam ochoty w nią grać.'

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.