Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

najważniejsze pytanie: jak sytuacja w Australii?

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 365,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał:

najważniejsze pytanie: jak sytuacja w Australii?

doopska klapow płoną jak lasy w styczniu

Opublikowano
  • Autor
53 minuty temu, maciucha napisał:

Square wydał 1000zl na dlc do dragon balla fighterz na ps4 i teraz będzie się z sony kisił do końca swoich dni

Aha, dobrze wiedzieć, że aż tyle, bo byłem pewien, że znacznie mniej. Jeden lepszy bajkopisarz od drugiego w obozie xbotów.

Opublikowano
3 minuty temu, Square napisał:

Aha, dobrze wiedzieć, że aż tyle, bo byłem pewien, że znacznie mniej. Jeden lepszy bajkopisarz od drugiego w obozie xbotów.

No to ile? Za 600zl będziesz teraz gnił z tą boomerska firma zakompleksionych japońców? 

Opublikowano
  • Autor

Razem z grą może wyszło coś koło tego na te 3,5 roku, ale co to zmienia? Twierdzisz, że na xboxie by mi się lepiej grało w FighterZ czy co?

No chyba, że jedynie się martwisz o moje wydatki. Jak tak to informuję, że nie musisz.

Opublikowano
3 minuty temu, C1REX napisał:

Ciekawostka. 
Sony już na start będzie miało grę bez wersji pudełkowej.

Spider-Man Remastered nie będzie w pudełkach.
https://www.videogameschronicle.com/news/spider-man-remastered-for-ps5-is-not-getting-a-physical-release-and-saves-wont-transfer-from-ps4/

Takim postepowaniem to Sony predzej, czy pozniej samo sie zaora. 

Opublikowano

Square, YETI i Listunio to taki trochę gang Dutcha rodem z rdr 2. Widać za horyzontem ze to juz koniec starych czasów, nadchodzi nowe, to nieuniknione ale oni kurczowo trzymają się swoich boomerskich przekonań i wola umrzeć niż się dostosować do nowej rzeczywistości. 

Jeden mądry pupcio spyerdolil w podskokach z tego tonącego statku przy pierwszym ostrzegawczym podmuchu wiatru. 

I ja to szanuje. 

Opublikowano
10 minut temu, maciucha napisał:

Square, YETI i Listunio to taki trochę gang Dutcha rodem z rdr 2. Widać za horyzontem ze to juz koniec starych czasów, nadchodzi nowe, to nieuniknione ale oni kurczowo trzymają się swoich boomerskich przekonań i wola umrzeć niż się dostosować do nowej rzeczywistości. 

Jeden mądry pupcio spyerdolil w podskokach z tego tonącego statku przy pierwszym ostrzegawczym podmuchu wiatru. 

I ja to szanuje. 

Ej, nie było Cię tu ostatnie tygodnie a teraz gdy Xbox rzucił zielonymi to przychodzisz i mikro kutanga prezysz? Twardziel kuzwa, paladyn Xboxa:)

Gdzie byłeś jak była konfa z Halo Infinity i Twoi koledzy od Xboxa pod kamieniem siedzieli ?

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano

Facet nie wiem kim ty jesteś, ale Xboxa i króla Spencera to szanuję od 2007 roku, a teraz po prostu wpadłem przybić piątkę z zielonymi braćmi i pośmiać się z zapłakanych, zakłamanych plejcurwiarzy. :) 

Opublikowano
12 minut temu, maciucha napisał:

I ja to szanuje. 

No Pupcio to taki Arthur. :) 

Oby tylko tak nie skończył jak on. :( 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Bardziej jak Jack Marston, mógł

Spoiler

umrzeć jak prawdziwy gangster, a wolał dożyć końca swych dni jako pisarz.

Opublikowano

Nie mówcie mi więcej o tej perełce bo zaraz przejdę kolejny raz! Ale będzie grane na zielonej bestii!

Opublikowano

Wezyr może teraz jesteśmy w jednym zielonym obozie ale powiedz coś na jezusa gier A Cię rozyebie na kawałki zanim zdążysz powiedzieć spencer król  :)

Opublikowano

Jeżu, Pupcio pierwszy raz zobaczy jak wygląda graficzka w RDR2 :obama:

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

Jeżu, Pupcio pierwszy raz zobaczy jak wygląda graficzka w RDR2 :obama:

2 to tam chuy. Zagram w jedynke z trawą w 4k :obama: tylko xbox!

Opublikowano

Gamertag odkurzony, w sumie to jestem z MS od czasow X360 jakby nie patrzec :banderas: mozna kupowac GP

powiedzcie mi czemu zawsze mowicie ze po 4zl ten gamepass jak u mnie 9.99e i zadnych promocji nie widze?

Opublikowano

Bo pierwsza konwersja Golda na gamepassa dla nowych kosztuje 4zł, i tak zostało

Opublikowano

Klapy bez rigczu żebrają jak polacy przy TESTO :potter:
spacer.png

Edytowane przez KOŁD

Opublikowano

Odwalcie się od @Square bo to zajawkowicz. Gra w mało gier ale jak w jedną wsiąknie to rozkłada ją nie na czynniki pierwsze a na atomy. Plus dopóki horizon zero daun 2 nie wyjdzie na xboxa nie ma szans aby zmieniał obóz. Aloy to jego ukochana. Jak ktoś jest fanem jakiejś serii gier to wiadomo że wybierze platforme pod to nie każdy chce mieć każdy sprzęt w domu.

Mi żal tylko typów co będą się kisić w jednym ekosystemie bo trofea / acziki . To już jest patologia. Mam xxx platyn to nie kupie xboxa i w drugą strone też pewnie wiele przypadków. Trzeba powiedzieć że ms to jednak szczwane bestie. Stworzyli acziki a sony podchwyciło i nic tak nie trzyma ulungów przy konsoli jak taka wirtualna smycz.

Opublikowano
3 minuty temu, Figuś napisał:

Bo pierwsza konwersja Golda na gamepassa dla nowych kosztuje 4zł, i tak zostało

Ja teraz konwertowałem 2 raz więc :lapka:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.