Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 363,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
1 godzinę temu, Czezare napisał:

W swoisty sposób podziwiam Sory. Logistycznie spiąć poślady i w dobie korony w sprawny i zorganizowany sposób przesłać tyle przelewów to szacun:notbad:

No ale w tym wszystkim najwyraźniej zapomnieli podesłać przelewów graczom:yao:

A3VW24I.png

Oni pokazali dobitnie (gracze) co sądzą o natrętnym lewactwie i przeciętniackim "netflixizmie" Dickmana:kaz:

Niestety lewackie, postepowe redakcje beda wychwalac tlou2, a Days Gone bylo (pipi)ane bo koleś klepnął żonę w tyłek.

S2xPob6.jpg

Opublikowano

a może nie ma żadnego spisku i TLOU2 to po prostu lepsza gra niż Days Gone?

Opublikowano

nienie, gdyby nie klaps w tyłek, to gierka byłaby w samych dziesiątkach.

cholerne lewackie strony growe

Opublikowano
2 godziny temu, ASX napisał:

a może nie ma żadnego spisku i TLOU2 to po prostu lepsza gra niż Days Gone?

Zawsze myślałem, że DG to najgorsza gra na świecie, więc nie jest to jakiś wielki wyczyn. 

Opublikowano

Days Gone sztosiwo, ale Crackdowna 3 bez przejścia na najwyższym poziomie i zebrania wszystkich orbów to już można opluwać? HIPOKRYCI

Opublikowano

Nie znasz się. Po tysięcznym orbie się rozkręca.

Opublikowano
3 godziny temu, Soul napisał:

Także tak

Ale żeby nie było gra i tak za(pipi)ista  ;)

Ale Sony musi robić potężne, POTĘŻNE przelewy do redakcji growych. Przecież jak Ubisoft robił taki downgrade to internet płonął. Najzabawniejsze, że takie obcinanie finalnych wersji to już tradycja u Sony, a kitajce mają dalej dobrą prasę. 

Opublikowano

nie wiem jak Days Gone, ale Crackdown to moim zdaniem naprawdę grywalna gierka na 6/10, widać że nie przystaje do dzisiejszych standardów i bardziej przypomina gierki z czasów xboxa 360 więc oceny z recek są w pełni zrozumiełe ale grało się w to całkiem spoko.

Więc tak odnośnie Days Gone nie ma niczego złego w gustowaniu w  średnio ocenianych gierek, jeśli podoba wam się Days Gone to spoko, ale  zamiast węszyć spiski i płakać jak to jakaś gra została "skrzywdzona" przez recenzentów lepiej po prostu grać. Nie każda gra musi mieć 90+ na meta by się nią cieszyć

Edytowane przez ASX

Opublikowano

Ale będą wyli jak moszna-boy dostanie 6, bo grę robi im to samo Sumo Digital od zbugowanego Little big planet 3 i crackdown 3 XDDD

Opublikowano
1 godzinę temu, zloto napisał:

Ale Sony musi robić potężne, POTĘŻNE przelewy do redakcji growych. Przecież jak Ubisoft robił taki downgrade to internet płonął. Najzabawniejsze, że takie obcinanie finalnych wersji to już tradycja u Sony, a kitajce mają dalej dobrą prasę. 

arhn za reckę god of war dostał kilkudniowy wypad do Norwegii sponsorowany przez sony a później płakał bo jakąś ich gierkę średnio ocenił a żółtki się nagle wypięły na niego xD

Były już afery swego czasy z recenzją gt5 na polygamii czy heavy rain, tam gdzie soniaczowi coś poniżej oczekiwań oceniano jest blokowane źródełko  $$$  :)

Żeby nie było że tylko plejśmieciarka to sony w całej swojej oborze stosuje taką politykę, co wytykał im ostatnio Klawiter w TechWeeku.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano
1 godzinę temu, zloto napisał:

Jak ostatnio ogrywałem ponownie Uncharted 3 to przypomniała mi się drama z downgradem na forumku. Dobre czasy. 

Opublikowano
41 minut temu, Daddy napisał:

Żeby nie było że tylko plejśmieciarka to sony w całej swojej oborze stosuje taką politykę, co wytykał im ostatnio Klawiter w TechWeeku.

Oprócz konsol i aparatów trzymają się jeszcze gdzieś?

Opublikowano
27 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

TV robią dobre.

A no fakt, zapomniałem o tym ale tego sprzętu często się nie kupuje. U mnie w domu tylko TV tej firmy, jeszcze nigdy z żadnym nie było problemu. I jeszcze genialna seria monitorów i TV pod retro gierki jak PVM, BVM czy Trinitron :obama: Kupiłbym takiego bydlaka kineskopowca jakbym miał miejsce. 

Chyba jeszcze sprzęt audio mają na wysokim poziomie. Zawsze preferuję Philipsa jako europejską firmę ale jak ta firma nie ma czegoś o odpowiedniej jakości to celuję w Sony z sentymentu i bezproblemowego sprzętu RTV. 

Opublikowano
Godzinę temu, Ukukuki napisał:

W medycynie jeszcze dosyć mocno działają

Opublikowano
  • Autor
35 minut temu, Ukukuki napisał:

zapomniałem o tym ale tego sprzętu często się nie kupuje.

Chyba każdy sprzęt tak ma, że jak się już kupuje to na dłuższy okres.

Opublikowano
1 godzinę temu, Ukukuki napisał:

xperia :lapka: i

wszystkie polecane SB tylko $ony   :kaz:

Edytowane przez Daddy

Opublikowano
1 godzinę temu, Square napisał:

Chyba każdy sprzęt tak ma, że jak się już kupuje to na dłuższy okres.

Telefon:lapka:

1 godzinę temu, Figuś napisał:

W medycynie jeszcze dosyć mocno działają

Tego nie wiedziałem chociaż zaskoczenie dla mnie to nie jest, przykładowo Samsung też dosyć mocno działa na tym rynku. 

Godzinę temu, Daddy napisał:

xperia

Od lat na tym rynku się nie liczą. Chociaż lubię ich telefony za ciekawe wygląd. 

Godzinę temu, Daddy napisał:

wszystkie polecane SB tylko $ony

No ewidentnie reklama, tylko yamaha. 

Opublikowano

Satya Nadella wyciąga wtyczkę. Xboks będzie następny, zobaczycie

Opublikowano
6 minut temu, Figuś napisał:

Trochę umoczyli z tym mixerem

Teraz pozostaje czekać na Xboxa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.