Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
34 minuty temu, YETI napisał:

Zapewne tak to interpretujecie, bo jak ktoś rozważa kupno konsoli  bez gier

No też nie wiem po co ktoś miałby kupować PS5 skoro jedyne warte ogrania tytuły na tej chu,jni to multiplaformy. :)

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 363,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
3 godziny temu, YETI napisał:

Hagahahahagagaga, PIĘKNA KULA U NOGI I HAMULCOWY GENERACJI. 

PS5? No niestety, Capcom musi pociąć RE8 żeby na tej plejku,rwie jakoś to działało 

Opublikowano

Problem SoCem, w ostatnim momencie podkręcenie z 9 na 10 TF, wielkie to jak krowa, już czekam jakie to dźwięki z siebie będzie wydawać :xboss:

A teraz to RE8 nie wyrabia xD no ale co się dziwić jak remake gierki z PS3 nie jest wstanie polecieć w 4K przy 60 fpsach...

Opublikowano

W bardzo wielu miejscach widziałem tego twitta. 

Czy to info o problemach ps5 jest na 100% potwierdzone? 

Jakim cudem capcom ma problem z ps5, ale nie z xss? Coś mi tu nie pasuje. 

Edytowane przez C1REX

Opublikowano

Te dark soulsy nie chodzą w 60fpsach? To są jakieś żarty?  :)

Opublikowano
2 minuty temu, C1REX napisał:

W bardzo wielu miejscach widziałem tego twitta. 

Czy to info o problemach ps5 jest na 100% potwierdzone? 

Jakim cudem capcom ma problem z ps5, ale nie z xss? Coś mi tu nie pasuje. 

Bo może faktycznie jest jak mówi Spencer, że wystarczy obniżyć rozdzielczość i wszystko hula na XSS? :obama:

Opublikowano
3 minutes ago, Pupcio said:

60fps w performance mode, a 4K w quality mode? 

Nie rzucam się na plotki, póki jakiegoś konkretnego potwierdzenia nie zobaczę. 

Osobiście mnie wali, czy to prawda, ale temat do beki w temacie byłby dobry. Jakoś jednak wątpię w to info. 

Edytowane przez C1REX

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

Masz dwa tryby do wyboru 4K/30fps albo (pipi) wie ile/60fps

Opublikowano
10 minut temu, C1REX napisał:

60fps w performance mode, a 4K w quality mode? 

Nie rzucam się na plotki, póki jakiegoś konkretnego potwierdzenia nie zobaczę. 

Osobiście mnie wali, czy to prawda, ale temat do beki w temacie byłby dobry. Jakoś jednak wątpię w to info. 

A jakie chcesz potwierdzenie oficjalne? ceo capcom ma wyjść i to przed kamerami powiedzieć? Potną to to będzie chodziło, tylko że Boty na tym stracą bo taka sama wersja będzie na xbox by nie pokazywać jaki to szrot te plejstejszyn, coś jak z wiedźminem na stare konsole. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
16 minut temu, ListuniO napisał:

Stare i już nieprawda

Nie dość, że szok po crashu busa na słupie to jeszcze na wzrok siadło :kaz:

image.png.aa8f9c13805b6f651cada004ff6089a9.png

Opublikowano

Dobrze, ze nie sprzedalem prosiaka, dla tych paru exow jeszcze na 3-4 lata wystarczy, a multiplatformy w  najlepszej jakosci na xboxie :banderas:

Opublikowano

Przypominam że to ten sam koleś którego Yeti nazywa dobrze poifnormowanym insajderem i który mówił że niedługo zapowiedzą nowego Silent Hilla

Opublikowano

Oficjalnie Figar kupuje PS5 pod koniec 2022, więc proponuje zablokować mu ten temat do grudnia 2022 :problem:

Opublikowano

Ale to będzie granie po przejściu z tego szrota PS4 amatora (aczkolwiek służył dobrze):

