Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

To juz ten czas. Pora na klasyka:

tenor.gif

Opublikowano

Pojazd z Cross gen?? Wasze Halo Infinity pewnie wyjdzie na wszystkie 4 generacje:dynia:

Opublikowano

RBRHn7ll.png

tymczasem w maju

https://www.theverge.com/2020/5/29/21274634/playstation-5-ps5-ceo-jim-ryan-exclusive-games-confirmation

Cytat

IT IS TIME TO GIVE THE PLAYSTATION COMMUNITY SOMETHING NEW, SOMETHING DIFFERENT, THAT CAN REALLY ONLY BE ENJOYED ON PS5.”

ajjj pięknie złapany na kłamstwie Jim Ryan :banderas:

miłego grania w exy robione pod laptopowe GPU i HDD :kaz: 

ImpressiveElatedComet-size_restricted.gi

Opublikowano
3 minuty temu, ListuniO napisał:

Pojazd z Cross gen?? Wasze Halo Infinity pewnie wyjdzie na wszystkie 4 generacje:dynia:

Tylko z Halo nikt tego nie ukrywał, a Sony wyru,chało Was bez mydła na ostatniej prostej. Szkoda, że preorderów nie uruchomiono przed pokazem aby doszczętnie upodlić swoje zwierzęta swoich fanów. :) 

Opublikowano

Kratos na ps4? Jak najbardziej.

Tak naprawdę ps5 to tylko wersja pro ps4 pro. Gierki dostaną boost mode i tyle :yao:

Opublikowano

Widzę że Wezyr już od rana na ostrej bombie. Spokojnie, w listopadzie kupisz sobie xboxa i pograsz w te gierki z x360, bo nic innego tam nie będzie. 

Opublikowano
Teraz, YETI napisał:

Widzę że Wezyr już od rana na ostrej bombie. Spokojnie, w listopadzie kupisz sobie xboxa i pograsz w te gierki z x360, bo nic innego tam nie będzie. 

Dzięki za troskę mordo, ale wjedzie Cyberpunk w najlepszej wersji, a PS4.5 kupi się kiedyś dla dwóch-trzech exów.

O ile szybciej nie wylądują na PC. :pawel: 

Opublikowano

Yeti w szoku, bedzie teraz tym odgrzewanym kotletem chcial cos ugrac, co juz dawno kazdy kto chcial, ograł na ps3:yao:

Opublikowano

PS PLUS COLLECTION

Teraz dopiero klapy beda robily wyscigi, zeby w ciagu miesiaca skonczyc eksy boze

Opublikowano

Wziałem dzisiaj konsolke bez mrugnięcia okiem. Jak zawsze od ponad 20 lat.

Z wczorajszego pokazu mnie tylko FF16 interesuje. Cała reszta kompletnie nie. 

Cross Gen kilku mocnych gier? Przecież tak jest kuzwa zawsze, robicie pojazd a nawet te wersje na ps4 lepiej się sprzedadzą niż połowe gier z X-a z wszystkich generacji. 

No nie zeszmace sie i nie kupie innej konsoli bo potrafie być wierny marce która zawsze dowoziła gry które MI pasuja. 

Kupie pewnie też Xboxa ale dla dzieci żeby mi nie orały Pleyaka a przyznaje że dla młodych ponad 200 gier na start to dobra opcja ale nie kuzwa system seller. 

Ja zawsze wolałem jakośc a nie ilośc stąd konsola Sony. 

350 PLN za gre? No kur.wa pracuje już ponad 20 lat i gra za 350 PLN mnie nie przeraża raz w miesiącu - i tak więcej nowości nie ogram.

Ale na razie walcie memy, trzepcie kapucynki, kreucjie rzeczywistośc. Ale król jest tylko jeden w kategorii konsol:banderas:

Opublikowano
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

Teraz dopiero klapy beda robily wyscigi, zeby w ciagu miesiaca skonczyc eksy boze

Przecież dla nich to luks malina, w końcu może zagrają w te gierki zamiast robić weekendowy sprint przed PT.

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

@YETI W ogóle ten Horizon 2 na PS4 to jest jakiś element strategii Sony jak z jedynką na PC? "Ograją dwójkę na PS4, ale dla trójeczki już kupią PS5." hahahah :dynia: ZWIERZĘTA :pawel: 

Nie wiem, biorą przykład z microsoftu. Różnica będzie tylko taka, że Horiozn2 na PS5 będzie wyglądał jak życie, a nie jak guwno, czyli gejlo. 

Opublikowano
1 minutę temu, YETI napisał:

Nie wiem, biorą przykład z microsoftu. Różnica będzie tylko taka, że Horiozn2 na PS5 będzie wyglądał jak życie, a nie jak guwno, czyli gejlo. 

Sufit XSX jest znacznie wyżej niż PS5, więc jak wyjdzie Hellblade 2 czy Gearsy 6 to gra od Guerrillasów wyglądać będzie jak coś z poprzedniej generacji, czyli tam gdzie jej miejsce.

HAHAHA cudownie, cudownie. Będzie powtórka i dominacja jak za X360. :banderas:

Opublikowano

Horizon jak życie? Wiedziałem, że tamten trailer śmierdział bullshotem.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Sufit XSX jest znacznie wyżej niż PS5, więc jak wyjdzie Hellblade 2 czy Gearsy 6 to gra od Guerrillasów wyglądać będzie jak coś z poprzedniej generacji, czyli tam gdzie jej miejsce.

Już nie mogę się doczekać :yao:

Opublikowano

Dobrze, że są fanboje jak Yeti i kupią tego polystation. Jakby wszyscy się rzuccili na xboxa, to cenę gamepassa by jeszcze podniesli.

Opublikowano

A tak to jeszcze obniża cenę GP bo nikt konsoli nie będzie chciał. 

Są staty z preorderów?

Opublikowano

Klapy najgorszy typ gracza i człowieka, jakie choragiewki xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.