Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Pamietacie patent sony, gdzie oferuja pomoc i przechodzenie gry za pieniażki? Byla beka, ale sony jednak zna swoich klientów.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 363,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
28 minut temu, 20inchDT napisał:

Przypominam, ze śp. Mendrek tez nie gral w exy, ale mowil, ze to niewazne, bo ma wybor i jak bedzie chcial, to zagra.

Podniecał się darmowym Pacmanem, i nawet jakby ktoś płacił, to nie mógłbym w to grać(wytrzymałem kilka minut). O Saints Row lepszym od GTA już nie wspominam. Człowiek, który razem z kciukiem stracił gust.

Opublikowano

@20inchDT możesz (tak poza CW) napisać o historii z Empikiem, zaintrygowałes mnie. 

Co do ułatwień na pleyce, to dla Was jest jak kupicie pleyke za 5 lat żeby ograć exy... Potencjalnych klientów Sony tez zna:)

Opublikowano
16 minut temu, ListuniO napisał:

kupicie pleyke za 5 lat żeby ograć exy... Potencjalnych klientów Sony tez zna:)

poyebało listerina, po uj komu plejśmieciarka za 5 lat jak te ''exy'' ogra się za 6-12mc w najlepszej jakości w XGP  :banderas:

Opublikowano

@Soul bandyto, przez ciebie mi ciągle maniaka wrzuca na YT.

:reggie: a wasze oko widzi 60fps?

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Maniak :banderas:bot yebany. Pamietam jak koksa recenzował i porównywał Assasyna do assasyna na ps4. Jarał się jakością farby na budynku w grze. Niezłych macie typów w swoich szeregach:)

Opublikowano

Przecież to fanboj playstation

tylko się kryje jak rozi z homoseksualizmem

Opublikowano
9 minut temu, 20inchDT napisał:

@Soul bandyto, przez ciebie mi ciągle maniaka wrzuca na YT.

:reggie: a wasze oko widzi 60fps?

Moglibyście już przestać wrzucać filmiki tego buma, nie tylko tutaj, ale w ogóle:yano:

Opublikowano

E tam, sympatyczny się wydaje, ale mógłby zrobić jakis research zanim sie odezwie i nagra filmik z głupotami ; p

Cyfrówka deluxe Demon's Souls 100 euro xdddd dynia

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano
Cytat

Teraz Sony potwierdziło Demon's Souls Digital Deluxe Edition i zawartość pakietu jest lekko mówiąc zaskakująca. Sony zaoferuje cyfrowe przedmioty, które mogą ułatwić rozgrywkę – znajdziemy tutaj między innymi broń, tarczę czy też dwa pancerze. Czy jednak właśnie takie elementy powinny zachęcać graczy do kupowania droższych wydań? 

Na szczęście w zestawie znajdzie się również oryginalny soundtrack, a zamawiając zestaw przed premierą otrzymacie „Exclusive Weapon DLC”.

Takie przyjemności zostały wycenione na 99,99 euro, czyli w Polsce cyfrowe wydanie Demon's Souls Digital Deluxe Edition kupimy pewnie za około 450 zł.

SONY WY KURWY JEBANE przestańcie prześladować klapów....daj 450-500zł za grę z 2009 a my dorzucimy miecz i tarczę żeby było łatwiej  :yao:

Opublikowano
Godzinę temu, ListuniO napisał:

Ja się z Was śmieje i mam na Was wyebane po całości. Beka jak cholera.

134cb838aab815fb675fa9e6a640a1c2.gif

Opublikowano

2006 - zbroja dla konia

2020 - zbroja dla klapa

Opublikowano
2 godziny temu, Shago napisał:

Te 60 samolotów z konsolami Ps5 chyba gdzieś zginęło, skoro sklepy anulują preordery i nie mają pojęcia kiedy dostaną konsole i ile ich będzie :yao:

A gdy cisnąłem bekę z tych samolotów i dostępności to była beka ze mnie, Sony zostało zaskoczone, widać to po całości.

Opublikowano

ściema, hendrix wklejał @ od kierownika lotniska w temacie ps5 że wystartowali

SarcasticRespectfulAbyssiniancat-size_re

Opublikowano
7 minut temu, eX4cT_PL napisał:

A gdy cisnąłem bekę z tych samolotów i dostępności to była beka ze mnie, Sony zostało zaskoczone, widać to po całości.

Nie bój żaby. Niebieska eskadra przywiezie Ci konsolkę żebyś się poczuł jak bóg:)

Opublikowano
4 minuty temu, ListuniO napisał:

Nie bój żaby. Niebieska eskadra przywiezie Ci konsolkę żebyś się poczuł jak bóg:)

Nie mam się czego bać, liczy się tylko Xbox i Gamę Pass, jak na konesera gamingu przystało, Ty tez powinieneś spróbować, można cofać czas w niektórych grach jak Ci nie pójdzie.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Nie no, poyebało ich już kompletnie, 100 euro za takie guwienka. Chyba te parchy naoglądali się zyebów nintendo, że są w stanie wypiąć dupę za all stars mario i kartonowe guwna. 

Opublikowano
32 minuty temu, ListuniO napisał:

Maniak :banderas:bot yebany. 

xDDDDD

Pracowałem z Maniakiem przez rok w jednej firmie, nie znam większego fana PlayStation. I przy okazji nie ma klapek na oczach, za co go szanuję.

Opublikowano

Legancka edycja dla klapów te soulsy akurat parę razy bonusowo level podbiją za 100 ojro. 

Opublikowano

I to jest jeszcze cyfrowka xDDD Ja je.bie.

Opublikowano

Czaicie dać za grę wideo 100 euro? CHORE.  

Opublikowano

100 euro? To 3 miesiące grania na Series X w 250 gier. W abonamencie All Access.

Opublikowano
25 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Nie mam się czego bać, liczy się tylko Xbox i Gamę Pass, jak na konesera gamingu przystało, Ty tez powinieneś spróbować, można cofać czas w niektórych grach jak Ci nie pójdzie.

Nie napisałem przecież że masz poczuć się jak pi.pa tylko jak bóg.

Opublikowano

Za 100 euro to z automatu powinna się wbijać platynka. Jest to jakaś strategia. 

Opublikowano

Platynka do kupienia osobno za 20 euro. Klapy: "jak Ci się nie podoba to nie wspieraj tego ale nie musisz marudzić na forum"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.