Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod V: Free-For-All

Featured Replies

• Odpowiedzi 659
  • Wyświetleń 65,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dziekuje wszystkim za wziecie udziału w evencie, było w tym roku naprawde ostro a niektórym puściły hamulce. Musze specjalnie wymienic @Rayos oraz @Matriks_1111 bo chłopaki zaatakowali mimo ze nie gra

• Polazlem do wyrka, zamykam oczy i sie telefon zaswiecil, to sprawdze co to bo przeciez jeszcze nie spie.       Co tu sie odyebalo przed spaniem jaka bomba na twarz @Shank

Opublikowano
  • Autor

Ledwo do domu przyszedlem i juz zayebany bombami po uszy :obama:

rCxo9rK.png

A w kodzie

Spoiler

UspSWgE.png

A potem

l1CWlcf.png

WOW_e22c2.gif

Dziekuje @suteq oraz @Matriks_1111, no jak strzelili chłopaki to nie ma co ze mnie zbierać :obama:

Opublikowano

A wahałem się między Spellforcem, a Yakuzą Kiwami 2. Dobrze, że nie wybrałem opcji nr 2. :D 

Ja równiez pieknie dziekuje Velius za The Return of the Obra Dinn. :s159: Będzie grane w opór. :banderas: 

Opublikowano
  • Autor

Strzelilem w kogos z wyrzutni rakiet, nagrabił sobie za zeszly rok.

9aBHPv.gif

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Narazie raczej nie wchodze do tematu bo czuje sie jak bym siedział pod choinka ze swoim prezentem i patrzał jak kuzyni otwierają prezenty świąteczne czekając az wszyscy sie rozejdą żeby pograć w Tomb Raidera :D

Opublikowano
11 minut temu, _Forum_ napisał:

Narazie raczej nie wchodze do tematu bo czuje sie jak bym siedział pod choinka ze swoim prezentem i patrzał jak kuzyni otwierają prezenty świąteczne czekając az wszyscy sie rozejdą żeby pograć w Tomb Raidera :D

Poczekaj... w styczniu nie będziesz wiedział w co grać;D

Opublikowano

OET4eTD.png

Czekolada piękny prezencik dostarczył. Dziękuję bardzo <3

Opublikowano
  • Autor

No i tyle postrzelal bo go dopadli...

giphy.gif

eJAVrWz.png

Szok niedowierzanie, ktos sie zdecydował na strzelenie Digimonami i tym wariatem byl @Mild_smoker. No niesamowite zdziwienie poprostu, zabił mnie człowiek. A jak juz chcialem odetchnac to...

Rb9Vfv9.png

@Dr.Czekolada robi czekoladowe fatality i koniec. Ja wysiadam prosze państwa :obama:

Opublikowano

:banana-santa::thanks: Dzięki @tomzacz, swietny prezent i bedzie mi dlugo sluzyl :) Dobrze ze byl kibel niedaleko bo jak zobaczylem wiadomosc to mialem dluga posiadowe, czuje ze jestem na wykonczeniu :D

o4GIhhO.png

Opublikowano
  • Autor

Ja narazie przerwa, nie chce wystrzelac wszystkiego jednego dnia i to jeszcze tak daleko od swiat :)

Opublikowano
  • Autor

SeparateQuestionableKiwi-size_restricted

HlAg30V.png

:obama:  :obama::obama::obama::obama::obama:

Jezusie masakra matko "sprawdz steam" @Rayos mikołajowy wariat. Rozyebane wszystko do okoła.

Opublikowano
31 minut temu, Starh napisał:

Co tu się odjaniepawla :D

Swieta jak co roku na forumku :kaz: 

az sie ryjek cieszy mimo ze nie biere w tym roku udzialu bo dzidek to sroga skarbonka xd

Opublikowano

Panowie u mnie jest tak ze jak dostane karty Steama za gotowke w sklepie to zrobie prezenty bo dostalem wyplate w gotowce za dodatkowa prace z bezdomnymi aby cos skrecic do tego okazalo sie ze malo xD Typowe forumowe swieta :D

Edytowane przez _Forum_

Opublikowano
  • Autor

Szykuje sie spać, łózeczko poscielone, mam odpalac jakas gierke przed spaniem i (pipi).

Tr9nAcV.png

Kolega @Ukukuki wyjechał z zaskoczenia i przywalił piekny debiut w te świeta. Co tu sie dzieje, wszyscy jestescie niezle popaprani (w pozytywny sposób). Dziekuje slicznie :banderas: