Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Masakra ten Spencer, rozdaje wszystko za darmo a i tak nikt nie chce tego xboxa. Co nastepne? Mam nadzieje, ze ma ladna corke.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 362,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Skoro nikt nie chce to skąd ten wysyp zielonych świezynek w dziale Xboxa, pytających o najlepszą cebulę i cebulę z kolegą (nigdy z koleżanką, ale to już zostawię pod rozwagę każdemu z osobna)?

Opublikowano
5 minut temu, Mejm napisał:

Masakra ten Spencer, rozdaje wszystko za darmo a i tak nikt nie chce tego xboxa. Co nastepne? Mam nadzieje, ze ma ladna corke.

Nie no, sprzedaje się ten zielony kloc dobrze, w Brazylii czy Argentynie rozeszło się wszystko w moment. W USA, nawet w Japonii też.

Opublikowano
3 minuty temu, Mejm napisał:

Myślisz że jakiś klap by na to poszedł? Napisałby że woli pójść do burdelu i wyłożyć pieniążki.

Opublikowano

Pójść do burdelu na małe randevous ze zremasterowaną raszplą za 359zł  za 6 godzin zabawy? No pewnie, że tak.

Opublikowano

Chodzi o to że jak klap myśli, że wyłoży pieniążki, to dostanie coś niesamowitego w zamian,  nie mieści mu się w granicach rozsądku że ktoś inny moze dostać to samo za darmo i będzie to w jeszcze lepszej jakości.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
  • Autor
21 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Mordo... ale tak napisał właśnie Welna. No to jest parafraza, ale sens taki właśnie był. :lapka: 

No rzeczywiście Wełna napisał, że wsteczna na PS5 jest ok ,a na Xboxie chujowa. Tak było, nie zmyślam.

Opublikowano

Qrva Expert jak miażdży te niebieski plugawe azmodańskie pomioty :obama:

2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Po prostu takie remoastery Microsoft daje za darmo, a Sony chce za nie 360zł. :)  

Panie lepsze dużo lepsze w takie to MS się nie bawi bo wstyd :xboss:

Opublikowano

Napisalem ze wsteczna wg mnie to a i na ps5 ani na x ox nie jest zaden game changer

Chyba ,ze jestescie (pipi) opowiadacze a nie gracze. Jestem hardkorem , swiadomym graczem, mimo ze gra jest super to se zagram za rok

Mnie jak jakas gra interesuje to nie wmawiam sobie ,ze zagram za nia za rok w lepszej jakosci tylko ja kupuje i ogrywam

A jak mnie nie interesuje to nawet jak sie trafi za 50 zl to nie mam dla niej czasu

Opublikowano

Super, wpisz to do swojego pamiętnik idealnie tam pasuje.

Opublikowano
10 minutes ago, Welna said:

Napisalem ze wsteczna wg mnie to a i na ps5 ani na x ox nie jest zaden game changer

Chyba ,ze jestescie (pipi) opowiadacze a nie gracze. Jestem hardkorem , swiadomym graczem, mimo ze gra jest super to se zagram za rok

Mnie jak jakas gra interesuje to nie wmawiam sobie ,ze zagram za nia za rok w lepszej jakosci tylko ja kupuje i ogrywam

A jak mnie nie interesuje to nawet jak sie trafi za 50 zl to nie mam dla niej czasu

Najwidoczniej nie masz dziewczyny, dzieci, albo kanarka.

Opublikowano

@Welna nie każdy może siedzieć na garnuszku rodziców, pierdzieć w stołek i dostawać kieszonkowe. Z resztą, nie dziwię się że masz taką awersję do wstecznej jak z PlejKu,rwą nie wiadomo czy zaraz czegoś nie odwalą, jak z DriveŚmieciem czy coś. :) 

Opublikowano

Chu.j nie hardkor. Nie da sie grac na bieżacą we wszystko co nas interesuje, bo trzeba by nayperdalac 24h/7. Welna pewnie kupuje tylko gofna 10/10 od ign.

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał:

Najwidoczniej nie masz dziewczyny, dzieci, albo kanarka.

...otaz charakteru, jaj i intelektu, cos jak Ty:lapka:

Opublikowano

Wlasnie o to chodzi ze sie nie da, wiec wybierasz tylko gry, ktore cie interesuja. Z ogrywaniem pozniej jest ten klopot, ze wychodza kolejne gry, ktore cie interesuja a doba nie jest z gumy.

ja tak poprostu mam, jesli nie ogram tytulu w chwili gdy mam na niego hype, to bardzo malo razy zdarza sie abym wrocil.do.czegos.

Ogrywam okolo 15-18 duzych tytulow rocznie(na wszystkie platformy razem wziete), i nawet jesli bym chcial to nie ogram 40. W nastepnym roku tez nie bo wyjdzie 15 nowych

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Pytanko mam,

przykro Wam będzie jeśli się okaże że w niedziele chińczyki z małymi pindolami rozniosą w pizdu Wasze marzenia o nadkonsoli?:)

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano
52 minuty temu, ListuniO napisał:

Pytanko mam,

przykro Wam będzie jeśli się okaże że w niedziele chińczyki z małymi pindolami rozniosą w pizdu Wasze marzenia o nadkonsoli?:)

A w jaki to ma się stać sposób według Ciebie?

Na Twoim miejscu to bym się martwił dostępnością w Europie.

Opublikowano
53 minuty temu, ListuniO napisał:

Pytanko mam,

a dlaczegóż to miałoby się tak stać? Przykro mi, że póki co europejczycy i amerykanie roznoszą w pizdu marzenia od nadkonsoli od chińczyków z małymi pindolami;);)

Opublikowano

W niedzielę to zostana spuszczone kolejne atomówki - okaże się, że wsteczna działa na zasadzie zwykłego emulatora i gierki będą chodzić i wyglądać dokładnie tak jak na PS4.
Do tego hałas i przegrzewanie się.
(choć nawet, gdyby to była prawda, wątpię by ci wszyscy YouTuberzy powiedzieli o tym - pewnie mają podpisane jakieś NDA)

Opublikowano

Nie no, ja liczę już na jakieś tam poważne konkrety w tej niedzieli z tym PS5. Wystarczy już yebania tego sony, a wypadałoby w końcu wyjść do ludzi, a nie jak pyzda chować się w kanałach, bo Xbox jedzie i dobry marketing robi.

Opublikowano

Nie wiem chyba yeti musiałby wrócić żeby był jakiś hajp na tę kurwe5  :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.