Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Komentarze pod tym filmem :fsg:

Dzięki Ci pasibrzuch, przez całą generację takie guwno u nogi developerów. 

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 389,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Nawet Wasi nowi sprzymierzeńcy twierdza że przeyebaliści - 

"ale w tej odsłonie CW PlayStation rozgniotło zielonego karalucha :cool2:

5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Dziękuję Ci Boże za community w którym nie muszę grać z małpami.

Będziesz grac z osłami:rofl:

Opublikowano

No troszkę żałosne są te próby YETIego aby coś udowodnić paskudnym cross-genem gry która nie powalała nigdy grafiką. Te ostatnie traje stały się jeszcze bardziej harde. :/

No ale pomyślcie co musi taki YETI czuć: najpierw to bombardowanie w 25-lecie pierwszego Plejaka, potem zapowiedź fantastycznie wycenionego XSX, teraz PR-owa porażka Sony. No każdego by połamało, więc nie dziwcie się, że chłopak szamocze się jak ryba wyciągnieta z wody. 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Niech każdy sam oceni, czy klapek w amoku jest wiarygodny.

Jeszcze dwa dni temu wielkie plany, cały bus niebieskich miał wjechać z impetem w zielonych, cała ferajna z tyłu skandowała gromko "pi-es-fajw, pi-es-fajw!", Liściu z Yetim na przednich siedzeniach zapowiadali masakrę i masowy pogrom botów na miarę zamachowców w Berlinie, a co wyszło? Wyjebali dzwona w słup, dwóch przypiętych pasami siedzi w szoku w tym busie do dzisiaj, a oszołomiona reszta wybiegła czym prędzej ratować życie :obama: Proponuję usunąć opcję podania PSN ID w profilu na forumku, nie przyda się już do niczego.

Opublikowano

Opublikowano

Kuzwa, zła reakcja mi weszła i więcej nie mam. @Bzduras to było zabawne. Ale jeden bład chłopie - to nie autobus tylko maszyna przyszłości która zawsze wyjdzie cało i bez szwanku. Żadne konf i pojazd kilku botów nie zmieni tego że znowu Xbox się nie sprzeda i będzie siara. 

Opublikowano

Wyszło tak, że jedna konsola ma gry na start, a druga to co zawsze, żółte guwno pasibrzucha. Czyli standardzik. 

Opublikowano

Takimi grami jarają się teraz klapy? Ostrooo może kiedyś spencer wam rzuci forzunie w chinach :banderas:

Opublikowano

odbanujcie Mendrka, zeby troche zasilic ten wymierajacy oboz niebieskich

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

Ten tetris mnie przekonał, hahaha, co za żałosny x-smiec bez gier, ale pasibrzuch zapewniał, mamy najlepsze gry w historii xboxa :dynia:

Opublikowano

Obiektywnie patrzeć to w obu przypadkach same gówna na start. Oczywiście oprócz deamona. No ale bierzesz takiego xa game pass i masz gier od groma. A jak dla kogoś kto nie miał Xboxa to rok grania. A na ps5 jeden deamon w cenie półrocznego gamę passa. O jakiś (pipi)ch w stylu sackboya czy destruction za ponad 3 stówy szkoda gadać.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
12 minut temu, YETI napisał:

Ten tetris mnie przekonał, hahaha, co za żałosny x-smiec bez gier, ale pasibrzuch zapewniał, mamy najlepsze gry w historii xboxa :dynia:

Yeti przecież jesteś największym fanem tetrisa na forumku, pojawiał się na twojej liście prawdy przez wiele miesięcy. A teraz jak wychodzi nowa, jeszcze lepsza wersja tylko na xboxa, w dodatku w gamepassie za 4zł to już ci śmierdzi?

Opublikowano

No to mówię, że mnie przekonał, niesamowita gra, chyba z jakiegoś 2017 roku :dynia:

Tak jak te girsy, blacharze dawno ograli, to spencera rzucił kundlom coś na start konsoli bez gier, bo trochę siara kupić next gena i ustawiać klocki. 

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Ciekawe czy the medium do wioza na premierę series X, było by ciekawiej a to bright memory to kiedy?

Opublikowano
2 hours ago, Wredny said:

Ej, ja przyszłe około dwa latka będę nadal spędzał na PS4 (do spółki z XSX) bo to nadal nadkonsola w porównaniu do aktualnego Xboxa i mam na niej masę gierek do ogrania. :reggie:

Dopiero od listopada zrobi się na odwrót, ale w tej odsłonie CW PlayStation rozgniotło zielonego karalucha :cool2:

Jeśli być na serio przez moment, to masz rację. 

Ps4 to wypas konsola i powód, by nie brać ps5 na premierę. Niech inni testują. 

Do gamepassa na razie mam PC, który ostatnimy czasy stał się mega konsolowy. 

Co do gier startowych obu konsol to oba obozy ssą pałę. 

Edytowane przez C1REX

Opublikowano

Yeti się znowu ośmiesza. Co zrobić jak to teoretyk, który w ciągu tego roku odpalił tylko 5 gier, a w poprzednich latach to samo. 0 gustu i wybiera tylko exy + call of duty. Potajemnie musi grać na xboxie, bo nie wierzę.

Opublikowano

Beka, że Ubisoft to ostatnia ostoja godności i AC, FC6 i Watch dogsy na next geny w normalnych cenach jak na obecną generację

Opublikowano

Nie no za te ich śmieciowe gry to i tak za dużo o 200zł xD

Opublikowano

Ubisoft poodobno pracuje nad zmianą polityki firmy, więc jest nadzieja. 

Chyba ich dupsko zabolało, że etyczne CDPR ich wyprzedziło. 

Opublikowano

Te zle EA też trzyma normalne ceny plus darmowe przejście na nową generację. Tytuł największych kurew wygrywa bezapelacyjnie $ony.

Opublikowano

A w temacie sony obrona częstochowy i kółko wzajemnego wsparcia, jakoś te traumę trzeba teraz przejść i uzasadnić (pipi)owszą konsolę, gierki po 400 zeta, brak info o wstecznej, brak GP itd itp. 

Opublikowano

Yeti już miażdżony od rana, widzę, że tu nic się nie zmienia jeszcze to jaranko Demonem za 350 zł piękny kawalerze i DLC do Spidermana xDDDD

Boty wiedzą, że na Series S/X szału nie ma to przynajmniej nie robią z siebie błaznów.

Edytowane przez Soul

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.