Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Pamietacie patent sony, gdzie oferuja pomoc i przechodzenie gry za pieniażki? Byla beka, ale sony jednak zna swoich klientów.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 410,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
28 minut temu, 20inchDT napisał:

Przypominam, ze śp. Mendrek tez nie gral w exy, ale mowil, ze to niewazne, bo ma wybor i jak bedzie chcial, to zagra.

Podniecał się darmowym Pacmanem, i nawet jakby ktoś płacił, to nie mógłbym w to grać(wytrzymałem kilka minut). O Saints Row lepszym od GTA już nie wspominam. Człowiek, który razem z kciukiem stracił gust.

Opublikowano

@20inchDT możesz (tak poza CW) napisać o historii z Empikiem, zaintrygowałes mnie. 

Co do ułatwień na pleyce, to dla Was jest jak kupicie pleyke za 5 lat żeby ograć exy... Potencjalnych klientów Sony tez zna:)

Opublikowano
16 minut temu, ListuniO napisał:

kupicie pleyke za 5 lat żeby ograć exy... Potencjalnych klientów Sony tez zna:)

poyebało listerina, po uj komu plejśmieciarka za 5 lat jak te ''exy'' ogra się za 6-12mc w najlepszej jakości w XGP  :banderas:

Opublikowano

@Soul bandyto, przez ciebie mi ciągle maniaka wrzuca na YT.

:reggie: a wasze oko widzi 60fps?

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Maniak :banderas:bot yebany. Pamietam jak koksa recenzował i porównywał Assasyna do assasyna na ps4. Jarał się jakością farby na budynku w grze. Niezłych macie typów w swoich szeregach:)

Opublikowano

Przecież to fanboj playstation

tylko się kryje jak rozi z homoseksualizmem

Opublikowano
9 minut temu, 20inchDT napisał:

@Soul bandyto, przez ciebie mi ciągle maniaka wrzuca na YT.

:reggie: a wasze oko widzi 60fps?

Moglibyście już przestać wrzucać filmiki tego buma, nie tylko tutaj, ale w ogóle:yano:

Opublikowano

E tam, sympatyczny się wydaje, ale mógłby zrobić jakis research zanim sie odezwie i nagra filmik z głupotami ; p

Cyfrówka deluxe Demon's Souls 100 euro xdddd dynia

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano
Cytat

Teraz Sony potwierdziło Demon's Souls Digital Deluxe Edition i zawartość pakietu jest lekko mówiąc zaskakująca. Sony zaoferuje cyfrowe przedmioty, które mogą ułatwić rozgrywkę – znajdziemy tutaj między innymi broń, tarczę czy też dwa pancerze. Czy jednak właśnie takie elementy powinny zachęcać graczy do kupowania droższych wydań? 

Na szczęście w zestawie znajdzie się również oryginalny soundtrack, a zamawiając zestaw przed premierą otrzymacie „Exclusive Weapon DLC”.

Takie przyjemności zostały wycenione na 99,99 euro, czyli w Polsce cyfrowe wydanie Demon's Souls Digital Deluxe Edition kupimy pewnie za około 450 zł.

SONY WY KURWY JEBANE przestańcie prześladować klapów....daj 450-500zł za grę z 2009 a my dorzucimy miecz i tarczę żeby było łatwiej  :yao:

Opublikowano
Godzinę temu, ListuniO napisał:

Ja się z Was śmieje i mam na Was wyebane po całości. Beka jak cholera.

134cb838aab815fb675fa9e6a640a1c2.gif

Opublikowano

2006 - zbroja dla konia

2020 - zbroja dla klapa

Opublikowano
2 godziny temu, Shago napisał:

Te 60 samolotów z konsolami Ps5 chyba gdzieś zginęło, skoro sklepy anulują preordery i nie mają pojęcia kiedy dostaną konsole i ile ich będzie :yao:

A gdy cisnąłem bekę z tych samolotów i dostępności to była beka ze mnie, Sony zostało zaskoczone, widać to po całości.

Opublikowano

ściema, hendrix wklejał @ od kierownika lotniska w temacie ps5 że wystartowali

SarcasticRespectfulAbyssiniancat-size_re

Opublikowano
7 minut temu, eX4cT_PL napisał:

A gdy cisnąłem bekę z tych samolotów i dostępności to była beka ze mnie, Sony zostało zaskoczone, widać to po całości.

Nie bój żaby. Niebieska eskadra przywiezie Ci konsolkę żebyś się poczuł jak bóg:)

Opublikowano
4 minuty temu, ListuniO napisał:

Nie bój żaby. Niebieska eskadra przywiezie Ci konsolkę żebyś się poczuł jak bóg:)

Nie mam się czego bać, liczy się tylko Xbox i Gamę Pass, jak na konesera gamingu przystało, Ty tez powinieneś spróbować, można cofać czas w niektórych grach jak Ci nie pójdzie.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Nie no, poyebało ich już kompletnie, 100 euro za takie guwienka. Chyba te parchy naoglądali się zyebów nintendo, że są w stanie wypiąć dupę za all stars mario i kartonowe guwna. 

Opublikowano
32 minuty temu, ListuniO napisał:

Maniak :banderas:bot yebany. 

xDDDDD

Pracowałem z Maniakiem przez rok w jednej firmie, nie znam większego fana PlayStation. I przy okazji nie ma klapek na oczach, za co go szanuję.

Opublikowano

I to jest jeszcze cyfrowka xDDD Ja je.bie.

Opublikowano

Czaicie dać za grę wideo 100 euro? CHORE.  

Opublikowano

100 euro? To 3 miesiące grania na Series X w 250 gier. W abonamencie All Access.

Opublikowano
25 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Nie mam się czego bać, liczy się tylko Xbox i Gamę Pass, jak na konesera gamingu przystało, Ty tez powinieneś spróbować, można cofać czas w niektórych grach jak Ci nie pójdzie.

Nie napisałem przecież że masz poczuć się jak pi.pa tylko jak bóg.

Opublikowano

Za 100 euro to z automatu powinna się wbijać platynka. Jest to jakaś strategia. 

Opublikowano

Platynka do kupienia osobno za 20 euro. Klapy: "jak Ci się nie podoba to nie wspieraj tego ale nie musisz marudzić na forum"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.