Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Przepraszam, wpadłem dosłownie przed chwilą i nie zdążyłem się jeszcze zorientować. Chińczyki z Sony dostarczyli swoim pokazem? Mam jako bot targnąć się na linę, na strunę czy jeszcze poczekać z tym zdesperowaniem?

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 362,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
2 minuty temu, messer88 napisał:

Tylko sony przyjaciele, no nie gadajcie że gra z ps3 i dmuchanie pada z robocikiem nie jest super. 

No ja tam MSu w ogóle nie rozumiem. Zamiast wysyłać konsolę znanym raperom i robić pady do gier rodem z PS3 to kupują studia, robią potęzny sprzęt i celuje w core gamers. :/ 

Opublikowano
8 minut temu, ListuniO napisał:

Jakie kuzwa odklejanie? Wierzę w markę i tyle. Nie najapaliłem sie na GP bo nie widze w tym interesującego. Lubie Sonke za Sonke i jestem pewien sukcesu. To jest odklejenie?

Tak.

Opublikowano

afromo jara się że astro coś tam które ma 2GB i wygląda jak gra z 2005 ładuje się w 4s na super SSD, to Doom Eternal bez specjalnego przygotowania pod XSX ładuje się w 5s a to jedna z ładniejszych gier.

ale będzie beka jak te same gry na XSX i plejśmieciu 4.5 bez gier nie będą wgrywać się wyraźnie szybciej :)  

Opublikowano

Doom Eternal ładuje się w TRZY I PÓŁ SEKUNDY. Trzy i pół sekundy, które dzielą Cię od piekielnego roz(pipi)u 10/10 za 4 zł. 

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

https://www.ppe.pl/news/150449/insomniac-games-pod-ostrzalem-tworcy-spidermana-otrzymuja-grozny-smierci-za-zmiany-w-grze.html

Serio, czy jest jakaś bardziej popi,erdolona fanbaza niż te niebieskie zwierzęta? Nie ma. Wylęgarnia psycholi i casuali.

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

https://www.ppe.pl/news/150449/insomniac-games-pod-ostrzalem-tworcy-spidermana-otrzymuja-grozny-smierci-za-zmiany-w-grze.html

Serio, czy jest jakaś bardziej popi,erdolona fanbaza niż te niebieskie zwierzęta? Nie ma. Wylęgarnia psycholi i casuali.

Sorry stary ale to co tutaj w temacie odstawiają "fani" marki Xbox jest gorsze od tego co wrzuciłeś w linku....

Opublikowano

Tylko jak się stąd wychodzi to się otrzepuje buciki i zaczyna rozmawiać, a nie wysyła groźby śmierci bo twórcy wydają swoją grę na PC lub zmiena twarz wirtualnej postaci w grze. Najlepsze jest to, że wszystkie decyzje i tak podejmuje i zatwierdza Sony, ale twórcy PlayStation dla niebieskiego bydła to święte krowy, więc wszystko jest OK.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
26 minut temu, ListuniO napisał:

Wierzę w markę i tyle

Dobry podtytuł na nową edycję CW

Opublikowano

Ta guwno gierka, destruction all stars też w dynamic 4k będzie działać. Czy jest w ogóle jakakolwiek gra w natywnym 4k w tym ps5?

Opublikowano
3 minuty temu, ASX napisał:

Dobry podtytuł na nową edycję CW

comment_E55R8ZEmegZbSdbExGM5gS3G00cWyzDD

Opublikowano
2 minutes ago, Faka said:

Ta guwno gierka, destruction all stars też w dynamic 4k będzie działać. Czy jest w ogóle jakakolwiek gra w natywnym 4k w tym ps5?

Czego oczekujesz od 8 terafanka?

Opublikowano

Dokładnie, plotki mówią o 8tflopach wiec to jest 50% mniej od Series X, mądre przysłowie mówi, z (pipi) bata nie ukrecisz.

Opublikowano

Ale będzie chryja jak tylko DF się dorwie.

Opublikowano

Skąd to 8tf :O ? Przecież ten chniski plastik miał mieć 9.2tf.

Opublikowano
Skąd to 8tf :O ? Przecież ten chniski plastik miał mieć 9.2tf.
Bo ta różnica to ten hiper SSD ale im wytłumaczyli że tak nie można liczyć.
Opublikowano

Ps4pro2 z ssd  :)

Opublikowano

Skoro z dyskiem ssd liczyli 9.2 teraflopów (to z boostem tyle wychodzi, czy normalnie?), ale wychodzi na to, że to się nie liczy, to realnie patrząc na to jest ogromna przepaść pomiędzy ps5, a xsx. Tutaj takiej przepaści dużej nie było nawet przy ps4 vs xone w 2013 roku.

Opublikowano

Dlatego wierze w plotki ze GTA V nie pójdzie w 4K/60fps

Opublikowano

Konsola nowej generacji nie potrafi odpalić 7 letniej gry w 4k i 60fps xD dzięki sony

Opublikowano

120333061_3395826007170847_8895895152687

szkoda że tak się nasze hobby stoczyło i mało kto pamięta dziś o co w tym wszystkim chodzi :reggie:

Opublikowano

No chodzi o (pipi)anie plejki, wiadomo :kaz:

Edit:Nowa strona, więc prawda.

Edytowane przez zloto

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.