Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

A tak zupełnie bez CW - jest jakaś alternatywa dla tych paluszków? Jakieś wersje pada z ładowanym akumulatorkiem, czy konieczność dokupienia osobno takiego cuda?

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 365,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

niezłe prowo że lepiej ldowac pady na zmianę niż 4 akumulatorki które wymieniasz raz na 30h :)

A jak ci padnie podczas partyjki w gejlo i na prędkości będziesz chciał zmienić i np. wpadnie akumulatorek pod biurko.

Zawsze mam dwa pady i ładowareczkę, padzik się rozładuje? No problemo, biorę drugi, jedno kliknięcie PS button i gram dalej :lapka: a rozładowany leci na stację dokującą :cool:

Opublikowano

ja uwielbiałem kieszonki na baterie w padach od x360. zawsze zapasowy przygotowany. jak baterie w końcu padły to wymieniałem w jakieś 1,5 sekundy. czułem się jakbym magazynek w giwerze zmieniał :fsg:

Opublikowano

No bronić pada od PS4 w temacie trzymania na baterii to jest jakiś heroizm. Zarówno Nintendo jak i MS ogarniają to wzorowo a u Sony po roku użytkowania więcej gram na kablu niż bezprzewodowo na nowym padzie bo w starym to bateria chyba nie żyje. 

Opublikowano

Może jakbym był gimbem, zarywającym całe nocki przed TV to bym odczuwał, ale w obecnej sytuacji to nawet jeden pad styka, bo kończę granie, jak mu jeszcze dwie kreski zostają :frog:

Opublikowano
3 minuty temu, Ukukuki napisał:

No bronić pada od PS4 w temacie trzymania na baterii to jest jakiś heroizm. Zarówno Nintendo jak i MS ogarniają to wzorowo a u Sony po roku użytkowania więcej gram na kablu niż bezprzewodowo na nowym padzie bo w starym to bateria chyba nie żyje. 

Nikt nie broni ch ujowej baterii w DS4, śmieją się tylko z tego że trzeba baterie czy tam akumulatorki zmieniać jak w latach 90 w walkmanach. Ideałem byłby akumulator trzymający jak ten w dualshocku 3, (pipi)aniutki chyba z 35h trzymał

4 minuty temu, Colin napisał:

ja uwielbiałem kieszonki na baterie w padach od x360. zawsze zapasowy przygotowany. jak baterie w końcu padły to wymieniałem w jakieś 1,5 sekundy. czułem się jakbym magazynek w giwerze zmieniał :fsg:

mnie irytowała, przez moje łapska bardzo niewygodnie mi sie trzymało tego pada ze względu na tą kieszonkę, ten od łoniaka jest wzór

Opublikowano
18 minut temu, Wredny napisał:

Może jakbym był gimbem, zarywającym całe nocki przed TV to bym odczuwał, ale w obecnej sytuacji to nawet jeden pad styka, bo kończę granie, jak mu jeszcze dwie kreski zostają :frog:

Panie który dzieciak ma ponad 120 platyn. 

11 minut temu, Figuś napisał:

Nikt nie broni ch ujowej baterii w DS4, śmieją się tylko z tego że trzeba baterie czy tam akumulatorki zmieniać jak w latach 90 w walkmanach. Ideałem byłby akumulator trzymający jak ten w dualshocku 3, (pipi)aniutki chyba z 35h trzymał

Ja lubię te wymienne akumulatorki, nie muszę się później bawić w rozkręcanie sprzetu. Przydałby się jakiś standard w słuchawkach bo mi już dwie baterie padły. W jakiś sony do biegania i goldach. 

Opublikowano
Teraz, Ukukuki napisał:

Panie który dzieciak ma ponad 120 platyn. 

Przez 12 lat istnienia trofeów? 10 platyn rocznie - co to za wyczyn?:dunno:

Opublikowano
13 minut temu, Figuś napisał:

mnie irytowała, przez moje łapska bardzo niewygodnie mi sie trzymało tego pada ze względu na tą kieszonkę, ten od łoniaka jest wzór

moje dłonie idealne do fistingu więc nie przeszkadzała ta kieszonka a wymiana dawała tyle dziwnej frajdy. nie zmienia to faktu że ten nowy pad idealnie leży w dłoni jak dobry cycek. 

Opublikowano
34 minuty temu, Wredny napisał:

A tak zupełnie bez CW - jest jakaś alternatywa dla tych paluszków? Jakieś wersje pada z ładowanym akumulatorkiem, czy konieczność dokupienia osobno takiego cuda?

Jest ... wyebac tą coorwe zieloną obesraną ,zrogowaciałą bez gier.

Opublikowano

PS4 Pro sprzedane. Teraz jeszcze z miesiąc/dwa i X1X też do żyda. Kasę ładuję w nowego kompa i można wchodzić w nową generację. Nowe konsole kupi się ze dwa lata po premierze i będzie optymalnie. 

Chvja tam, pewnie i tak kupię na premierę bo jestem poyebany.

Opublikowano
51 minut temu, Wredny napisał:

Masz coś takiego jak play and charge, czyli akumulatorki wbudowane w klapkę, ładujesz to jak DS4 za pomocą kabla i zapewnia do 30h na jednym (4h) ładowaniu.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

hyperX ma stacje dokujaca z akumulatorami, bardzo fajna, polecam

Opublikowano
37 minut temu, Wredny napisał:

Przez 12 lat istnienia trofeów? 10 platyn rocznie - co to za wyczyn?:dunno:

No dla mnie jest :gayos:

Opublikowano

Bo są. Kto normalny bedzie grał w tego crapa :reggie:

Opublikowano

Ktoś zapomniał na jakim świecie żyje xd

Opublikowano

Gra usługa? Zostawiam takie śmieci xbotom bo to ich brocha  :)

Opublikowano
38 minut temu, Figuś napisał:

Podobno to klapy są poyebane

Eeg4_81WAAAICFH?format=png&name=small

Przypominam, że fanboje PS wyzywali Sony od zdrajców i robili rozpierdol w swoim pokoju bo gierka z PS ukazuje się na PC. :kaz: 

Opublikowano
6 minut temu, suteq napisał:

Przypominam, że fanboje PS wyzywali Sony od zdrajców i robili rozpierdol w swoim pokoju bo gierka z PS ukazuje się na PC. :kaz: 

Lepiej zrobić roz(pipi), niż ja ta pi.zda iść się poskarżyć mamusi..  :xboss:

UUUUUU łłłłłłeeee Major zrób coś, powiedz Philowi że my kcem PAJONKA NA XBOX

;)

EehYg6EXsAEL3Od?format=jpg&name=small

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Byle do series x! A nie przecież microsoft ma w dupie dobre gry i zamierzają iść w ilość A nie jakość  :)

milion kasztanów w gamepass przez kolejne 7 lat  :/ nie mogę uwierzyć że ktoś to kupi z własnej woli :(

Opublikowano

Nie trzeba kupować C1REX twierdzi, że abonament=za darmo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.