Opublikowano 15 sierpnia 20241 r 14 godzin temu, Fanek napisał(a): Chyba głęboko sięgnęli do portfela Cholera, pół filmu przedstawione w trailerze. Jak ja tego nienawidzę…
Opublikowano 15 sierpnia 20241 r 17 godzin temu, Absolem napisał(a): Fajne obyczajówki: Raymond and Ray, Coda, Palmer, Cherry. Dla mnie Apple jest jedynym serwisem streamingowym gdzie jest co oglądać. Lecą filmy, seriale jeden po drugim i wszystko nie schodzi z poziomu. Ostatnio dwa jeszcze nowe doszły: The Instigators 2024 komedia kryminalna Matt Damon i Casey Affleck i śmieszna nawet 7/10 i lekka komedia ze Scarlett Johanson Zabierz mnie na Księżyc 2024 na 6/10 polecam! A jak w końcu serial Czarne materie? fajne? dużo lepsze od Konstelacji? będzie drugi sezon czy to zakończenie historii?
Opublikowano 15 sierpnia 20241 r ten ostatni film co niby miał być taki fajny i już nawet zapomniałem jego tytułu to nie był taki fajny
Opublikowano 17 sierpnia 20241 r W dniu 15.08.2024 o 16:15, Fanek napisał(a): Ostatnio dwa jeszcze nowe doszły: The Instigators 2024 komedia kryminalna Matt Damon i Casey Affleck i śmieszna nawet 7/10 i lekka komedia ze Scarlett Johanson Zabierz mnie na Księżyc 2024 na 6/10 polecam! A jak w końcu serial Czarne materie? fajne? dużo lepsze od Konstelacji? będzie drugi sezon czy to zakończenie historii? Dark Matter bardzo dobry i w sumie ten drugi sezon ma sens, jeżeli to dobrze rozpiszą. W międzyczasie pojawił się oficjalny nius o przedłużeniu serialu na drugi sezon: https://naekranie.pl/aktualnosci/serial-science-fiction-mroczna-materia-2-sezon-1723881772 No i fajno.
Opublikowano 21 sierpnia 20241 r no mi właśnie ten The Instigators 2024 nie podszedł w ogóle dałbym takie 5/10
Opublikowano 25 sierpnia 20241 r Kręcą się wokół czwartego sezonu Teda Lasso https://variety.com/2024/tv/news/ted-lasso-heading-toward-season-4-greenlight-1236117291/
Opublikowano 25 sierpnia 20241 r 36 minut temu, Square napisał(a): Szczerze to nie wiem po co. No jak to? Jedna z ich silniejszych marek chyba. Chociaż ja już miałem przesyt tego słodkopierdzącego klimatu po pierwszym sezonie.
Opublikowano 25 sierpnia 20241 r No wiadomo, ale w tych trzech sezonach zamknęli wszystkie wątki, jakakolwiek kontynuacja będzie na siłę.
Opublikowano 25 sierpnia 20241 r No fabularnie bez sensu odgrzebywać, ale pewnie wymyślą coś w stylu, że Spoiler Ted zatęsknił za dawnymi kolegami i jednak wrócił do Richmond zdobyć Ligę Mistrzów
Opublikowano 25 sierpnia 20241 r z jednej strony apple dostarcza ale z drugiej strony wołałbym żeby już tego nie ruszali. jeśli jakimś sposobem wyjdzie kaszana albo średniak to zaburzy wizerunek całości, która cholernie dobrze mi podeszła i serial pękł w mini maratonach. wskrzeszenia rzadko kiedy dobrze wychodzą. zamknęli ten serial, pozamykali wątki, niech spoczywa w pokoju i w serduszkach widzów.
Opublikowano 4 września 20241 r Ruszył 4 sezon 'Kulawych Koni' (1 odcinek dzisiaj, kolejne co tydzień). Jest dobrze
Opublikowano 17 września 20241 r 2 miesiące temu skorzystałem z promo na 2 miesiące gratis, dzisiaj pobrało mi kasę za kolejny. Jestem _prawie_ pewien, że anulowałem odnowienie, ale oczywiście nie mam pewności. Dzisiaj od razu anulowałem i zrobiłem skrinszota. ALE, główny temat to, że jak było za friko to nie obejrzałem ani minuty niczego. A dzisiaj skoro zapłaciłem to od razu oglądam kolejny odcinek For All Mankind. Mam tyle rzeczy za które zapłaciłem i nie skorzystałem (gry na Steam!!!), że normalnie jak nie wydam na coś kasy to w ogóle nie mam motywacji, żeby to konsumować.
Opublikowano 17 września 20241 r Dobrze, że przypominasz - dziś też mi mija 2 miesiące cebuli, ale na szczęście mam wyłączone odnawianie. W sumie wleciał tylko "Uznany za niewinnego", a teraz czytam o tych Kulawych Koniach same dobre opinie, trzeba czekać na kolejną promkę
Opublikowano 17 września 20241 r Mi akurat konie nie podeszły w ogóle, odpadłem po 2ch odcinkach, ale ponieważ mam na każdy temat zupełnie inną opinię niż wszyscy inni tutaj to pewnie są świetne.
Opublikowano 17 września 20241 r Też mi nie wchodzi, bo już korzystałem. Ale ostatnio wszystkie promki mi nie działały.
Opublikowano 17 września 20241 r U mnie pierwszy raz cebula nie zadziałała. No nic. Teraz tylko czekam na drugie sezony Silos i Rozdzielenie. Jak będą wszystkie odcinki, to opłaci się jeden miesiąc.
Opublikowano 18 września 20241 r 12 godzin temu, dominalien napisał(a): Mi akurat konie nie podeszły w ogóle, odpadłem po 2ch odcinkach, ale ponieważ mam na każdy temat zupełnie inną opinię niż wszyscy inni tutaj to pewnie są świetne. Mi też nie siadły. Teraz z braku laku odpaliłem ten nowy czwarty sezon, ale nic się w odbiorze nie zmieniło.
Opublikowano 18 września 202418 wrz 10 godzin temu, Square napisał(a): Też mi nie wchodzi, bo już korzystałem. Ale ostatnio wszystkie promki mi nie działały. Miałem tak w maju (promocja na LG). Więc usunąłem appkę z tv, zainstalowałem od nowa i weszło pięknie. Tydzień temu zrobiłem to samo.
Opublikowano 18 września 202418 wrz A pokazuje się Wam w apce na tv w ogóle? Bo z tego co widzę, to apple tv+ na 3 miechy za free był dostępny tylko w pierwszym tygodniu. Teraz jest drugi i są już zupełnie inne rzeczy.
Opublikowano 18 września 202418 wrz 7 minut temu, sprite napisał(a): A pokazuje się Wam w apce na tv w ogóle? Mi pokazywało jak byłem niezalogowany tylko. @Masorz spróbuję