• 4K
  • Ray Tracing
  • Cicha konsola
  • Niezamulający dashboard
  • Piękny, minimalistyczny, design idealnie wkomponujący się w stylistykę mojego, własnościowego i umeblowanego z gustem mieszkania
  • Wspaniała infrastruktura sieciowa
  • GamePass Ultimate - w końcu otrzymam content warty swojej ceny, a przy okazji Xbox Live Gold to pogrania online - za haracz w postaci PS Plus nie płacę od 4 lat
  • Ziomeczki przechodzące na Xboxa razem ze mną - będzie grane w GoW jak za czasów X360
  • Kulturalni i świadomi gracze w subform Xboxa

Po taniości kupi się jeszcze parę zaległych exclusivów z PS4 do nadrobienia nie musząc wydawać 350zł za gry na next gena i gitara :sir:

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

Zazdroszczę przejścia ze zwykłej PS4 na tego 12 TF potwora, poczujesz next gena :xboss:

Opublikowano
10 minut temu, Czoperrr napisał:

Ale to będzie granie po przejściu z tego szrota PS4 amatora (aczkolwiek służył dobrze):

• 4K
  • Ray Tracing
  • Cicha konsola
  • Niezamulający dashboard
  • Piękny, minimalistyczny, design idealnie wkomponujący się w stylistykę mojego, własnościowego i umeblowanego z gustem mieszkania
  • Wspaniała infrastruktura sieciowa
  • GamePass Ultimate - w końcu otrzymam content warty swojej ceny, a przy okazji Xbox Live Gold to pogrania online - za haracz w postaci PS Plus nie płacę od 4 lat
  • Ziomeczki przechodzące na Xboxa razem ze mną - będzie grane w GoW jak za czasów X360
  • Kulturalni i świadomi gracze w subform Xboxa

Po taniości kupi się jeszcze parę zaległych exclusivów z PS4 do nadrobienia nie musząc wydawać 350zł za gry na next gena i gitara :sir:

Bedzie moc, trzeba jeszcze za tv sie porozgladac, bo ostatni kupilem na premiere wieska 3, trzeba wymienic.

spacer.png

Opublikowano
19 minut temu, Bzduras napisał:

Nie dość, że szok po crashu busa na słupie to jeszcze na wzrok siadło :kaz:

image.png.aa8f9c13805b6f651cada004ff6089a9.png

To było wczoraj. Sytuacja jest dynamiczna. Żyj coś 

Opublikowano

To rzuć tym zdementowaniem. Kto zdementował?

Opublikowano

Ale bycie fanbojem jest smutne. Kupowanie ps5 na premierę, kiedy ma się ps4, to jak podpalanie papierosa banknotem. Warto dla kilku lajkow na forum? 

Cieszcie się ludzie życiem i sprubujcie innej platformy z gierkami. Poznacie inne gry i jak nie pasują, to wrócicie do ps5, kiedy będą na to gry. 

Ps4 wygrało CW tej generacji, ale $ony chyba chu.ja skręca, jak nie dyma fanów. Te kłamstwa ostatnie to jakaś amatorka była. 

Opublikowano
10 minutes ago, benito82pl said:

Te Czoper jaki miales Xbox id za czasów xboxa360?

https://www.exophase.com/xbox/user/czoperrr/

Będę zaczynał od zera bo nie umiem się zalogować na to konto, a mail do którego było przypisane już usunąłem.

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano
9 minut temu, Bzduras napisał:

To rzuć tym zdementowaniem. Kto zdementował?

To jest ten sam dziadowski leak co w sierpniu gdy typ pisał ze gra działa w 60 fps na Xbox Series X w FullHD. Czaisz? Xsx dwunsstoteraflopowy i max 1080p. Nie ma żadnego aktualnego gameplay z xsx żeby twierdzić ze tam jest inaczej. To problem REEngine dla konsol nowej generacji. 

A i jeszcze piszą ze na PS4Pro jest genialnie! 

Idzcie (pipi) grać w tego tetrisa.

Opublikowano

No dobra, ale masz jakiś link z oficjale dementi czy dementi już tylko na głowie zostało od niebieskich oparów chińskiego plastiku z rutera?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.