Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 409,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

To juz ten czas. Pora na klasyka:

tenor.gif

Opublikowano

Pojazd z Cross gen?? Wasze Halo Infinity pewnie wyjdzie na wszystkie 4 generacje:dynia:

Opublikowano

RBRHn7ll.png

tymczasem w maju

https://www.theverge.com/2020/5/29/21274634/playstation-5-ps5-ceo-jim-ryan-exclusive-games-confirmation

Cytat

IT IS TIME TO GIVE THE PLAYSTATION COMMUNITY SOMETHING NEW, SOMETHING DIFFERENT, THAT CAN REALLY ONLY BE ENJOYED ON PS5.”

ajjj pięknie złapany na kłamstwie Jim Ryan :banderas:

miłego grania w exy robione pod laptopowe GPU i HDD :kaz: 

ImpressiveElatedComet-size_restricted.gi

Opublikowano
3 minuty temu, ListuniO napisał:

Pojazd z Cross gen?? Wasze Halo Infinity pewnie wyjdzie na wszystkie 4 generacje:dynia:

Tylko z Halo nikt tego nie ukrywał, a Sony wyru,chało Was bez mydła na ostatniej prostej. Szkoda, że preorderów nie uruchomiono przed pokazem aby doszczętnie upodlić swoje zwierzęta swoich fanów. :) 

Opublikowano

Kratos na ps4? Jak najbardziej.

Tak naprawdę ps5 to tylko wersja pro ps4 pro. Gierki dostaną boost mode i tyle :yao:

Opublikowano

Widzę że Wezyr już od rana na ostrej bombie. Spokojnie, w listopadzie kupisz sobie xboxa i pograsz w te gierki z x360, bo nic innego tam nie będzie. 

Opublikowano
Teraz, YETI napisał:

Widzę że Wezyr już od rana na ostrej bombie. Spokojnie, w listopadzie kupisz sobie xboxa i pograsz w te gierki z x360, bo nic innego tam nie będzie. 

Dzięki za troskę mordo, ale wjedzie Cyberpunk w najlepszej wersji, a PS4.5 kupi się kiedyś dla dwóch-trzech exów.

O ile szybciej nie wylądują na PC. :pawel: 

Opublikowano

Yeti w szoku, bedzie teraz tym odgrzewanym kotletem chcial cos ugrac, co juz dawno kazdy kto chcial, ograł na ps3:yao:

Opublikowano

PS PLUS COLLECTION

Teraz dopiero klapy beda robily wyscigi, zeby w ciagu miesiaca skonczyc eksy boze

Opublikowano

Wziałem dzisiaj konsolke bez mrugnięcia okiem. Jak zawsze od ponad 20 lat.

Z wczorajszego pokazu mnie tylko FF16 interesuje. Cała reszta kompletnie nie. 

Cross Gen kilku mocnych gier? Przecież tak jest kuzwa zawsze, robicie pojazd a nawet te wersje na ps4 lepiej się sprzedadzą niż połowe gier z X-a z wszystkich generacji. 

No nie zeszmace sie i nie kupie innej konsoli bo potrafie być wierny marce która zawsze dowoziła gry które MI pasuja. 

Kupie pewnie też Xboxa ale dla dzieci żeby mi nie orały Pleyaka a przyznaje że dla młodych ponad 200 gier na start to dobra opcja ale nie kuzwa system seller. 

Ja zawsze wolałem jakośc a nie ilośc stąd konsola Sony. 

350 PLN za gre? No kur.wa pracuje już ponad 20 lat i gra za 350 PLN mnie nie przeraża raz w miesiącu - i tak więcej nowości nie ogram.

Ale na razie walcie memy, trzepcie kapucynki, kreucjie rzeczywistośc. Ale król jest tylko jeden w kategorii konsol:banderas:

Opublikowano
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

Teraz dopiero klapy beda robily wyscigi, zeby w ciagu miesiaca skonczyc eksy boze

Przecież dla nich to luks malina, w końcu może zagrają w te gierki zamiast robić weekendowy sprint przed PT.

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

@YETI W ogóle ten Horizon 2 na PS4 to jest jakiś element strategii Sony jak z jedynką na PC? "Ograją dwójkę na PS4, ale dla trójeczki już kupią PS5." hahahah :dynia: ZWIERZĘTA :pawel: 

Nie wiem, biorą przykład z microsoftu. Różnica będzie tylko taka, że Horiozn2 na PS5 będzie wyglądał jak życie, a nie jak guwno, czyli gejlo. 

Opublikowano
1 minutę temu, YETI napisał:

Nie wiem, biorą przykład z microsoftu. Różnica będzie tylko taka, że Horiozn2 na PS5 będzie wyglądał jak życie, a nie jak guwno, czyli gejlo. 

Sufit XSX jest znacznie wyżej niż PS5, więc jak wyjdzie Hellblade 2 czy Gearsy 6 to gra od Guerrillasów wyglądać będzie jak coś z poprzedniej generacji, czyli tam gdzie jej miejsce.

HAHAHA cudownie, cudownie. Będzie powtórka i dominacja jak za X360. :banderas:

Opublikowano

Horizon jak życie? Wiedziałem, że tamten trailer śmierdział bullshotem.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Sufit XSX jest znacznie wyżej niż PS5, więc jak wyjdzie Hellblade 2 czy Gearsy 6 to gra od Guerrillasów wyglądać będzie jak coś z poprzedniej generacji, czyli tam gdzie jej miejsce.

Już nie mogę się doczekać :yao:

Opublikowano

Dobrze, że są fanboje jak Yeti i kupią tego polystation. Jakby wszyscy się rzuccili na xboxa, to cenę gamepassa by jeszcze podniesli.

Opublikowano

A tak to jeszcze obniża cenę GP bo nikt konsoli nie będzie chciał. 

Są staty z preorderów?

Opublikowano

Klapy najgorszy typ gracza i człowieka, jakie choragiewki xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.