Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

No ale wiesz, że grę dalej ściągniesz? Po prostu nie można już jej kupić.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

To tak jakby się czepiać że nie kupisz gry z psxa w media Markt w 2020  :)

Opublikowano

- nie zbieram pudelek bo w te stare gry i tak juz nigdy nie zagram

- ale kupie najmocniejsza konsole na rynku bo mi oferuje tysionc gier z poprzednich generacji w cyfrze za 4zl

Nie zmieniajcie sie zieloni.

Opublikowano

Dostarczajcie dalej pleśniowe ludki:obama:

Opublikowano

Po co pudełko? Ależ pytanie bez polotu. Żeby posiadać grę a nie licencję, żeby móc się nim wymieniać/pożyczać/handlować, wreszcie dla przyjemności płynącej z budowania kolekcji. Niektóre z nich, zwłaszcza limitki, to małe dzieła.

Opublikowano

Ale wiesz aprom że gry w pudełkach to też tylko posiadanie licencji.

Opublikowano

To już pyerdolenie żeby dorabiać argumenty.
Tak samo jak niewidzenie ze marketing ms jest żenujący. 
Najlepsze jest to ze gdyby Sony miało coś na wzór GP to u XBoxa wszystkie (bo aż jeden) argumenty by przestały mieć znaczenie ...

Opublikowano

Jak się wchodzi do pokoju pudelkowca to ma się wrażenie wejścia na wysypisko śmieci, tyle tego plastikowego gówna wszędzie. :)

Opublikowano
7 minut temu, ListuniO napisał:

To już pyerdolenie żeby dorabiać argumenty.
Tak samo jak niewidzenie ze marketing ms jest żenujący. 
Najlepsze jest to ze gdyby Sony miało coś na wzór GP to u XBoxa wszystkie (bo aż jeden) argumenty by przestały mieć znaczenie ...

GP u Sony? 

20 gier a krzyż w tym 10x Uncharted i 5x God of War. Taka usługa :obama:

Opublikowano

GP u sony no chyba nawet największe HC soniego by odpadły dostając zbiór crapów na jedno kopyto :/ 

Opublikowano

Sony się szanuje. Nie będzie bieda passa dla niebieskich. To padło to tylko dla zielonych sekciarzy. To jak zakupy w Biedronce - dużo, tanio i słabo jakościowo, boty kupią bo to ciemna zielona masa. Inni szanujący się gracze którzy chcą wysokich jakościowo gier kupią PlayStation. 

Boty, szkoda Was, szkoda ludzi...

Opublikowano

Raczej nieprawdopodobne - gry Sony za dobrze się sprzedają by to się kalkulowało. Sam MS stwierdził, że grosze mają z tego GP. Na dłuższą metę ta polityka jest nie do utrzymania.

Opublikowano

Oj przestancie zazdroscic tego GP i kupcie xboxa albo grajcie na tych swoich kozak gurwa wypas laptokach.

Opublikowano

To tylko po to żeby o(pipi)ac sprzęt i się zawinąć. Boty maja anusy tak rozjechane ze niestety tego nie widza. Niebieski obóz jest przyjazny wiec jak się już otrząśniecie to zapraszamy na GRY. 

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano
33 minuty temu, ListuniO napisał:

Sony się szanuje. Nie będzie bieda passa dla niebieskich. To padło to tylko dla zielonych sekciarzy. To jak zakupy w Biedronce - dużo, tanio i słabo jakościowo, boty kupią bo to ciemna zielona masa. Inni szanujący się gracze którzy chcą wysokich jakościowo gier kupią PlayStation. 

Boty, szkoda Was, szkoda ludzi...

Ale zajechało Mendrkiem :dafuq:

Opublikowano
Godzinę temu, Wredny napisał:

Ale zajechało Mendrkiem :dafuq:

NIe wiem co to Mendrek.

Opublikowano

Nie ma się czym chwalić randomie  :)

Opublikowano

Mendrek też rozumiał właściwą stronę konsolowości?

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano

118307000_3316169958461098_3386498965554               

Pierwsze skojarzenie co do Xboxa to oczywisce Wezyr i jego SoT (rykłem mocno)

Opublikowano

Lipton jest na forum od 2006, a udaje, ze nie wie kto to Mendrek. Ż E N A D A

Opublikowano

Sony nie dla biedaków, co ja czytam. Czy to nie PS4 spopularyzowało tanie granie, w którym trzeba walnąć speedrun gierki żeby za dużo nie straciła na wartości przed odsprzedażą w poniedziałek? Zresztą, Sony nie dało to klapy same sobie gejmpassa zrobiły, jeszcze właściciel kłócił się w komentarzach, że lepsze od GP bo "możesz sobie ograć używane nowości" xD

Screenshot_20200801_114527_com.opera.bro

MMMM NIEBIESKIE BOGACTWO

Opublikowano

Najwyraźniej cośtamINCHcośtam nie zainteresowały mnie jego wypowiedzi? Ty sobie ołtarzyk zrobiłeś z nicków forumowiczów? Chory bot, chory...

A na forum jestem troche dłużej, tylko że ponad 20 lat mam konsole Sony i w związku z tym mam w co grać więc siedzenie na forum non toper jak znudzony życiem sekciarz to nie moja domena. 

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

To chyba po pijaku, bo nie gram w SoT. :) 

To w co innego grać na tym Xboixe? myslalem ze kazdy Bot gra w SOT.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.