Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

bełchatów zachęca do grania w te ujowe gry z plejśmiecia 4.5 na laptopie przez ps now?  no za dużo piwa w tym pubie :yeti:

Opublikowano

Yebac was klapy yebane az wam kukle pospadaja. Kto ma choć troszkę oleju w głowie to bierze XkrólX 10 listopada a plej coorwe za 3-4 lata, do ogrania 2exow tpp. Bo więcej mieć nie bedziecie.

Opublikowano

Dotykanie się końcówkami fiutów? Nie tego się spodziewałem po nocnej awarii forum, wszak przecież wiadomo, że klapy to chuye, a Ostryga 4.5 to middlegen pozbawiony gier...

Opublikowano

Powinni się zgłosić do botów z forum, oni nie widzieli problemów z pisaniem gier na dwie generację. W końcu suwak w lewo, suwak w prawo i jest super. 

Opublikowano

No cyberpunk opóźniony jest głównie przez xbox one s, czyli powtórka z rozrywki? 

Na anglojęzycznych forach widzę tendencje do wybierania PC+Switch ostatnio. 

Ja mam PC i nie mam aktualnie żadnego powodu do kupna xboxa. 

U mnie pewnie będzie pc+ps5. 

Opublikowano

ale o co ten płacz, poprzednia generacja też taka była od początku, szczególnie Xbox

Teraz, C1REX napisał:

No cyberpunk opóźniony jest głównie przez xbox one s, czyli powtórka z rozrywki? 

Na anglojęzycznych forach widzę tendencje do wybierania PC+Switch ostatnio. 

Ja mam PC i nie mam aktualnie żadnego powodu do kupna xboxa. 

U mnie pewnie będzie pc+ps5. 

ten cały Switch jest (pipi) warty, nigdy nie mialem jeszcze tak slabej konsoli 

Opublikowano

Xbox zawsze niszczył generację ale teraz ten śmieć przechodzi samego siebie...  :)

Opublikowano

Xbox jest jebanym śmieciem akurat od początku jego istnienia.

Opublikowano

Niech się nauczą programować jak nie potrafią ujarzmić xboxa SS. Może figaro poleci im jakieś książki.

Opublikowano

rozumiem że ci deweloperzy nie mieli też zamiaru już robić gier na poprzednią generację, oraz najpopularniejsze karty graficzne jak GTX 1060 które też są słabsze od S?

„ale ten Series S slaby hamuje... o, macie tu jeszcze port na Switcha za 250 zł kochani”

Edytowane przez Lokomotywa

Opublikowano

Remedy to w ogóle wydało jakąś dobrze zoptymalizowaną grę, że tak ochoczo się o optymalizacji wypowiadają? :pawel: Z resztą, zawsze jest ta sama gadka, że się nie da, że to że tam, a potem wychodzą graficzne sztosy jak Gears 4, Horizon 4 czy Rise of Tomb Raider. :banderas:

Opublikowano

z Control to Nvidia musiała ich ratować z DLSS

Opublikowano

Widzę, że nawet nie potrafią czytać ze zrozumieniem xD

Dobrze ze jest Sony, która nie narzuca żadnych ograniczeń i skupia się na nowej generacji. :banderas:

Opublikowano

Ale debeloperzy naprawdę maja problem. MS strzelił im w kolano. Jeśli cześć fanatyków xboxa zamiast SX kupi SS to będą musieli gry dostosowywać pod 2 sprzęty. Sam MS podzielił swoich graczy a teraz Devy im to mówią. 
Trzeba było zrobić jedna i porządna konsole - jak Sony:)

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

a potem wychodzą graficzne sztosy jak Gears 4, Horizon 4 czy Rise of Tomb Raider. :pawel:

Opublikowano

deweloperzy muszą teraz dbać ogólnie o optymalizacje, żeby już na Xbox Series X chodziło to natywnie w 4K i w przynajmniej 60 klatkach (wtedy będzie im łatwiej to przenieść na Series S), a gracze pecetowi powinni podziękować MS, bo może w końcu nie będzie technicznych rodzynków i jednocześnie na PC będzie godna optymalizacja gier

Opublikowano

Gracze chcieli 60 klatek jako standard, to planowanie gier z myślą też o SS może nam to zapewnić :dunno:

Opublikowano

piękny cherrypicking Yetiego, wybrał sobie tylko najlepsze cytaty aby pasowały do jego propagandy xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.