Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Za 70 funtów (pipi) obesrane ale ważne, że w pudełku. Jeszcze Super Mario Sunshite i Nintendofagi w ekstazie.

Kiedyś chciałem kupić tą konsole ale wszystkie gry ograne 15 lat temu.

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, teddy napisał:

Wojowanie flashowa gierką? Co ta desperacja robi z ludźmi

I te tweety randomów, jakby im się Yeti na konto włamał.

Godzinę temu, ASX napisał:

coś pominąłem?

Tak, to że jesteś w CW.

Opublikowano
2 godziny temu, ASX napisał:

zróbmy może jakąś listę o jakich nie można pisać dobrze na forumku na forumku

- gry multiplayer

- gry Ubisoftu

- gry usługi

- gry wyglądające jak flashówki jak Ori lub nie mające stylu ala bajki animowane z lat 90

- "exy" Micro$oftu

edit: jeszcze

- battle royale

coś pominąłem?

uprzedzając fakty dodaje do tej listy:

- symulatory lotu i piratów

Edytowane przez ASX

Opublikowano

Jak nie można? Ktoś Ci zabroni? Ehh ta propaganda asaxa  :/

Opublikowano

Yeti w tym momencie

InfantileAccomplishedCavy-size_restricte

Opublikowano

Ta dominacja PC :banderas:

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Nintendo skończyło się na DSie. Teraz je,bać ku,rwę.

New 3DS ostatnia dobra konsola od nich, j,ebac ich teraz

Opublikowano

Druga gra od MS z 90 na meta w tym roku a sony co? Asasyn Creed Japan od wyrobników z Sucker Punch 83? 

BEKA 

Opublikowano

ale troche beka z tego Flight Simulatora, Yeti miesiącami hajpował  "mesjasza" The Last of Us 2, latami masturbował sie do średnich na metacritic, która miała być nieosiągalna dla innych wydawców.

A kiedy ta gierka w końcu wychodzi 4 lata po zapowiedzi, to okazuje się że jakaś śmieszna gierka z gamepassa o samolotach  ma średnią( na klaperskiej wyroczni) wyższą niż ten wyczekiwany całymi latami  "mesjasz"

ten rok nie jest zbyt dobry dla kalifatu klaperskiego

Opublikowano

Może i średnia wysoka, ale te samoloty #nikogo.

Zagra w to jakaś garstka boomerów, co ciśnie w symulatory typu piijane szwagry od euro truck siimulator.

Oceny są wysokie, bo w swojej kategorii symulacyjnej to świetna pozycja i tyle, ale gra jako gra to przeznaczona dla garstki rynku.

Opublikowano

Gierki Saker pancz to jeszcze mogą być, bo mamy dużo starców 30+, to wiadomo, że nie dają rady w gierkach wymagających naciskania więcej niż jednego przycisku.

Za to (pipi)ać Kojime. Wczoraj pogodziłem się z tym, że nigdy nie zabiorę się za MGS4 i został aktywowany protokół YT. Nie dałem rady oglądać tych cutscenek i dialogów o niczym. Boże, co za parujące (pipi). Poziom trudnych spraw i innych "dokumentów" z tvn. Daje tylko plusa za Raidena walczącego z Gekko i Vampem. Bałbym się teraz wrócić do 2 i 3 i zepsuć sobie moją wizję tych gier z lat młodzieńczych :smutas:

NAJWIĘKSZY HACK W BRANŻY, dobrze, że go Konami wyebao.

Opublikowano
32 minuty temu, ASX napisał:

ale troche beka z tego Flight Simulatora, Yeti miesiącami hajpował  "mesjasza" The Last of Us 2, latami masturbował sie do średnich na metacritic, która miała być nieosiągalna dla innych wydawców.

A kiedy ta gierka w końcu wychodzi 4 lata po zapowiedzi, to okazuje się że jakaś śmieszna gierka z gamepassa o samolotach  ma średnią( na klaperskiej wyroczni) wyższą niż ten wyczekiwany całymi latami  "mesjasz"

ten rok nie jest zbyt dobry dla kalifatu klaperskiego

Co ja czytam, skala kretynstwa przebiła atmosferę ziemi i zmierza ku księżycowi. 

:pawel:

Opublikowano

No MGS skończył się na kapitalnej jedynce z szaraka. 

Opublikowano
1 minutę temu, Soul napisał:

No MGS skończył się na kapitalnej jedynce z szaraka. 

1,3,4,2.

Opublikowano
2 godziny temu, Hubert249 napisał:

Zamiast nowych gier Nintendo, wyda 10 letnie Zelda Skyward na Switcha. 

:dafuq:

Bardzo chetnie zagram, na wii nie dalem rady przejsc z tym po(pipi)anym sterowaniem

Opublikowano
14 minut temu, Soban napisał:

Może i średnia wysoka, ale te samoloty #nikogo.

Zagra w to jakaś garstka boomerów, co ciśnie w symulatory typu piijane szwagry od euro truck siimulator.

Oceny są wysokie, bo w swojej kategorii symulacyjnej to świetna pozycja i tyle, ale gra jako gra to przeznaczona dla garstki rynku.

jestem pełen podziwu, niektórzy zawsze potrafią znaleźć wytłumaczenie dlaczego jakaś gra "się nie liczy"

tym razem wadą, w tym przypadku Flight Simulatora, jest to że jest jego oryginalność  i to, że  nie jest to kolejny szablonowy ubisoftowy produkt skierowany do masowego odbiorcy.

Ja tam się ciesze że są wydawcy którzy mają odwagę inwestować, w mniej szablonowe tytuły, oferując branży potrzebną różnoroność. Zwłaszcza dzisiaj kiedy gierki AAA wydają się dzisiaj być bliźniaczo do siebie podobne.

Edytowane przez ASX

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał:

jestem pełen podziwu, niektórzy zawsze potrafią znaleźć wytłumaczenie dlaczego jakaś gra "się nie liczy"

tym razem wadą, w tym przypadku Flight Simulatora, jest to że jest orygilna i nie jest to kolejny szablonowy ubisoftowy produkt skierowany do masowego odbiory

14 część serii nazywasz oryginalną i nieszablonową xD

U klapów chociaż jakieś nowe ip a nie wskrzeszanie gier z msdosa w które i tak żaden daddy czy inny zielonogłowy plankton nie zagra. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.