Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

O, mejm. Ps4 z providenta już zamówione? Choć z drugiej stony ostatnio granie na PS3 staje się popularne, to może sie wstrzymaj.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 390,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

A odpowiedzi brak. Microsoft ma tyle studiów tylko exów brak. A  jak kupuje dewelopera to i tak robi gry na playstation. Przecież ostatnie 3 lata w wykonaniu microsoftu to porażka. Przyszłość tez nie zapowiada się najlepiej patrząc na nowe Halo.

Opublikowano
3 minuty temu, Hum napisał:

O, mejm. Ps4 z providenta już zamówione? Choć z drugiej stony ostatnio granie na PS3 staje się popularne, to może sie wstrzymaj.

W listopadzie sam bedziesz naku.rwiac w gierki ze wstecznej bo niby w co innego na klocku.

Opublikowano
2 godziny temu, Andrew21 napisał:

Proszę fanów xboxa żeby napisali dlaczego kupić xbox series x zamiast pc?

Nie lubie PC, używam Mac OS na laptopie, PC jest dalej szmatą która doi prawiczków, karta graficzna za 224314zł Panie! - Crysis Remaster w 30fps!!, po prostu lubię konsole, lubie kanapę, pada i zimne piwo.

Ani na PS5 ani na Xboxa Series X nie wychodzi nić tak ekskluzywnego by zaważyło na wyborze konsoli, Xbox ma Game Passa za 4zł, dostęp do 250 gier 10 listopada 2020roku, trzeba być dałnem zeby nie znaleźć tam czegoś dla siebie, myślę że nikt nie przekreśla PS5, czytając opinie, czy mówiąc nawet o sobie, nie wykluczam PS5, pojawi się pewnie za rok wersja Slim, za dwa Pro, dojdą może exy dzięki którym zabije mocniej serce i się po prostu konsole kupi, konsole stały się dostępne teraz dla jeszcze większej społeczności z uwagi na bardzo niską cene, to cena średniego telefonu a złozenie PC dorównującego Series X to wydatek około 4000zł minimum, nie było w historii lepszego momentu na zakup konsoli, jeśli dołożymy do tego za 4 zł dostęp do bazy 250 gier z gwarancją pojawiania się gier First Party od MS to nie ma aktualnie lepszej opcji na rynku.

Nie chce nawet poruszać marketingu, polityki związanej z Sony, to co zrobili z TLoU 2 zraziło mnie a jak widze Black lives matter DLC Spidermana to zbiera mnie na wymioty, pomimo tego że mam w Spidermanie platyne, nie ma sensu wojować, trzeba iść na pastwiska zielonej łąki bo trawy pod dostatkiem dla każdego, dla nas, zwykłych graczy, nie ma nic lepszego niż zdrowa konkurencja, jak widać wychodzi nam to na dobre, kibicuje obu firmom, ale tym razem stawiam na Series X, tak jak kilka lat temu postawiłem na X360 i się nie myliłem.

Opublikowano

Microsoft przejmuje Sege i wypuszcza takie sztosy jak nowe Jet Set Radio czy Panzer Dragon Oorta? Jak najbardziej, jeszcze jak. 

Opublikowano

@MejmTy no nie wiem, może nowy dodatek do Destiny za 4 zł, może Cyberpunk, w międzyczasie pewnie nowy AC się sprawdzi. A nawet jak odpalę coś z x360/XO, to po 1. przynajmniej mam taką opcję, po 2. nie jestem przy okazji golony jak za mokre zborze, jak to sie odbywa u Sonu. Po 3. gierka zazwyczaj zaliczy spory upgrade graficzny/skok płynności.

Opublikowano

Yakuza i Persona jako exy na Xboksa. Mmmmmmm, ten płacz Karolka byłby piękny. :) 

Opublikowano
3 minuty temu, Hum napisał:

@MejmTy no nie wiem, może nowy dodatek do Destiny za 4 zł, może Cyberpunk, w międzyczasie pewnie nowy AC się sprawdzi.

GQFj.gif

Opublikowano
Teraz, Mejm napisał:

GQFj.gif

Ok boomer

Opublikowano

No klimat ok, ale ten gameplay starych AC to teraz takie drewno że szkoda gadać. Rozgrzebałem ostatnio Black Flag ale się poddałem. 

Opublikowano
20 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Ocenianie konsol przez pryzmat exów. :pawel: Klapy nie tylko rozwojowo 7 lat wstecz.

Hehe, przez co mam oceniać ? Usługi ? XD kek

Opublikowano

Według logiki fanów xboxa to nintendo już dawno powinno było zbankrutować. Gry drogie, słaby sprzęt i beznadziejne usługi. Tymczasem Switch bije rekordy popularności w tej chwili sprzedaje się dosłownie 10 razy lepiej od xbox one z game passem.

Opublikowano

Zwisa mi, że Gearsy 6 będzie można ograć na XSX, PC i prawdopodobnie telefonie. Jakość gry jest ponad podziałami na platformy. Jedyne kryterium jakie mnie interesuje to czy mi się dana gra podoba czy nie, a nie na co wychodzi.

A EKSY NA TO JAKIEŚ SOM? BO JAK SOMSIAD OGRA NIE NA XBOXIE TO MNIE DUPA PIECZE

a Switch to już w ogóle ewenement: konsola której 95% biblioteki można było ograć poprzedniej generacji :pawel:

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Tombik to to nie jest, ale też nie taka siermięga jak RDR2 kazda produkcja tej smiesznej firmy od energetykow.

Opublikowano

To są te exy jakieś w najbliższym roku, halooo?

Opublikowano
1 minutę temu, cotek napisał:

To są te exy jakieś w najbliższym roku, halooo?

Temat wałkowany sto razy, zapraszam do użycia opcji "wyszukuj" lub po prostu do google. Do zamknięcia.

Opublikowano

No halo.

Opublikowano

Ale może przestańcie z tym game passem za 4zl bo to naginanie rzeczywistości. To tak jakby klapy pisały, że PS Collection będzie za darmo. No ani jedno ani drugie nie jest darmowe bo trzeba jednak opłacać Live/Plus.

Opublikowano

Jeśli Series X jest za mocny to bierzcie PS5.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.