Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Po prostu PlayStation to coś więcej niż konsola. To tradycja, tożsamość konsolowa, własne ja. Tego nie da się od tak wyplenić, a tym bardziej nie wolno obrażać. Myślisz, że ktoś napisał by coś tak przejmującego jak to o Xboxie?

[baczność, ręka na serduchu] Ja, Kasias, przysięgam wierność marce PlayStation![spocznij]

albo zagrał równie piękną muzykę z miłości do Klocka? NIGDY

WIELKA TRADYCJA

WIELKA KONSOLA

WIELKIE PLAYSTATION

tak wielkie, żę się pod TV nie mieści

Edytowane przez Paolo de Vesir

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ale pyerdolisz Wezyr.

Play był pierwszy i po kilkudziesięciu latach znowu dostarcza. X się pojawił bo chciał coś tam zarobić, start miał nawet OK, później X360 i troche exów ciekawych ale im dalej tym większa z niego szmata. Teraz to już wciskają granie na komórkach samoorając swoje stacjonarne konsole. 

I jak tu po nie jechać po tych śmaciarzach?

Opublikowano

Czytaj w dziale o PS5, że Xbox chooy, bo nie ma gier "Cinemtaci Experience".

Dodaj posta z recenzjami, że są i całkiem przyzwoite, więc opowiadają głupoty.

Dostań minusy, że nie zgadzasz sie z narracją tych zwierząt.

Rozmowa z klapami to jak grochem o ściane :), nie ma gorszego community i większego fanboystwa :yao:

Opublikowano
38 minut temu, Figuś napisał:

No, dzisiaj sobie popłaczę włączając xśmiecia wieczorkiem

Pokaż ukrytą zawartość

ze śmiechu XD

dzisiaj chyba tylko tak będzie 

Eh9hgSPXcAE97gT?format=png&name=small

Opublikowano
Czytaj w dziale o PS5, że Xbox chooy, bo nie ma gier "Cinemtaci Experience".
Dodaj posta z recenzjami, że są i całkiem przyzwoite, więc opowiadają głupoty.
Dostań minusy, że nie zgadzasz sie z narracją tych zwierząt.

Rozmowa z klapami to jak grochem o ściane [emoji4], nie ma gorszego community i większego fanboystwa :yao:

Jak wrzucasz takie złota jak gears of war 4, to nie dziw się, że nikt nie bierze cie na poważnie.
Opublikowano

No na Xśmieciu słabo z nimi, blantman z transem fałszywy mesjasz i przewidywalny w chuj. Dzisiaj chyba te wyścigi na modłę Outrun wjadą

No musiał się Moldar wtrynić :/

Opublikowano
Teraz, Moldar napisał:

Jak wrzucasz takie złota jak gears of war 4, to nie dziw się, że nikt nie bierze cie na poważnie.

A grałeś? Przeszedłeś?

Opublikowano
3 minuty temu, Shago napisał:

A grałeś? Przeszedłeś?

A to goofno trzeba wąchać żeby wiedzieć że śmierdzi? :)

Edytowane przez Szymek

Opublikowano
6 minut temu, Moldar napisał:

Wiadomo, lepsze niedocenione perły jak The Order, Knack albo DriveClub które gdyby tylko nie były tak ch,ujowe  zaorały swoje odpowiedniki na Xboxie.:) Zawsze jest jeszcze Days Gone i Assassin's Creed Japan, unikalne gameplayowe doświadczenie otwartego świata.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Wiadomo, lepsze niedocenione perły jak The Order, Knack albo DriveClub które gdyby tylko nie były tak ch,ujowe  zaorały swoje odpowiedniki na Xboxie, :) 

The Order ma odpowiednika na Xboxie ?

Opublikowano

Boty Nie mają fajnych exów 

Boty:nie to nie prawda!!1 mamy gears of war 4 xDDDDDD 

Pijesz takiemu xbotowi w morde A on by Ci powiedział "dziękuję proszę pana" masakraaaa   :)

Opublikowano

Akurat GeoW4 >> GeoW5 a dla piątki kupiłem ponownie Xboxa :/ Gdyby intensywność przez większość gry była jak w ostatnim akcie było by miodzio, te huby z otwartą mapą nie służą liniowym grą

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

no aspirowały do bycia Gearsami, ale gó,wno z tego wyszło niestety :)

Oprócz tpp to nigdy bym nie powiedział 

Opublikowano

Bronienie The Oreder XD Oprócz przedstawionego świata to parująca kupa na 6h nie warta 50zł, na 8h jak chcesz platynę wbić.

Najlepszy cringe był jak dwa rozdziały przeleciały jeden po drugim jako CGI 15 minutowe XD

Opublikowano
1 minutę temu, Figuś napisał:

Akurat GeoW4 >> GeoW5 a dla piątki kupiłem ponownie Xboxa :/ Gdyby intensywność przez większość gry była jak w ostatnim akcie było by miodzio, te huby z otwartą mapą nie służą liniowym grą

Są gusta i guściki, dla mnie najlepsze Gearsy od dawna. 

Sekcje w otwartym świecie w  trzecim akcie mocno dołują (i mocno odstają graficznie) co do tego chyba wszyscy są zgodni, ale całość z eksploracją tego laboratorium, kosmodromem i  obroną miasta, wypada świetnie moim zdaniem.

Opublikowano
1 minutę temu, Figuś napisał:

Bronienie The Oreder XD Oprócz przedstawionego świata to parująca kupa na 6h nie warta 50zł, na 8h jak chcesz platynę wbić.

Najlepszy cringe był jak dwa rozdziały przeleciały jeden po drugim jako CGI 15 minutowe XD

Kto broni The Order?

Opublikowano
8 minut temu, Figuś napisał:

Mi się akurat ten motyw podobał, mogli by coś tam więcej dodać ale jakby samo przemieszczanie się mega, fajnie się tym sterowało.

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał:

Są gusta i guściki, dla mnie najlepsze Gearsy od dawna. 

Wiadomo co kto lubi :lapka:

@ListuniO wielu się znajdzie na tym forum

1 minutę temu, Soul napisał:

Mi się akurat ten motyw podobał, mogli by coś tam więcej dodać ale jakby samo przemieszczanie się mega, fajnie się tym sterowało.

No o to właśnie chodzi, przemieszczanie spoko, ale dla mnie to było sztucznie przedłużenie czasu gry przez te puchy w terenie

Opublikowano

Jak byłeś ciekawski szło znaleźć legendarne giwery albo ulepszenia, wystarczyło wypatrywać charakterystycznych miejsc.

Opublikowano

Kuzwa, Xbox ma jedna grę o której chwile można popisać, jak słodko :rotfl:

Opublikowano

Widziałem na YT plotki, że ps5 ma kosztować $449 i $349.

Info z du.py bez cienia jakichkolwiek dowodów na to. 

Ta sama osoba twierdzi, że sony ma pewne kłopoty z produkcją. Chcieli zwiększyć podaż na premierę z 10mln na 15mln, ale cofają do 11mln konsol na premierę. 

Czyli dwie informacje z du.py, aby się dobrze nam tu wyzywało nawzajem. 

Przy braku exclusive z obu stron, to xbox ma moim zdaniem lepszą ofertę. Powtórka z x360 i ps3? 

Tymczasem nintendo bije kolejne rekordy sprzedaży. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.