Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Jakie gówno tym razem rzucił wam Spencer?  :)

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
3 godziny temu, Figaro napisał:

Studia Sony mają wolność kreatywną od lat i co krok wydają mega hity, to nie wina swobody i kreatywności, tylko bycia chuyowym developerem robiącym gierki na zielone guwno

No zayebista wolność kreatywna, że większość to TPP  a jak wychodzi coś unikalnego to umiera po kilku miesiącach. :reggie: 

Opublikowano
4 godziny temu, Figaro napisał:

Studia Sony mają wolność kreatywną od lat i co krok wydają mega hity

Ci co mieli wolność kreatywną u sony albo zostali zamknięci albo uciekli do lepszych  ekip :)  reszta klepie ubi klony i te same crapy w tpp od 10 lat, smutne ale prawdziwe, brak różnorodności  :) 

Nawet z animacjami już się nie bawią, tylko nowe skiny dla postaci za 300zł.

Opublikowano

tylko jedno w głowie mam na ps5 sram odegrać sam w krainę HDRu na półce xboxa jeden mam kiedy skończy się ten stan gdy już nie będę sam i wjedzie kozag gurwa SeXiak

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Sony tak dominuje że nawet na forumku wypierdolono zielony kolor i teraz wszyscy na niebiesko. Tak się buja po tej planecie

Opublikowano

no właśnie widzę że seniora teraz w paczce czipsów się znajduje :pawel: 

Opublikowano

A jednak nie każdy znalazł

Opublikowano

oplułem premium membera już dawno temu bo dostawała co druga osoba na forumku :cool: 

Opublikowano
Godzinę temu, suteq napisał:

No zayebista wolność kreatywna, że większość to TPP  a jak wychodzi coś unikalnego to umiera po kilku miesiącach. :reggie: 

To zabawne, z jednej strony taki Figaro zapewnia że ekipy $ony mają wolność kreatywną, a z drugiej tyle ich gier jest tak bardzo do siebie podobnych.

Więc albo ich wolność  wcale nie jest tak duża jak niektórzy zapewniają, albo po prostu nie są zbyt kreatywni. W sumie nie wiem co gorsze.

Opublikowano

Co ten biały randomik tam krzyczy? :) czy jakiś SENIOR MEMBER może go ustawić do PIONU?

Opublikowano

tęczowy Pupcio w bojowym nastroju :obama: 

Opublikowano

Ale serio, Pupcio z seniorem to trochę słabo wygląda - ile ten gówniarz ma lat? Jest chociaż dwójka z przodu? :philosoraptor:

Opublikowano

Ktory admin lubi mlodych chlopców i mu dał?

Opublikowano

Nie bądź taki wredny

Opublikowano

Pupcio troche kryptobot, je.bal xboxa ale kolorek zielony nie uwieral.

1 minutę temu, Wredny napisał:

Ale serio, Pupcio z seniorem to trochę słabo wygląda - ile ten gówniarz ma lat? Jest chociaż dwójka z przodu? :philosoraptor:

No Perezowi sie cos ostro popie.rdolilo i wszystkim Premium Stulejom dal range dla prawdziwie zasluzonych forumowiczow. 

Opublikowano

Mejm biały Nick pięknie pasuje do Twojego avatara, nie ma co się przejmować! Za 10 lat już na 100% dostaniesz! A i wolałbym gdybyś zwracał się do mnie Pan senior member pupcio  :)

Opublikowano

mejm kiedy w końcu ps4 kupujesz? 

Opublikowano
8 minut temu, Wredny napisał:

A Twoja gdzie? :xboss:

Wyje.balem tego zielonego premiuma po tygodniu na rzecz zwyklego usera bo towarzystwo mi nie odpowiadalo :cool:

4 minuty temu, suteq napisał:

mejm kiedy w końcu ps4 kupujesz? 

Plan jest kupic w czarny piatek ale cos czuje, ze w tym roku albo zlikwiduja albo tego dnia sklepy beda plonac. Wiec pewnie na promocji gwiadkowej.

11 minut temu, Pupcio napisał:

Mejm biały Nick pięknie pasuje do Twojego avatara, nie ma co się przejmować! Za 10 lat już na 100% dostaniesz! A i wolałbym gdybyś zwracał się do mnie Pan senior member pupcio  :)

Za 10 lat to bedzie czacha pod awatarem ale ban juz w prawdziwym zycku.

Opublikowano

s6weTnd.png

tiYXk2u.png

QMNAZSj.gif?noredirect

Opublikowano

O, jaki ładny cherry picking - wybrać jedyną reckę na czerwono i pominąć te z zielonym :kaz:

Opublikowano
Teraz, Bzduras napisał:

O, jaki ładny cherry picking - wybrać jedyną reckę na czerwono i pominąć te z zielonym :kaz:

typowa propaganda teddiego

Opublikowano
12 minut temu, Bzduras napisał:

Recka została wybrana losowo przy udziale komisji do spraw gier i zakładów, nie rozumiem zażaleń

Opublikowano

W losowaniu łapały się tylko te z czerwonym, czyli cała jedna? :philosoraptor: ACG chwali gierkę, większej rekomendacji nie trzeba. Jednego miesiąca cztery co najmniej dobre gierki, każda w Game Passie kosztującym mniej niż paczka czipsów - Microsoft, wspaniały skurczybyku, tak mi rób :fsg:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.