Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 407,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Za 70 funtów (pipi) obesrane ale ważne, że w pudełku. Jeszcze Super Mario Sunshite i Nintendofagi w ekstazie.

Kiedyś chciałem kupić tą konsole ale wszystkie gry ograne 15 lat temu.

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, teddy napisał:

Wojowanie flashowa gierką? Co ta desperacja robi z ludźmi

I te tweety randomów, jakby im się Yeti na konto włamał.

Godzinę temu, ASX napisał:

coś pominąłem?

Tak, to że jesteś w CW.

Opublikowano
2 godziny temu, ASX napisał:

zróbmy może jakąś listę o jakich nie można pisać dobrze na forumku na forumku

- gry multiplayer

- gry Ubisoftu

- gry usługi

- gry wyglądające jak flashówki jak Ori lub nie mające stylu ala bajki animowane z lat 90

- "exy" Micro$oftu

edit: jeszcze

- battle royale

coś pominąłem?

uprzedzając fakty dodaje do tej listy:

- symulatory lotu i piratów

Edytowane przez ASX

Opublikowano

Jak nie można? Ktoś Ci zabroni? Ehh ta propaganda asaxa  :/

Opublikowano

Yeti w tym momencie

InfantileAccomplishedCavy-size_restricte

Opublikowano

Ta dominacja PC :banderas:

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Nintendo skończyło się na DSie. Teraz je,bać ku,rwę.

New 3DS ostatnia dobra konsola od nich, j,ebac ich teraz

Opublikowano

Druga gra od MS z 90 na meta w tym roku a sony co? Asasyn Creed Japan od wyrobników z Sucker Punch 83? 

BEKA 

Opublikowano

ale troche beka z tego Flight Simulatora, Yeti miesiącami hajpował  "mesjasza" The Last of Us 2, latami masturbował sie do średnich na metacritic, która miała być nieosiągalna dla innych wydawców.

A kiedy ta gierka w końcu wychodzi 4 lata po zapowiedzi, to okazuje się że jakaś śmieszna gierka z gamepassa o samolotach  ma średnią( na klaperskiej wyroczni) wyższą niż ten wyczekiwany całymi latami  "mesjasz"

ten rok nie jest zbyt dobry dla kalifatu klaperskiego

Opublikowano

Może i średnia wysoka, ale te samoloty #nikogo.

Zagra w to jakaś garstka boomerów, co ciśnie w symulatory typu piijane szwagry od euro truck siimulator.

Oceny są wysokie, bo w swojej kategorii symulacyjnej to świetna pozycja i tyle, ale gra jako gra to przeznaczona dla garstki rynku.

Opublikowano

Gierki Saker pancz to jeszcze mogą być, bo mamy dużo starców 30+, to wiadomo, że nie dają rady w gierkach wymagających naciskania więcej niż jednego przycisku.

Za to (pipi)ać Kojime. Wczoraj pogodziłem się z tym, że nigdy nie zabiorę się za MGS4 i został aktywowany protokół YT. Nie dałem rady oglądać tych cutscenek i dialogów o niczym. Boże, co za parujące (pipi). Poziom trudnych spraw i innych "dokumentów" z tvn. Daje tylko plusa za Raidena walczącego z Gekko i Vampem. Bałbym się teraz wrócić do 2 i 3 i zepsuć sobie moją wizję tych gier z lat młodzieńczych :smutas:

NAJWIĘKSZY HACK W BRANŻY, dobrze, że go Konami wyebao.

Opublikowano
32 minuty temu, ASX napisał:

ale troche beka z tego Flight Simulatora, Yeti miesiącami hajpował  "mesjasza" The Last of Us 2, latami masturbował sie do średnich na metacritic, która miała być nieosiągalna dla innych wydawców.

A kiedy ta gierka w końcu wychodzi 4 lata po zapowiedzi, to okazuje się że jakaś śmieszna gierka z gamepassa o samolotach  ma średnią( na klaperskiej wyroczni) wyższą niż ten wyczekiwany całymi latami  "mesjasz"

ten rok nie jest zbyt dobry dla kalifatu klaperskiego

Co ja czytam, skala kretynstwa przebiła atmosferę ziemi i zmierza ku księżycowi. 

:pawel:

Opublikowano

No MGS skończył się na kapitalnej jedynce z szaraka. 

Opublikowano
1 minutę temu, Soul napisał:

No MGS skończył się na kapitalnej jedynce z szaraka. 

1,3,4,2.

Opublikowano
2 godziny temu, Hubert249 napisał:

Zamiast nowych gier Nintendo, wyda 10 letnie Zelda Skyward na Switcha. 

:dafuq:

Bardzo chetnie zagram, na wii nie dalem rady przejsc z tym po(pipi)anym sterowaniem

Opublikowano
14 minut temu, Soban napisał:

Może i średnia wysoka, ale te samoloty #nikogo.

Zagra w to jakaś garstka boomerów, co ciśnie w symulatory typu piijane szwagry od euro truck siimulator.

Oceny są wysokie, bo w swojej kategorii symulacyjnej to świetna pozycja i tyle, ale gra jako gra to przeznaczona dla garstki rynku.

jestem pełen podziwu, niektórzy zawsze potrafią znaleźć wytłumaczenie dlaczego jakaś gra "się nie liczy"

tym razem wadą, w tym przypadku Flight Simulatora, jest to że jest jego oryginalność  i to, że  nie jest to kolejny szablonowy ubisoftowy produkt skierowany do masowego odbiorcy.

Ja tam się ciesze że są wydawcy którzy mają odwagę inwestować, w mniej szablonowe tytuły, oferując branży potrzebną różnoroność. Zwłaszcza dzisiaj kiedy gierki AAA wydają się dzisiaj być bliźniaczo do siebie podobne.

Edytowane przez ASX

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał:

jestem pełen podziwu, niektórzy zawsze potrafią znaleźć wytłumaczenie dlaczego jakaś gra "się nie liczy"

tym razem wadą, w tym przypadku Flight Simulatora, jest to że jest orygilna i nie jest to kolejny szablonowy ubisoftowy produkt skierowany do masowego odbiory

14 część serii nazywasz oryginalną i nieszablonową xD

U klapów chociaż jakieś nowe ip a nie wskrzeszanie gier z msdosa w które i tak żaden daddy czy inny zielonogłowy plankton nie zagra. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.