Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Zayebiste mamy klapy jak nie wiedzą kto to mendrek xD to jakby Polak nie znał papieża polaka 

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Acha. No to ja nie jestem rycerzem PlayStation. Bardziej mam ubaw z psychobotow.

Już zakończymy temat mendrka? Który widać niezle Was zaorał skoro mu bana załatwiliście w temacie gdzie admini banow nie dają! 

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano
4 minuty temu, ListuniO napisał:

Acha. No to ja nie jestem rycerzem PlayStation. Bardziej mam ubaw z psychobotow.

czyli ważniejsza jest walka z xboksem?

d1iab76-a335a5c0-11ba-4b96-ac43-c6087e0f

Opublikowano

A jak tam głośnik???

f43327173116e085gen.jpg

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano

Pamietam jak mendrek był największym rycerzem w obronie PS4 a sam grał jeszcze na trójce.

Pewnie dalej gra.

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

Wracając do tematu, beka z nintendofagów, że next-genowy Xbox Series S jest tańczy od switcha. No ale nie ważne, że (pipi), ważne że pudełku :reggie:

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano
37 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Klap? Nasrasz do pudełka i to kupi. Nie ma innego klienta któym można tak bardzo pogardzać, a w zębach pieniążki przyniesie.

Nie wiem co wy macie z tymi fekaliami razem z daddym, ale przestań się z nim zadawać dla swojego dobra albo idźcie do proktologa bo może już któremuś wypadł anus

Opublikowano
  • Autor
51 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Klap? Nasrasz do pudełka i to kupi. Nie ma innego klienta któym można tak bardzo pogardzać, a w zębach pieniążki przyniesie.

Nie pomyliło ci się z nintendo?

Opublikowano

Xbox? Dobry żart ale nie mamy Prima aprilis panowie  :)

Opublikowano
2 godziny temu, ListuniO napisał:

A jak tam głośnik???

f43327173116e085gen.jpg

1113067_multipla.jpg

Głośnik od MSu? to pudełeczko wielkości pada ma znacznie mocniejsze CPU od tej (pipi)anego plejśmiecia 4.5 bez gier wielkości szafy  :)  

Opublikowano

A teraz napiszę coś na serio. W weekend ograłem splinter cell chaos theory we wstecznej na xox. Po 15 latach od ostatniego przejścia na PC muszę powiedzieć, że ta gra to nadal sztos, tak gameplayowo jak i graficznie (update do 4k). I bawiłem się lepiej niż przy większości eksów z ps4. Tak więc fajnie, że ta wsteczna jest na xboxie. A po drugie (pipi)a nie wyobrażam sobie tej gry we wstecznej nawet na ps5, zwłaszcza biorąc pod uwagę jakie to graficzne (pipi) było na ps2. Żaden update by tu nic nie dał, to musiałby być full remaster. Tutaj nie dziwię się, że psychofani ps nie chcą wstecznej. Z taką grafą jak z ps2 to niewiele mógłby zrobić nawet team z ms odpowiedzialny za wsteczną.

Opublikowano

To wsteczna jest fajna na XoX ale na PS5 już nie? 

Skumałem tylko tyle że 15 letnia gra jest tylko dla botów bo Ci co mają playstation nie powinni tego miec na PS5 bo gra się zestarzała graficznie. 

W sumie coś w tym jest - boty jarają się staryymi gierkami za 4 PLN miesięcznie i biją pokłony MS. A niebiescy więdzą że stare gunwo to stare gunwo i nie chcą się babrać. Trzeba się szanować. Popieram. 

Opublikowano

Niebiescy nie odkrywali PSXa w 2000roku i co kto miał ograć to już dawno ograł, nie czuje potrzeby powrotu do starych/martwych gier.

Opublikowano
8 minut temu, ListuniO napisał:

To wsteczna jest fajna na XoX ale na PS5 już nie? 

Skumałem tylko tyle że 15 letnia gra jest tylko dla botów bo Ci co mają playstation nie powinni tego miec na PS5 bo gra się zestarzała graficznie. 

W sumie coś w tym jest - boty jarają się staryymi gierkami za 4 PLN miesięcznie i biją pokłony MS. A niebiescy więdzą że stare gunwo to stare gunwo i nie chcą się babrać. Trzeba się szanować. Popieram. 

Nie wiesz co piszesz. Człowieku zobacz jak ujowo ta gierka chodzi na ps2. To zupełnie 2 różne gry tj wersja na og xboxa i ps2. Fatalnej jakości tekstury. Ja tą gierkę ogrywałem na PC wtedy ale obecną wersja z 4k teksturami na xox jest chyba najlepszą graficznie gierką z og xboxa.

No tak ex4 cośtam niebiescy ogrywali ale rozmazane (pipi) chłopie. Jakie były wersję np half life 2 czy mafii na PC a jakie na ps. 

Opublikowano

stare gry nie interesują niebieskich larw? to pewnie dlatego tak sony ich goli po 200zł za te gry z ps3 a yeti od 8 lat gra w symulator drobin bo nic lepszego nie wyszło na śmiecia bez gier  :kaz:

Teraz to samo będzie tylko po 330zł i figusie robiące maraton na pocztę  :)

Opublikowano

O co chodzi z tymi meme odnośnie series S? 
Przecież konsola wygląda jak normalny sprzęt z ogromnym chłodzeniem.
To niesymetryczne ps5 z czytnikiem wygląda dziwacznie.

Piszę to, jako osoba, która ma wylane na xa i będzie brało ps5. 

Opublikowano
6 minut temu, C1REX napisał:

O co chodzi z tymi meme odnośnie series S? 

Chodzi o to żeby było śmiesznie:)

Opublikowano
3 minutes ago, ListuniO said:

Chodzi o to żeby było śmiesznie:)

A to spoko.

Xowcy powinni więc meme'y robić z ps5. Wersja z czytnikiem, wygląda jak stwór morski z jakąś naroślą. 

Opublikowano

Ps5 nie potrzebuje memow. Wystarczy na nia spojrzec.

Opublikowano

Nie no ten glosnik wyglada jak go.wno, za to normalny Xbox kwadratowy to chyba najladniejsza konsola w historii. PS5 tandetnie jak jakis stuningowany golf trujka. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.