Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, Lokomotywa napisał:

Gearsy 5 średnio w 1728p na Series X.

Jaki klatkaż, jeśli można spytać?

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 416,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Pierwsze testy i solidny reality check widzę :oh_you:

Opublikowano
4 minuty temu, mugen napisał:

No proszę, w temacie o iksboksie nagle okazało się, że żelazne 4K jednak nie jest potrzebne do życia, właściwie to nieprawdziwe 4K ze sztuczkami jest lepsze, a coś takiego jak DECYZJE ARTYSTYCZNE jednak istnieje.

Klapy na forum pisały, że 1440p jest nie od odróżnienia od natywnego 4K i ja im wierzę.

Opublikowano
3 minuty temu, mugen napisał:

No proszę, w temacie o iksboksie nagle okazało się, że żelazne 4K jednak nie jest potrzebne do życia, właściwie to nieprawdziwe 4K ze sztuczkami jest lepsze, a coś takiego jak DECYZJE ARTYSTYCZNE jednak istnieje.

Nie dopowiadaj sobie, nie baw się w PPE. :reggie:

Opublikowano

El5z5XbXgAE63hD?format=jpg&name=large

Spencer dobrze godo, nawet tutaj nie każdego stać na konsole za ponad 2000 zł i gry za trzy i pół bomby. Dlatego dobrze że są na rynku alternatywy

Opublikowano
14 minut temu, mugen napisał:

Plejka wciąż (pipi)a i będzie mieć jeszcze mniej życiodajnych pikseli

Opublikowano
W dniu 27.10.2020 o 12:08, 20inchDT napisał:

oh well, klapy i tak lubią dynamiczną rozdziałkę

Grinchus tez będzie musiał polubić dynamiczną rozdziałke:shieeet:

@Paolo de Vesir gdzie te natywne 4k/120 fps w Gearsach5? 

Yebanym botom argumenty którymi wojowali ostatnie miesiącę się kończą. Co tam jeszcze wyciągniecie ?:)

Opublikowano

Ale żeby Series S do 720p spadał, to serio jest nieporozumienie dla mnie.

Opublikowano

Spekulacje. Digital Foundry nie ma dostępu do Series S i dowiedzieli się od devów jedynie, że max rozdziałka to 1440p.

Cytat

We don't yet have a Series S console but we were told that Gears 5 maxes out at 1440p on the high-end suggesting an average resolution somewhere between Xbox One and Xbox One X while still hitting the same frame-rate targets as Series X.

Opublikowano

720p na nowych konsolach, w JAKIEJKOLWIEK grze, NAWET 3 lata po premierze to jakieś nieporozumienie

Opublikowano

Klapersy już wzajemne stykanie gryfami, bo G5 nie działa w natywnym xd

Opublikowano

720p na tym Śmieciu S? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD A miałem przez chwilę myśl o kupieniu tego, no ale, to w końcu Microsyf, można się było spodziewać.

Opublikowano
Teraz, Soul napisał:

Klapersy już wzajemne stykanie gryfami, bo G5 nie działa w natywnym xd

Nie no, ja tam tylko się upajam satysfakcja. Ale wali mnie czy będziecie 4k czy 8k natywne lub nie. Jak będą dobre gry to będę w nie grał. Xboxa we wtorek tez odbieram:bunny:

Opublikowano

No cóż, pozostaje ci zostac z ps4 i grac w pixel g.ówna :usmiech:

Opublikowano

Ogólnie zauważyłem, że najwięcej na temat wydajności XSS mają do powiedzenia osoby, które nawet przez chwilę nie myślały o jego zakupie, albo osoby, które nigdy nie doczytają więcej lub chcą się popisać swoją ignorancją.

To samo było przy 900p w Yakuzie. Wygodnie jest pominąć inny tryb - 1440p30. Albo fakt, że Dragon Engine potrafi położyć lepsze PC.

No a teraz mamy Digital Foundry, które zasugerowało, że może będzie minimum 720p bazując na skrajnych wartościach osiąganych przez Xboxa One. W rzeczywistości może się okazać, że gra przez 90% będzie w 1440p, a reszta to 1080p, przy poziomie graficznym pecetowego Ultra+.

Edytowane przez Bigby

Opublikowano
7 minut temu, Rozi napisał:

720p na tym Śmieciu S? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD A miałem przez chwilę myśl o kupieniu tego, no ale, to w końcu Microsyf, można się było spodziewać.

ztjm rozi, akurat koneserem śmiecia jesteś topowym :) 

Opublikowano

Pampuch pewnie znów zachlał mordę żubrem

Opublikowano

Ja tylko chciałem uciąć naśmiewanie się z Xboxa

CIEKAWE JAK BĘDZIE NA PLAYSTATION 5

Opublikowano

Boty, ciekawe jakie to uczucie jak zasiądziecie do XSX w dniu premiery, popatrzycie na TV i zobaczycie te same (pipi) gry sprzed kilku lat z tym samym guwnianym padem w łapach, to musi być zabawne xD

Edytowane przez cotek

Opublikowano

A to żadne gry (chociażby 3rd party) nie wychodzą 10ego i później? :D 

Opublikowano

cotek zasiądzie w premiere PS5 do kilkunastoletniej gierki, popatrzy w tv, dmuchnie w pada i będzie zabawnie

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano
5 minut temu, cotek napisał:

Boty, ciekawe jakie to uczucie jak zasiądziecie do XSX w dniu premiery, popatrzycie na TV i zobaczycie te same (pipi) gry sprzed kilku lat z tym samym guwnianym padem w łapach, to musi być zabawne xD

SZKODA TEGO 4K W GIRSACH ALE MOŻE W FORZIE HORIZON 4 BĘDZIE LEPIEJ

W GRZE Z JEBANEGO 2018 ROKU XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ALE BĘDZIE GRANE ZNOWU W TO SAMO AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Xboks? Raczej XDboks, zawsze i wszędzie.

Opublikowano

My chociaz odpalimy nowe konsole, a wam albo nie starczy, albo bedziecie sie kisic na zwyklym ps4 "z wyboru"

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

My chociaz odpalimy nowe konsole, a wam albo nie starczy, albo bedziecie sie kisic na zwyklym ps4 "z wyboru"

Oho, majętny bot.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.