Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, Pupcio napisał:

Ogolili frajerów już w tej generacj więc czemu mają się ograniczać?  :)

Kto sie dal ten sie dal :kaz:

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 385,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
5 minut temu, Mejm napisał:

Kto sie dal ten sie dal :kaz:

Lepiej dać się ogolić niż później być teoretykiem :xboss::kaz:

Opublikowano

Mam nadzieję że dożyje chwili gdy mejm kupi ps4  :( moze być ciężko, zostało mi tylko 5 lat

Opublikowano
55 minut temu, SetoPL napisał:

A myślicie, że w nadchodzącej generacji też będą modele poprawione? Jak np PS5 pro?

Raczej tak. 

Opublikowano

Eh też mam wrażenie, że tak będzie. Jeśli na tym zagraniu wyszli na plus to wiadomo. Tylko $$ się liczy. Zaraz się okaże, że bez kitu kupno dobrego PC wyjdzie taniej

Opublikowano

Bardziej trzeba się zastanawiać, czy nie wydadzą reż pro+pro. Dwa wznowienia generacji to zwielokrotniony zysk, bo niektórzy kupią trzy konsole.

Opublikowano

Zapowiada się kolejna wspaniała generacja. Playstation niedomagające z frameratem zablokowanym na 30 fps i przepotężny Xbox bez gier.

Edytowane przez devilbot

Opublikowano
5 godzin temu, 20inchDT napisał:

EdNcAS6XoAANjxT?format=jpg&name=large

EdNdcJwUYAM5Xqz?format=jpg&name=large

Oh, shieeet. Smiec słabszy z dnia na dzień.

To wszystko tłumaczy czemu taki FC6 nawet na Xbox One X będzie w 4K a na plejśmieciu5 gówno rozmazane.

BlandSatisfiedAlabamamapturtle-size_rest

Opublikowano

Nintendo Switch to mój osobisty największy zawód tej generacji. Po przejściu kilku gier gier konsola wylądowała w docku i odpalana jest tylko od święta, najczęściej gdy przychodzą znajomi bo można pograć fajnie w Mario Party.

Na świętej pamięci PS Mortem grałem zdecydowanie więcej bo o ile exy generalnie ssaly pałke to można było całkiem spoko ogrywać indyki. Ale dzisiaj czasy się zmieniły, nie opłaca mi się kupować za kilkadziesiąt złoty indyków gdy te same gierki są dostępne za półdarmo w abonamencie Gamepass który mam wykupiony do 2022 r.

no i tak sobie leży ten switch czekając na lepsze czasy kiedy wyjdą zapowiedziany nowy  Metroid, Breath of Wild 2 czy Bayo.

Opublikowano

No to trochę poczekasz na te gry widmo  :)

Opublikowano

Mmm pantsu desu ka wizir kun? :)

Opublikowano

Media społecznościowe to była pomyłka. Prawie taka sama jak manga i anime.

Opublikowano

To był cytat kiryu z twojej ukochanej yakuzy :frog:

Opublikowano

Chociaż mieli jakieś resztki godności i w 7 nie ma znowu Kamurocho.

Opublikowano

Pozostało równo trzy dni do hekatomby niebieskich parchów. Jak tam YETI, rezerwacja w jakimś bełchatowskim pubie zrobiona, żeby usiąść i nayebać się na smutniaka? Wiesz, teraz Covid, więc ilość miejsc ograniczona.Pomyśl o tym...

Opublikowano

ta hektabomba niebieskich zmasakruje przystępną ceną i xbox nie będzie miał z czego schodzic

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.