Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
4 godziny temu, ASX napisał:

no gdyby 343 dowiozło z Halo Infnite

Gdyby ryby jadły grzyby. Xbox śmieć bez gier na start.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
6 minut temu, Ludwes napisał:

o co chodzi z tymi dwoma typami? 

yebancy maja po 50 lat, a ich najlepsze punche to 'chyba ty' xd

Zgadzam się, słabo to wyglada 

Opublikowano
19 minut temu, ListuniO napisał:

O nic nie chodzi Lgbt zaczął od wyzwisk ale On może, ma staż w graniu 31 lat....

Nie popłacz się, gdzie ja cie tam wyzywałem? 

Tak samo tutaj prawdomówny jesteś jak z gierkami w które grałeś na xbox. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Czy tylko ja pominąłem kilka ostatnich stron CW?

A tymczasem jest odpowiedz Sony na wczorajsze bomby od Microsoftu, trzeba przyznać że się nie pierdolą, to jest dopiero marketing.

50323034032_d28b897a66_o.jpg

Opublikowano
Godzinę temu, aph napisał:

Gdyby ryby jadły grzyby. Xbox śmieć bez gier na start.

Yes, but actually no.

Chad XSX z niespotykaną u konkurencji różnorodnością gatunkową Vs. virgin PS5 jadące po raz kolejny na open-worldzie (ale tym razem tylko na 8h) i czternastych soulsach czy tam innym ratchecie.

Wiadomo, że casuale wybiorą plejkę, ale dojrzały gracz wie, że to monolit znajdzie miejsce pod jego TVkiem. :cool: 

Opublikowano
2 minuty temu, YETI napisał:

Xbox ty śmieciu bez gier. 

:dynia:

??

Opublikowano
39 minut temu, YETI napisał:

Xbox ty śmieciu bez gier. 

:dynia:

Oprócz spidermana kiedy te gry wyjdą? Czy to znowu tasowanie do gier bez dat premier; równie dobrze można kupić ps5 tylko pod exy jak

juz kilka tytułów wyjdzie. 

Trzeba być ostro (pipi)nietym aby przy gamepasie, jego rozbudowie z EA oraz zwiększeniem cen gier w nadchodzącej generacji brać ps5 jako swoją podstawową i jedyna dużą konsole :gayos:

Opublikowano

No gurwa pewnie każdy xbocik zakupi wkoncu ps5 jak będzie za frytki, przejdzie sie kilka exow i do żyda, przynajmniej w cw będą mieli pojęcie o czym piszą. 

Ale sonowcy inne podejście, o Xboxie tylko z teorii. Przecież nie skalaliby sie dotykaniem plastiku BEZ TOŻSAMOŚĆI

Opublikowano
5 minut temu, Starh napisał:

Oprócz spidermana kiedy te gry wyjdą? 

Szybciej niż coś wartego uwagi na x-śmieciarke. 

2 minuty temu, drozdu7 napisał:

Ale sonowcy inne podejście, o Xboxie tylko z teorii. Przecież nie skalaliby sie dotykaniem plastiku BEZ TOŻSAMOŚĆI

Przecież tylko wystarczy aplikacja na monitorze komputerka, a niedługo na tv. 

Opublikowano

A następnie apka na lodówke żeby u schyłku generacji działało to już nawet na smartwatch. 

Konsole i gry mają słabe ale marketing MS ma genialny, wiedział czego oczekuje "masa". 

Opublikowano

Dobrze yeti, bedziemy sledzic twoje poczynania. Ciekawe ile gier pojawi się na twoim gamertagu :usmiech:

Opublikowano
Oprócz spidermana kiedy te gry wyjdą? Czy to znowu tasowanie do gier bez dat premier; równie dobrze można kupić ps5 tylko pod exy jak
juz kilka tytułów wyjdzie. 

Trzeba być ostro (pipi)nietym aby przy gamepasie, jego rozbudowie z EA oraz zwiększeniem cen gier w nadchodzącej generacji brać ps5 jako swoją podstawową i jedyna dużą konsole gayos.png
Nie zapomnij że Spiderman to dodatek na parę godzin a nie pełnoprawna kontynuacja
Opublikowano

Ale serio po co wam ten xbox? Przecież na to serio chuya będzie xD chłopaki zaciśnijcie pasa i kupcie sobie pcta A jak lubicie konsolowy feeling to combo ps5+ switch. Dla xboxa nie ma miejsca ja rynku. To zabawa dla dużych graczy  :)

Opublikowano

Yeti namawia do grania w chmurze, a Pupcio zachęca do składania peceta

Niezły plottwist w CW :obama:

Opublikowano

Konsolowy feeling kojarzy mi się z piwniczakami. Wole iksboksa.

Opublikowano

Czytam sobie newsy w temacie o PS5 i wygląda to tak, że dostali solidnego liścia w pysk od MS i nie mają bladego pojęcia jak odpowiedzieć :obama:

XSS jest śliczny :banderas:

Opublikowano

Ja myśe że Sony przełoży premiere o rok lub dwa. 

Opublikowano
8 minut temu, Pupcio napisał:

Ale serio po co wam ten xbox? Przecież na to serio chuya będzie xD chłopaki zaciśnijcie pasa i kupcie sobie pcta A jak lubicie konsolowy feeling to combo ps5+ switch. Dla xboxa nie ma miejsca ja rynku. To zabawa dla dużych graczy  :)

PC o takiej mocy to koszt minimum 2 krotnie wyższy. 

Opublikowano
32 minutes ago, Starh said:

PC o takiej mocy to koszt minimum 2 krotnie wyższy. 

To prawda, ale dla wielu to jest najatrakcyjniejsza opcja. 

Osobiście mam PC, więc tylko GPU wymienię, jeśli mój nie styknie. 

Gamepass i mój gamertag działa na PC. Czyli już mam sprzęt i czekam tylko na premierę gier na gamepass. 

Drugiego pudełka do gamepassa nie potrzebuję, chociaż to genialna oferta. PC ma też więcej gier i taniej lub za darmo. 

Ps5 tez pewnie kupię, bo to również genialna oferta pod innymi względami. 

Obie konsole zapowiadają się rewelacyjnie i chciałbym zagrać w najlepsze tytułu z obu stron. 

Opublikowano
46 minut temu, ASX napisał:

Yeti namawia do grania w chmurze, a Pupcio zachęca do składania peceta

Niezły plottwist w CW :obama:

Próbujemy ratować cw po dzisiejszym ataku cringu  :/

Opublikowano

2 minuty temu, Pupcio napisał:

Próbujemy ratować cw po dzisiejszym ataku cringu  :/

Wybaczcie Panowie, dobrze się cały dzień bawiłem. Miałem taki dzień off więc spuściłem troche powietrza. Było grubo a koledzy dostarczyli. No offence?

Opublikowano
43 minuty temu, ListuniO napisał:

Wybaczcie Panowie, dobrze się cały dzień bawiłem. Miałem taki dzień off więc spuściłem troche powietrza. Było grubo a koledzy dostarczyli. No offence?

None taken, ja też przepraszam za wcześniej. :lapka: Pamiętaj mordziaty że w CW każdy z przeciwnego obozu jest godzien jedynie aby się na niego napluć, ale potem wszyscy otrzepujemy buciki i na forum wrogowie tutaj to świetni partnerzy do rozmowy w innych tematach. 

Także reasumując: hulaj dusza, plejka ch,uj!

Edytowane przez Paolo de Vesir

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.