Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

To może sam sprzedam po tlou 2 :kaz: . Chciałem ograć ghost of ale w sumie mogę poczekać i pograć za rok czy dwa. 

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 362,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

103868676_2950995288317885_3011520879361

Opublikowano

Slaby ten dmg control. Zmiesci sie wam pod telewizorem ta przerosnieta ostryga? Tak sie przejmowaliscie wielkoscia sexiaka xDD

Opublikowano

EaQ58_rWsAA-cSI?format=jpg&name=medium

je.bana fajna ta nowa plejka

taka nie za filigranowa

Opublikowano

Zrobili to, jest wieksza od xboxa :obama: square chcial jeszcze zewnetrzny zasilacz.

Opublikowano

Na chłodno oceniając to Sony nie pokazało nic, gdyby potwierdzili ze gry które dziś widzieliśmy są na premierę to owszem jaranko, musi have day one, ale poza ładnymi trailerami nie wiemy nic, Horizon 2 to chyba najciekawsza propozycja Sony dzisiejszego wieczoru ale kiedy wyjdzie? Nikt nie wie, astronauta w NY premiera 2022, duzo gier z dupy, których za darmo bym nie odpalił, fajnie ze pokazali Gran Turismo 7, ale kiedy wyjdzie? 2027?

Konsola jest ładna, design nieprzewidywalny, żaden render, żaden prześmiewczy gif nie sugerował takiego wyglądu, trochę nostalgiczny design, mi to odpowiada, próżno szukać nawiązać do mebli, kolorystyki czy innych producentów, to chyba największe zaskoczenie i plus tej prezentacji, fajnie ze będą dwie wersje, Dogital i z napędem, myśle ze wielu wybierze Xboxa One Series X jako konsole główna z uwagi na największa moc a PS kupi dla exow które wcześniej czy później wyjdą a w takim przypadki Digital spokojnie wystarczy.

Poczekajmy do Lipca i odpowiedzi Microsoftu, jeśli nie dostanę konkretnych informacji co do premier exow na PS5 to aktualnie jednak jestem troszkę po stronie Xboxa.

Opublikowano

ecbe1ae9819e59a4b0668f312773b557953e0f85

niebieskie robale już zrobione przemeblowanie na middlegena z designem z 2003 do odpalania gier z ps3?  :)

Opublikowano
9 godzin temu, Daddy napisał:

ecbe1ae9819e59a4b0668f312773b557953e0f85

niebieskie robale już zrobione przemeblowanie na middlegena z designem z 2003 do odpalania gier z ps3?  :)

Jesteś takim kretynem, że nasraç Ci do ryja to jak iść do komunii.

Opublikowano

Jednak udało mi się wczoraj to jakoś obejrzeć. Krótko: poprzedni pokaż Microsoftu - (pipi)nia ale dobrze. Wczorajszy pokaż Sony - (pipi)nia ale (pipi)nia. M$ w lipcu samym pokazem Halo Infinity powinien ten wczorajszy niebieski obornik rozwieźć po polu. Podejrzewam, że w głównej siedzibie M$ wszyscy leżą pokotem po radosnej nocnej imprezie z alkoholem, koksem i dziwkami.

Jednak udało mi się wczoraj to jakoś obejrzeć. Krótko: poprzedni pokaż Microsoftu - chu.jnia ale dobrze. Wczorajszy pokaż Sony - chu.jnia ale chu.jnia. M$ w lipcu samym pokazem Halo Infinity powinien ten wczorajszy niebieski obornik rozwieźć po polu. Podejrzewam, że w głównej siedzibie M$ wszyscy leżą pokotem po radosnej nocnej imprezie z alkoholem, koksem i dziwkami.

Opublikowano
3 godziny temu, Masorz napisał:

Jesteś takim kretynem, że nasraç Ci do rayja to jak iść do komunii.

No to niezły Góral :/

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Damn son, ale my tu konsole, a nie siebie. :/ 

Console warz weszło za mocno

Opublikowano
10 minut temu, ASX napisał:

Console warz weszło za mocno

Raczej długi weekend, procenty i brak zapowiedzi Blodborne 2. 

Teraz przeczytałem, że  Demon's Souls, będzie miało, do wyboru dwa tryby graficzne - rozdzielczość / 60fps XDDDD  ja (pipi)e ten szrot od samego początku nie kryje się z tym, że jest middle genem. 

Edytowane przez Hubert249

Opublikowano

Czego oczekujecie po Masorzu, przecież to cep o iq pantofelka.

Opublikowano

Z drugiej strony spodziewam sie że po wczorajszym niektórzy będą chcieli wyładowywać swoje emocje na innych użytkowników, więc apeluje o wyrozumiałość dla braci plestejszynowcow.

Wykażmy trochę empatii, bo kto jak kto ale posiadacze xboksa wielokrotnie byli w podobnej sytuacji.

Opublikowano

wieśniak z gór ładnie eksplodował, słychać wycie znakomicie a będzie jeszcze gorzej dla niebieskich przegrywów :kaz:

Druga połowa filmiku, grafika jak z GTS z ps4 ale największa beka z doczytujących się cieni, obiektów i tekstur. To jest ten magiczny SSD?  Jeszcze hendrixowa autostrada hype'owała ze gra powstaje w całkowicie nowej jakości nextgenowej :yao:

Opublikowano

Przy autostradzie to ta dziwka ps5 stoi i kusi tirowcow.

Opublikowano

Będzie mocna konkurencja dla forzy 10

a przepraszam, z tą grafiką to dla 5

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano
7 godzin temu, blantman napisał:

To może sam sprzedam po tlou 2 :kaz: . Chciałem ograć ghost of ale w sumie mogę poczekać i pograć za rok czy dwa. 

chuy nas to obchodzi

Opublikowano
5 minut temu, MaZZeo napisał:

Ale już spokojnie programisto, kupisz to ps5 w 2026

Nie no jak większość klapow z forum weźmie na raty albo mama "pożyczy":ragus:

Opublikowano

Ojojojoj będzie regularne oranko łyżeczka zielonego wymazu :banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.