Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, ASX napisał:

nadal nie odpowiedziałeś ;)

a jeśli o mnie chodzi to myśle że w tej generacji zarówno jeśli chodzi o skończone gry jak i ogólny czas spędzony to nie mam się czego wstydzić. Chyba tylko @Square z 400h w Horizonie może stanąć ze mną w szranki po stronie niebieskich :problem:

400h to trochę zaniżony wynik. Ile masz w Piratach?

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Opierać się o fotomontaż z dopisaną rozdzielczością do okładki na PS5 to jest upadek poniżej godności człowieka. Nie dziwi to w obozie zielonej zarazy, tam czekają na Halo Infinite w nieskończoność i to bardzo boli jak firma w którą tyle inwestujesz traktuje Cię gorzej niż szczura.

Opublikowano

Halo Infinite :wub: Ciekawe czy Cortana będzie sexy jak w 4

Opublikowano
Teraz, Square napisał:

400h to trochę zaniżony wynik. Ile masz w Piratach?

nikt tego nie wie bo pełna wersja nie zlicza godzin, ale w wersje insider gralem jakoś 130h wg exophase

https://www.exophase.com/user/asax/

Opublikowano
19 minut temu, Wredny napisał:

a samemu wojować kolejnym dodatkiem do gierki z PS3/X360

Mówisz o Cumshimie? Bo rzeczywiście gameplay rodem z AC.

6 minut temu, 20inchDT napisał:

Halo Infinite :wub: Ciekawe czy Cortana będzie sexy jak w 4

Halo Infinite? Kolejne kilkaset godzin w najlepszym multi na konsolach. :banderas:

Opublikowano

No ten Spajder xD 

Najsilniejsze 7/10 w historii PS4 dostaje DLC i nagle jest POTĘŻNYM tytułem startowym. 

Ładnie Was tam biorą, bez mydła. 

Opublikowano

DLCSpider jest ciągle lepszym tytułem niż Far Cry 6, botom pozostaje się jarać multiplatformą która zaczęła i skończyła się na 3 części, przecież to godność poniżej dziwki trzeba mieć.

Opublikowano
18 godzin temu, standby napisał:

Na pleju tymczasem w przeciagu 12 miesiecy death stranding, ff 7 remake, GOT, TLOU2, czym kur.wa te xboxty chca walczyc xdd

A jakieś dobre gry?

Opublikowano
3 godziny temu, suteq napisał:

o kur.wa to AI od 5:07 XDDDDDDDDDDD

optimized for klapy   :kaz:

Opublikowano
4 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Powiedziałbym raczej, że trochę mniej (pipi)owym. Opus magnum Insomniac to Sunset Overdrive, ale o tym się niebieskie karaluchy raczej nie dowiedzą. :) 

chuya a nie magnum opus, przecież to jest gorsze nawet od infamous

Opublikowano

Mocno krindżowa gierka więc dlatego paolo tak się jara :)

Opublikowano

sunset XD

Opublikowano

Gdybym pochodzil z Bialegostoku to tez by mi imponowala gierka o przeklinaniu i niszczeniu czyjejs wlasnosci.

Opublikowano
20 minut temu, Mejm napisał:

Gdybym pochodzil z Bialegostoku to tez by mi imponowala gierka o przeklinaniu i niszczeniu czyjejs wlasnosci.

Nie zgodzę się, jedyne GTA które mi się spodobało to czwórka.

30 minut temu, Ludwes napisał:

chuya a nie magnum opus, przecież to jest gorsze nawet od infamous

:dynia: nie no, całkiem całkiem bajcik

Opublikowano

fajna gra, ale tylko w 5 - 10 minutowych sesyjkach; chwilę postrzelać, poslizgac się po drutach i włączyć coś lepszego - do tego jest idealna

zresztą teraz sprawdziłem i to ma 81 na meta - z czym do ludzi, niemal każda gra od rzemieślników z sucker punch ma wyższa średnia 

insomniac jak próbuje zrobić coś nie na wyłączność na PlayStation, to wychodzą takie potworki jaki fuse albo gry, które warto sprawdzić jak będą w gamepassie za 4 zl :(

Opublikowano

Paolo, ale Insomniac jest w kieszeni sony to mozna pisac prawde o sunset.

Opublikowano

2020,  blisko 6 lat po premierze, a ich dalej piecze ten Sunset. I bardzo kurwa dobrze, bo to jedna z lepszych gierek tej generacji, no ale nie dla psa kiełbasa. 

Edytowane przez Hum

Opublikowano
3 minuty temu, Hum napisał:

2020,  blisko 6 lat po premierze, a ich dalej piecze ten Sunset. I bardzo kurwa dobrze, bo to jedna z lepszych gierek tej generacji, no ale nie dla psa kiełbasa. 

a Nemesis chwile temu pisał że o grach na xboxa nie mówi się latami :kaz:

Opublikowano

Aż sobie chyba przypomnę SO dziś wieczorem. 

Multi w forumkiem kiedyś siadło jak złoto :obama:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Pamiętam jak kilka lat temu kupiłem zafoliowane pudełko za 40zł, jeden  z bardziej udanych zakupów gierkowych

Opublikowano

No tyle jest warta ta giereczka :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.