Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Jakie gówno tym razem rzucił wam Spencer?  :)

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 408,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
3 godziny temu, Figaro napisał:

Studia Sony mają wolność kreatywną od lat i co krok wydają mega hity, to nie wina swobody i kreatywności, tylko bycia chuyowym developerem robiącym gierki na zielone guwno

No zayebista wolność kreatywna, że większość to TPP  a jak wychodzi coś unikalnego to umiera po kilku miesiącach. :reggie: 

Opublikowano
4 godziny temu, Figaro napisał:

Studia Sony mają wolność kreatywną od lat i co krok wydają mega hity

Ci co mieli wolność kreatywną u sony albo zostali zamknięci albo uciekli do lepszych  ekip :)  reszta klepie ubi klony i te same crapy w tpp od 10 lat, smutne ale prawdziwe, brak różnorodności  :) 

Nawet z animacjami już się nie bawią, tylko nowe skiny dla postaci za 300zł.

Opublikowano

tylko jedno w głowie mam na ps5 sram odegrać sam w krainę HDRu na półce xboxa jeden mam kiedy skończy się ten stan gdy już nie będę sam i wjedzie kozag gurwa SeXiak

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Sony tak dominuje że nawet na forumku wypierdolono zielony kolor i teraz wszyscy na niebiesko. Tak się buja po tej planecie

Opublikowano

no właśnie widzę że seniora teraz w paczce czipsów się znajduje :pawel: 

Opublikowano

A jednak nie każdy znalazł

Opublikowano

oplułem premium membera już dawno temu bo dostawała co druga osoba na forumku :cool: 

Opublikowano
Godzinę temu, suteq napisał:

No zayebista wolność kreatywna, że większość to TPP  a jak wychodzi coś unikalnego to umiera po kilku miesiącach. :reggie: 

To zabawne, z jednej strony taki Figaro zapewnia że ekipy $ony mają wolność kreatywną, a z drugiej tyle ich gier jest tak bardzo do siebie podobnych.

Więc albo ich wolność  wcale nie jest tak duża jak niektórzy zapewniają, albo po prostu nie są zbyt kreatywni. W sumie nie wiem co gorsze.

Opublikowano

Co ten biały randomik tam krzyczy? :) czy jakiś SENIOR MEMBER może go ustawić do PIONU?

Opublikowano

tęczowy Pupcio w bojowym nastroju :obama: 

Opublikowano

Ale serio, Pupcio z seniorem to trochę słabo wygląda - ile ten gówniarz ma lat? Jest chociaż dwójka z przodu? :philosoraptor:

Opublikowano

Ktory admin lubi mlodych chlopców i mu dał?

Opublikowano

Nie bądź taki wredny

Opublikowano

Pupcio troche kryptobot, je.bal xboxa ale kolorek zielony nie uwieral.

1 minutę temu, Wredny napisał:

Ale serio, Pupcio z seniorem to trochę słabo wygląda - ile ten gówniarz ma lat? Jest chociaż dwójka z przodu? :philosoraptor:

No Perezowi sie cos ostro popie.rdolilo i wszystkim Premium Stulejom dal range dla prawdziwie zasluzonych forumowiczow. 

Opublikowano

Mejm biały Nick pięknie pasuje do Twojego avatara, nie ma co się przejmować! Za 10 lat już na 100% dostaniesz! A i wolałbym gdybyś zwracał się do mnie Pan senior member pupcio  :)

Opublikowano

mejm kiedy w końcu ps4 kupujesz? 

Opublikowano
8 minut temu, Wredny napisał:

A Twoja gdzie? :xboss:

Wyje.balem tego zielonego premiuma po tygodniu na rzecz zwyklego usera bo towarzystwo mi nie odpowiadalo :cool:

4 minuty temu, suteq napisał:

mejm kiedy w końcu ps4 kupujesz? 

Plan jest kupic w czarny piatek ale cos czuje, ze w tym roku albo zlikwiduja albo tego dnia sklepy beda plonac. Wiec pewnie na promocji gwiadkowej.

11 minut temu, Pupcio napisał:

Mejm biały Nick pięknie pasuje do Twojego avatara, nie ma co się przejmować! Za 10 lat już na 100% dostaniesz! A i wolałbym gdybyś zwracał się do mnie Pan senior member pupcio  :)

Za 10 lat to bedzie czacha pod awatarem ale ban juz w prawdziwym zycku.

Opublikowano

O, jaki ładny cherry picking - wybrać jedyną reckę na czerwono i pominąć te z zielonym :kaz:

Opublikowano
Teraz, Bzduras napisał:

O, jaki ładny cherry picking - wybrać jedyną reckę na czerwono i pominąć te z zielonym :kaz:

typowa propaganda teddiego

Opublikowano
12 minut temu, Bzduras napisał:

Recka została wybrana losowo przy udziale komisji do spraw gier i zakładów, nie rozumiem zażaleń

Opublikowano

W losowaniu łapały się tylko te z czerwonym, czyli cała jedna? :philosoraptor: ACG chwali gierkę, większej rekomendacji nie trzeba. Jednego miesiąca cztery co najmniej dobre gierki, każda w Game Passie kosztującym mniej niż paczka czipsów - Microsoft, wspaniały skurczybyku, tak mi rób :fsg:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.