Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

A czy on w ogóle planuje kupić tą konsolę na premierę? Czy wyybane i walka w ramach idei, a niech inni wydają hajsy? :kaz:

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 363,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

W dziale $ony ludzie nie wiedzą jak ma być darmowy upgrade horizona2 i spideraDLC z wersji ps4 za 250 do wersji ps5 za 359zl.

Opublikowano
2 minuty temu, Shago napisał:

A czy on w ogóle planuje kupić tą konsolę na premierę? Czy wyybane i walka w ramach idei, a niech inni wydają hajsy? :kaz:

napisał że nie kupi xd

Opublikowano

Jednego mi bedzie brakowało w zielonym królestwie, krzyzaka z dualshocka :frog:

Opublikowano

Ej no przecież za 10 lat się kupi ulepszone ps5 (bo to jest masakrycznie słabe, nawet residenta nie uciągnie) i ogra te kilka exów

Opublikowano
1 minute ago, Shen said:

Jednego mi bedzie brakowało w zielonym królestwie, krzyzaka z dualshocka :frog:

Ja nawet nie próbowałem się przestawiać, tylko do każdej innej konsoli brałem adapter do dualshocka za parę groszy. Nawet do pierwszego xboksa miałem. 

Opublikowano
6 minut temu, C1REX napisał:

W dziale $ony ludzie nie wiedzą jak ma być darmowy upgrade horizona2 i spideraDLC z wersji ps4 za 250 do wersji ps5 za 359zl.

Tam prócz ceny playśmiecia i gier to w ogólnie nie wiele wiadomo. 

Tymczasem na zielonej stronie wszystko jasne i klarowne :xboss:

Soul: Phil gdzie jesteś?

Phil: Jestem Soul, już idę.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Shen Kup sobie pada elita v2 i po temacie. 

Ja to nie chce zło wróżyc ale beda jaja jak im te playcoorwy 4.5 beda padać jak muchy z pierwszego sortu, bo jednak chlodzenie nie te

Opublikowano

spacer.png

Sony ma przewagę tylko w jednym aspekcie - fanbojach.

Można to jednak interpretować jako plebs noszący króla na lektyce, więc kolejne samozaoranie klapów :xboss:

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano
12 minut temu, Czoperrr napisał:

spacer.png

Można to jednak interpretować jako plebs noszący króla na lektyce, więc kolejne samozaoranie klapów :xboss:

w bociarskich, chorych głowach? Zapewne tak to interpretujecie, bo jak ktoś rozważa kupno konsoli  bez gier, gdzie największym plusem jest aplikacja dostępna na pc, to musi mieć niezłą sieczkę w głowie  :yao:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

51 minut temu, lpcl napisał:

A w temacie sony obrona częstochowy i kółko wzajemnego wsparcia, jakoś te traumę trzeba teraz przejść i uzasadnić (pipi)owszą konsolę, gierki po 400 zeta, brak info o wstecznej, brak GP itd itp. 

Nic nie trzeba bronić. PlayStation samo się obroni. To Xsmiec potrzebuje szwadronów fanatyków żeby ktoś to z palety w biedronce wziął.

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano

Przy tym typie to nawet YETI wydaje mi się normalny, przynajmniej chłopak ma jakieś momenty autorefleksji. 

Opublikowano

Według klapów jestem fanatykiem Xa mimo tego, że gram na PS4. Żal mi ograniczonych jednoplatformowców. Nawet mi was nie żal, teraz do providenta będziecie biegać nie tyle co po konsole, a po gry za 1/4 minimalnej krajowej.

Opublikowano

Czoperrr jak ktoś pracuje ponad 20 lat to nie ma średniej krajowej. Czaisz to?

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano
3 godziny temu, ListuniO napisał:

A ty @blantmanzielony czy niebieski? Pamietam jak mi sprzedałeś kilka lat temy FFXV tydzień po premierze za jakieś grosze na Xboxa One bo tekstury w odległości 5 metrów były rozmazane i gra wyglądała jak z PSX-a. Oczywiście na najsłabszej wersji PS4 była żyleta. Myślałem że po tej traumie już nie będziesz wspierał tych leszczy z MS...

hmmmmmmmmmmmmmmm tydzień po premierze? nie wiem dawno to było ale jak widać chyba skończyłem :ragus:

Przechwytywanie.JPG

Opublikowano
1 minute ago, ListuniO said:

Czoperrr jak ktoś pracuje ponad 20 lat to nie ma średniej krajowej. Czaisz to?

Nie wiem, pracuję od 5 lat i mam więcej niż średnia.

Opublikowano

Wiem ze skończyłeś. Czekałem aż przejdziesz grę. Nie powiedziałem ze nie skończyłeś ...

Opublikowano

btw ten ps plus taki dobry a ilu tam subskrybentów na te 120 mln opchniętych konsol jest? 1/3?

Opublikowano
5 minut temu, Czoperrr napisał:

Nie wiem, pracuję od 5 lat i mam więcej niż średnia.

No to po chvj się sadzisz o koszty gier?:facepalm:

Dobre nowe gry kosztują, słabsze i te stare ograne są w game passie.

Ciekaw jestem jak będziecie śpiewać jak będziecie musieli za cyberpunk zapłacić 359 pln żeby zagrać na dwunastoteraflopowce?

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano

Ok czyli jak ktoś dajmy na to zarabia 10 koła to ma z pocałowaniem ręki dawać nawet 500zł za gierkę bo tak sobie pan sony życzy?

Opublikowano

@ListuniO

Nawet jak się dużo zarabia, to nie trzeba od razu dać się korpo w du.pe ruchać. 

Gry po 499zl w metowym pudełku? 

Łykasz bez grymasu nawet? 

Jak kasa nie gra roli, to se PC dokup z 30 teraflopami i ps5 zostaw sobie do Demons souls. 

Opublikowano

Oni to piszą o wydawaniu 350zł na gierki, że to nie problem, a wchodzisz do działu PS5 i co drugi pisze, że poczeka na rok i kupi używkę za 100zł :yao:. Z klapami nie ma co dyskutować, stracone jednostki.

Opublikowano
7 minut temu, lpcl napisał:

btw ten ps plus taki dobry a ilu tam subskrybentów na te 120 mln opchniętych konsol jest? 1/3?

PS Plus has 38.8 million subscribers. The service grew by 2 million subscriptions in 2019, with the last reported number being 36 million in February of last year. PlayStation Plus's closest competition, Xbox Live Gold, doesn't report its sales numbers publicly, but Sony's service alone has enough members to match nearly the entire 41 million userbase of the Xbox One itself.

https://gamerant.com/ps-plus-how-many-subscribers/

Opublikowano

Kasa gra role ale te ceny to nie deal breaker. 

Planuje PC z gtx 3090 za kilka miechow jak będą dobre optymalne zestawy ale i tak wole konsole. I PC nawet 100 tf tego nie zmieni

Opublikowano

Trzeba mieć coś z głową żeby dać za grę komputerową 350zł  :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.