Opublikowano czwartek o 04:564 dni Gdyby nie Dean - Soldier Boy to nie wiem czy byłoby co oglądać, ale liczyłem na ciekawszą rolę Sama
Opublikowano czwartek o 07:154 dni 21 godzin temu, mcp napisał(a):Ale co ja mam ci fabułę teraz opowiadać?Była istotna, bo była jego prawą ręką, sterowała całą machiną prania mózgów, druga twarz 7. Jedna z głównych postaci i jej zabicie pokazuje coraz większą odklejkę omlanderaJak dla mnie to była popychadłem odkąd się pojawiła, homelander nigdy jej nie lubił, była mu tylko potrzebna żeby wyssać mleko z cyca. A co do tej drugiej twarzy...to była twarzą, ale propagandy, jestem pewny, że szybciutko ją zastąpią inną marionetką. No ale może masz rację i jej śmierć będzie niosła jakieś konsekwencje, zobaczymy. Edytowane czwartek o 07:174 dni przez rafanus2
Opublikowano czwartek o 09:164 dni @rafanus2 pewnie zrobią Spoilerz jej śmierci kolejną ofiarę starlight, albo że samobojstwo przez nią popełniła. Choć stawiam na to pierwsze.
Opublikowano czwartek o 10:424 dni Godzinę temu, PiotrekP napisał(a):@rafanus2 pewnie zrobiąSpoilerz jej śmierci kolejną ofiarę starlight, albo że samobojstwo przez nią popełniła. Choć stawiam na to pierwsze.No, czyli nic nadzwyczajnego w tym uniwersum.
Opublikowano wczoraj o 11:34 1 dzień W dniu 29.04.2026 o 12:10, mcp napisał(a):Ale co ja mam ci fabułę teraz opowiadać?Była istotna, bo była jego prawą ręką, sterowała całą machiną prania mózgów, druga twarz 7. Jedna z głównych postaci i jej zabicie pokazuje coraz większą odklejkę omlanderaA jednak była tępa, że wyznała miłość impulsywnemu narcyzowi socjopacie, co było jak samobójstwo. Wszak od razu wzbudziła w nim zazdrość, bo nikt nie może kochać Homelandera bardziej niż Homelander ;)
Opublikowano wczoraj o 12:53 1 dzień Ja to nie wiem czym się zachwycali ci, co oglądali te 6 odcinków. Chyba że faktycznie jakąś bombę w kolejnym dostarczą, ale pewnie znowu całe gówno będzie, może poza końcówką. To ostatni sezon, każdy odcinek powinien dowizić, zwłaszcza zakończeniami, a póki co to, można tylko zacytować Kesslera "Who came up with that shit?"
Opublikowano wczoraj o 13:02 1 dzień Zaskoczyli mnie, myślałem że pokażą Praying Mantis jak robi to co robi. Czyżby zostawiali to na finał?Tragiczne dwa ostatnie odcinki, niech oni wszyscy się już pozabijają.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Nie jest dobrze i oglądam chyba już tylko z przyzwyczajenia. Leci na oparach już ten serial i dobrze, że zaraz koniec, bo już nawet węgorze w dupie czy spermienie lawą są po prostu oklepane.Fakt, że pomarańczowy orangutan rozpierdala stany też nie pomaga, bo ten caly kult homelandera to jakoś super kontrowersyjny nie jest wzgledem tego co cheetos robi co chwile xd
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Z tego co mówili scenariusz całosci powstał przed wyborami, ale jak było naprawdę ciul wie.Co nie zmienia faktu że chyba będzie to najgorszy ze wszystkich, bo zostały 3 odcinki a w sumie jakby od nich zacząć (na chwilę obecną), to niewiele by się straciło.