Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Jutro to chyba dla zgrywy wystawie ps4 ZA DARMO kto pierwszy ten lepszy na olx i popatrzę co tam wypisują na priv :pawel:

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 363,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
3 godziny temu, suteq napisał:

TLOU 2 trzeba było ograć. 

Tęczowe LPG2 ogra się na Hot Dogu 4,5, albo lepiej na Pro gdzieś tam latem w 2022 roku. Tyle warte są te "exy" Plejstulejszyn...

Opublikowano

W temacie tlou napyerdalaja sie miedzy soba, ale to niby xboty robią tam burdel :pawel: Listerine odjechał mocno, bo mu gierke obrazili.

Opublikowano

Chory człowiek, przez takich wstyd sie przyznac do playstation.

Opublikowano
W dniu 21.06.2020 o 11:50, maciucha napisał:

soniaki znowu dostały max średniawę, która tym razem nie broni się nawet fabułą, no ale 5 lat było czekane, 280zł wywalone na premierę to trzeba się podhajpować nawzajem żeby móc zasnąć w nocy, a po weekendzie fśśśt na pchli i gra sprzedana i koń zwalony i tylko 40zł stracone na ten cały przeciętny ambaras

a jak pisałem bomby prawdy na premierę to wszyscy wyzywali i złorzeczyli :kaz: 

Opublikowano
10 godzin temu, ASX napisał:

ale za to częsciej powinien oferować wyższy framerate dzięki mocniejszemu CPU 

A nie miał mieć niższego taktowania? Czy juz nowe leaki wyplynely.

Opublikowano
51 minut temu, Czezare napisał:

Tęczowe LPG2 ogra się na Hot Dogu 4,5, albo lepiej na Pro gdzieś tam latem w 2022 roku. Tyle warte są te "exy" Plejstulejszyn...

No nie wiem, jak lubisz czekać 5 lat aż zagrasz w jakąś grę to spoko. Ja kupuje sprzęt, ogrywam i po sprawie. :cool: 

Opublikowano

Czezaro idzie do kolegi robi przysiad na butle i też gra :cool::lapka:

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

Czezaro idzie do kolegi robi przysiad na butle i też gra :cool::lapka:

Ja się z głupimi kolegami nie trzymam. On już daaaawno pozbył się Plejstuleji, nawet trochę szybciej niż ja, także tego...

Opublikowano

Exy z ps4? 

No kupi się kiedyś jakiegoś składaka typu rare replay za 40zl albo ogra w gamepassie

Opublikowano
2 minuty temu, maciucha napisał:

Exy z ps4? 

No kupi się kiedyś jakiegoś składaka typu rare replay za 40zl albo ogra w gamepassie

A nie lepiej na wyświetlaczu lodówki Samsung, klikając w odpowiednią ikonkę?

Opublikowano
10 minut temu, maciucha napisał:

Exy z ps4? 

exy ps4.5 które wpadną w lepszej wersji do XGP w cenie harnasia  :xboss:

Opublikowano

pjeszmaciura po tym jak straciła wyłączność na tekkena, mgs i yakuze to w ogóle nie wiem jak ma odwagę cywilna się ludziom pokazywać i mówić coś o exach :newell:

Opublikowano

wystarczy tlou 2, tylko jeszcze nie jestescie na nie gotowi

Spoiler

:yao:

Opublikowano

tlou3 będzie o blm, symulacja zamieszek w USA, nie będzie się odpalać na białych plejkach i nie pójdzie grać białym padem, a Figaro i tak wam powie ze to normalne

Opublikowano

San Andreas miało wątek zamieszek zanim to było modne :kaz:

Opublikowano

bym sie nie zdziwił jakby niedługo zdelegalizowali san andreas, bo przedstawia czarnych w złym świetle :newell: 

Opublikowano

CJ zrobił dla czarnych więcej dobrego PRu niż jakikolwiek inny czarny w historii - change my mind.

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Murzyn z getta w Harierze? Ok.

Opublikowano
Cytat

The Last of Us 2 sales drop by 80% in its second week, expected to dip further

https://m.republicworld.com/technology-news/gaming/the-last-of-us-2-sales-drop-80-percent.html

Vs

Cytat

W miesiąc po premierze na Steamie Sea of Thieves jest najlepiej sprzedającą się produkcją w tym serwisie. Jest to tym większe osiągnięcie, że obecnie trwa letnia wyprzedaż, a ten tytuł nie został przeceniony.

https://www.gry-online.pl/newsroom/sea-of-thieves-w-miesiac-po-premierze-wciaz-nr-1-na-steam/za1e10c

:reggie:

Opublikowano

80% spadku z przynajmniej 4 milionów kontra kilkaset tysięcy (i to bliżej setki raczej)? No niezłe te piraty.

Opublikowano
14 minut temu, Bzduras napisał:

80% spadku z przynajmniej 4 milionów kontra kilkaset tysięcy (i to bliżej setki raczej)? No niezłe te piraty.

Cytat

Na razie nie ujawniono oficjalnych wyników sprzedaży. Musimy więc polegać na szacunkach płatnej wersji SteamSpy, według których w sklepie firmy Valve produkcję zakupiło już 428 tys. osób

:reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.