Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Ale nie dla niebieskich xD

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 365,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

MS mocno nadrobił w temacie gamedevu, zobaczymy co sonka na to.

Opublikowano

Eic-AH9XgAEa0GX?format=jpg&name=medium

Tyle mam do powiedzenia po dzisiejszym zaoraniu. Phil :wub: 

Opublikowano

Tylko żeby to się nie skończyło tak, że MS takie wspaniałe na dzień dobry a za rok, no wiecie podwyżki GP i takie tam bo ludzie już konsolki kupili więc zaczynamy golenie... Pamiętacie początki sieci Play?

Opublikowano

Nawet dwukrotna podwyżka z 4 zł nie powinna zabolec portfela.

Opublikowano
1 minutę temu, WisnieR napisał:

no wiecie podwyżki GP

Będzie pewnie prędzej czy później, ale nawet jakby miała kosztować 80zł za premierę to wciąż lepszy deal niż kupić premierówkę, grać przez weekend na wyścigi aby w poniedziałek rano zaliczyć rekord na 100 do najbliższego paczkomatu. :obama: 

Opublikowano
4 minuty temu, WisnieR napisał:

Tylko żeby to się nie skończyło tak, że MS takie wspaniałe na dzień dobry a za rok, no wiecie podwyżki GP i takie tam bo ludzie już konsolki kupili więc zaczynamy golenie... Pamiętacie początki sieci Play?

Dlatego all ac za 148 zł może nie być głupim pomysłem - abo Ci nie zwiększa 

Opublikowano
7 minut temu, WisnieR napisał:

Tylko żeby to się nie skończyło tak, że MS takie wspaniałe na dzień dobry a za rok, no wiecie podwyżki GP

Ten deal nie ma z tym nic wspólnego.

Opublikowano

Czyli co, Bethesda wciąż ma wydać dwa tytuły na PS5, Deathloop oraz zapowiedziany wcześniej remaster remastera Skyrim za 360zł? Piękna bomba. 

Opublikowano

Ten uczuć, gdy odpalasz świeżutkiego małża, włączasz grę, a tam XBOX GAMES STUDIOS na wejściu :fsg: Niesamowite to musi być

Opublikowano

Klapy obesrane w temacie PlayStation 5 dywagują nad tym czy gry Bethesdy będą wychodzić na plejkoorwe bo przecież ms nie zrezygnuje z takiego zarobku :obama:

Opublikowano

Roz.(pipi)ali. To co niebiescy zostaje Skyrimek Ps5 Edition za 350 zł?

Opublikowano

Niesamowita logika. Skoro tak dobrze się na tym zarabia, to dlaczego spider-man czy ghost of tsushima nie są na pc i xboxie? :dafuq:

Opublikowano
38 minut temu, Metoda napisał:

Czyli w tej generacji stawiam na xbossa, powrót na stare śmieci, po latach rozłąki

To samo Metoda wracamy na Gridlock

Edytowane przez benito82pl

Opublikowano

Jakaś eksluzywność będzie na pewno, nie po to kupili żeby Bethesda dalej była 3rd party.

Opublikowano
5 minut temu, Popi napisał:

Roz.(pipi)ali. To co niebiescy zostaje Skyrimek Ps5 Edition za 350 zł?

Zajawkowicze będą finansować nam gry w GP :obama:

Opublikowano
8 minut temu, 20inchDT napisał:

Niesamowita logika. Skoro tak dobrze się na tym zarabia, to dlaczego spider-man czy ghost of tsushima nie są na pc i xboxie? :dafuq:

Żeby fanboje nie rozwalili kolejnego biurka.

Opublikowano

Ja nie grałem, ale za 4zł moge odpalic.

Opublikowano
2 minuty temu, Czoperrr napisał:

Chciałem brać XSX w okolicach świąt za gotówkę ale chyba biorę na premierę w All Access. A jak Wy? 

mysle o konsoli w all access i jakims lepszym tv, ale te telewizory to same (pipi) obesrane

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.