Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

SEGE? Serio? Ale news.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 366,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

W internecie ludzie piszą też że Bill Gates chce zachipowac ludzkosc

Opublikowano
14 minut temu, Pupcio napisał:

Spencer Nie przewodził marce to zdarzały się takie kwiatki. Teraz xbox to yebana POTĘGA.  :)

Kuzwa ale przewodnictwo, sypie zielonymi MS na lewo i prawo. Rekin biznesu jak chvuj. A gier jak nie było tak nie ma. 

Opublikowano

No to dawaj ja ze spencerem vs ty z tym zasrańcem ryanem  :) no cho za te garaże listunio 

Opublikowano

Spencer na strzała, Ty uciekniesz. Ryan niepotrzebny:)

Opublikowano

Ja natomiast zaczynam się martwić, że Spencer zamorduje Sony. 

O mówię to na serio z obawą o osłabienie konkurencji. Po prostu wolę japonskie gierki. 

Opublikowano

Spokojnie Sony nic nie będzie 

Opublikowano

Irytujące jest to pseudoanalityczne pierdzielenie. 

Jeszcze miesiąc temu pisałeś że Xbox jest w kiepskiej sytuacji i że to może być ich ostatnia konsola, teraz gadasz że Sony może zbankrutować. 

Patrz trzeźwo na rzeczywistość, nie popadaj w skrajności.

Na rynku jest miejsce dla trzech firm odnoszących sukcesy, żadna  z nich nie musi "przegrywać". A jeśli już ktoś z wielkiej Trójcy wycofa się z rynku to będzie to właśnie Xbox, bo prowadzi najbardziej agresywną i najmniej zachowawczą politykę. Nie będzie żadnego monopolu Spencera czy śmierci Sony.

Opublikowano

Dlaczego nie ma opcji? Nintendo też kiedyś prawie zbankrutowało i nikt nie pomógł. 

Moim zdaniem Spencer przedstawił inwestorom plan finansowy jak wykończyć konkurencję, koszty i potencjalne zyski z przejęcia rynku. 

Sony nie jest tak mocne jak graczom się wydaje. Sony ma też inwestycje w rynek muzyczny i filmowy, który teraz się wykrwawia. 

Opublikowano

A po co z kolesiem w dyskusje wchodzicie?

Anyway

@YETI

• Ostatnia wizyta Poniedziałek o 13:03

:dunno:

Opublikowano
9 minut temu, ASX napisał:

Na rynku jest miejsce dla trzech firm odnoszących sukcesy, żadna  z nich nie musi "przegrywać". A jeśli już ktoś z wielkiej Trójcy wycofa się z rynku to będzie to właśnie Xbox, bo prowadzi najbardziej agresywną i najmniej zachowawczą politykę. Nie będzie żadnego monopolu Spencera czy śmierci Sony.

I lepiej żeby tak było bo jakby któraś z firm zbankrutowała to by dopiero sie zaczęło dojenie graczy z strony tej drugiej*. Koszty abonamentów pewnie 200% w górę z miejsca.

*Nie wliczam Nintendo, bo oni doją graczy nawet z konkurencją na rynku.

Opublikowano
3 minutes ago, Observer said:

*Nie wliczam Nintendo, bo oni doją graczy nawet z konkurencją na rynku.

Nintendo już próbowało doić 300zl za gierkę na n64. Nie udało się. Teraz Sony chce spróbować. 

Oby Sony nie powinęła sie noga, bo wszyscy na tym stracą.

Opublikowano

wezze ochlon albo idz na spacer bo od twoich rozkminek az oczy bola xd wyglada na to ze malo co sie znasz, a nie wiem chcesz byc specjalista 

ps niech sony zdycha 

mam nadzieje ze pomoglem :lapka:

Opublikowano
27 minut temu, Figuś napisał:

Anyway

@YETI

• Ostatnia wizyta Poniedziałek o 13:03

:dunno:

To chyba najdłuższy pobyt w pubie jaki widziałem.

Opublikowano

X360 wspaniałe gry, online ale i rrod, wyjąca konsola i pod koniec kinectowa zdrada.

Opublikowano
19 minut temu, Daddy napisał:

X360 wspaniałe gry, online ale i rrod, wyjąca konsola i pod koniec kinectowa zdrada.

Generacja przez te (pipi)e kontrolery ruchowe niemiłosiernie długo trwała i potem jeszcze ten kinect 2.

Teraz, lpcl napisał:

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
51 minut temu, C1REX napisał:

Sony nie jest tak mocne jak graczom się wydaje.

Nie wiem, na pewno jest mocniejsze niż się analitykom wydawało,

The electronics and entertainment firm posted April-June profit of 228.4 billion yen ($2.15 billion), versus 230.9 billion yen a year prior.

The result compared with the 143.21 billion yen average of 10 analyst estimates compiled by Refinitiv.

Opublikowano

Pierwsza połowa życia 360-tki goty, wiadomo. Ale gdzieś od 2010 coś zaczęło się psuć, zamykanie kolejnych studiów, koncentracja na casualach, Kinect. Krytyczny moment nastąpił w 2013 roku w czasie słynnej prezentacji Xboxa one, wówczas nawet ja odwróciłem się od xboxa.  A potem przyszedł Spencer który pchnął markę na nowe tory, reszta jest już znana

Opublikowano

Aż się wzruszyłem. Chyba kupie Xboxa....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.