Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Series X nie pokazał niczego zachęcającego do kupna:( Dobrze że jest gamepass bo daddy sam by siedział w multi Halo I:/ O reszcie bezbekow co po pokazie z marszu zaczeli lasic sie do PC szkoda pisac.:facepalm:

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 365,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Osobiście wolę pady od Sony głównie ze względu na dpad, ale bateria w DS4 to padaka.

Jak się zużyje to koniec. Te z ebaya nie trzymają 5 minut. 

Ja mam dwa dualshocki v2 na kablu. Do tego musiałem dokupić trzymak, jak dla inwalidy:

clip-anticaida-cable-usb-dualshock-4-1.j

Pady do X360 miały to idealnie rozwiązane, bo miało się wybór: baterie, akumulatorek, kabel do ładowania lub pad tylko na kablu.

Pad x360 był OK, ale dpad był nie do grania, a ten jest potrzebny do wszystkich gier 2d i bijatyk.

Nie wiem, czy to tylko wrażenie, ale jak w DS4 bateria się zużywa, to i wibracje słabną.

Opublikowano

Umówmy się, jest tylko jeden pad:

1200px-GameCube_controller.png

Spoiler

1347488011_fad_138.jpg

Opublikowano
8 godzin temu, C1REX napisał:

Osobiście wolę pady od Sony głównie ze względu na dpad, ale bateria w DS4 to padaka.

Jak się zużyje to koniec. Te z ebaya nie trzymają 5 minut. 

Ja mam dwa dualshocki v2 na kablu. Do tego musiałem dokupić trzymak, jak dla inwalidy:

clip-anticaida-cable-usb-dualshock-4-1.j

Pady do X360 miały to idealnie rozwiązane, bo miało się wybór: baterie, akumulatorek, kabel do ładowania lub pad tylko na kablu.

Pad x360 był OK, ale dpad był nie do grania, a ten jest potrzebny do wszystkich gier 2d i bijatyk.

Nie wiem, czy to tylko wrażenie, ale jak w DS4 bateria się zużywa, to i wibracje słabną.

najlepszy pad jaki mialem w swoich rekach to pierwszy model z Playstation bez galek. Leciutki, funkcjonalny i bardzo ekspozycyjny. Jakis czas temu jak grałem w gears of war na Xbox one czulem sie mocno nieswojo majac tak wielki rozstrzał ważnych przycisków. 

Opublikowano

Od samego patrzenia na pad od gc bola mnie dlonie.

Opublikowano

Prowo lub debil

Opublikowano

419dAE6YPHL.jpg

Dokleić napis nintendo i mamy pad do GC2 ;p

Opublikowano

czyli debil

Opublikowano

Xbotom siada psycha i zagryzają się we własnym szambie , nice  :)

Opublikowano

Pad od 360 byłby doskonały gdyby był nieco lżejszy.

Opublikowano
38 minut temu, aph napisał:

Pad od 360 byłby doskonały gdyby był nieco lżejszy.

Pad do x360 miał sporą baterię (lub dwa paluszki), ale wersja na kablu była leciutka.

Opublikowano

Przeciez pad od gc byl bardzo sredni, malutki krzyzak, malutkie szare.przyciski u gory ktore ciezko bylo wcisnac. Podobnie xbox 360. Super sie ogolnie sprawowal ale trigery po jakims czasie wydawaly dziwne skrzypienie. Na dodatek krzyzak byl przetragiczny. Obecnie jako uzytkownik ps 4 stwierdzam uczciciwe ze pad do xbox one x jest najlepszy pod wzgledem wykonanania I.ciezkosci na rynku. Wszystko jest idealne, pozbawiono.sie.wad pada od x360.

Dual Schock 4 oczywiscie jest dobry ale odstaje od konkurenta z msf 

Btw az mi sie przypomniala galka od.Pada do N64 xddd

Opublikowano

pad od Gamecube ale on bel za(pipi)isty, fajna tez byla ta wersja wavebird moj pierwszy bezprzewodowy pad <3

Opublikowano

Pewnie ten od dmuchania i krzyczenia do pada.

Opublikowano

Dual Shock był chyba pierwszym padem, który miał dwie gałki i chyba również pierwszy z wbudowanymi wibracjami. 

Pad na tyle doskonały, że DS4 jest niemal taki sam.

Opublikowano

Nie, pierwszy byl dual analog.

300px-PS1_Dual_Analog_with_Box.jpg

Opublikowano

Dual analog szybko umarł. Ja go tez traktuję, jako Dual Shock bez wibracji. Taka beta tuż przed samym dual shockiem.

BTW: Ciągle mam Dual Shock1 i te stare bez gałek. Jakoś wolę je do emulatorów.

Edytowane przez C1REX

Opublikowano

Będąc w temacie, to pamięta ktoś pad namco do wyścigów. Rewelacyjny pomysł.

negcon.jpg

Opublikowano

Sony ma tą samą technologię do gry w chmurze, więc dlaczego tego nie promują?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.