Opublikowano 24 grudnia 20195 l A ja dziś "skromnie" @El Loco Chocko Oraz @Velius strzał w mój ryj I @Widget mnie mutantem dobija
Opublikowano 24 grudnia 20195 l @Starh Dziękuję za tego kultowego spalacza komputerów żywcem Edytuje już bo nie chce spamować xd Dziękuje @Ukukuki Świry, świry everywhere Wesołch Świąt! Edytowane 24 grudnia 20195 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 24 grudnia 20195 l Tylko co siadłem przed kompem, a tu prezent na mordę poleciał. Dzięki bardzo @Starh Nie ograłem tego tytułu, a słyszałem, że całkiem niezły.
Opublikowano 24 grudnia 20195 l Panowie, ja już podziękuję, mam praktycznie pustą listę życzeń, konto na event też
Opublikowano 24 grudnia 20195 l WEEEEESOOOOLYYYYYYYYCH oberawalo mi sie jeszcze Dzieki Ukukuki 3600 masterrace Edytowane 24 grudnia 20195 l przez Labtec
Opublikowano 24 grudnia 20195 l 33 minuty temu, ireniqs napisał: Tylko co siadłem przed kompem, a tu prezent na mordę poleciał. Dzięki bardzo @Starh Nie ograłem tego tytułu, a słyszałem, że całkiem niezły. A spróbuj mi nie zagrać w ten hiciorek to zakuje w kajdany!
Opublikowano 24 grudnia 20195 l Autor Wracam z bardzo słabej wigilii w ponurym nastroju (szkoda gadać), włączam lapka i oniemiałem, pełne gacie, brak słów. @Bzduras chyba Cie z okna wyrzucili, oszalales YS VIII łoooo matko! @Ukukuki wjechal z kolejnym YS, tym razem Celceta, kolekcja nareszcie kompletna, wszystkie czesci na Steamie, dziekuje A tutaj kolega zaatakowal niespodziewanie i dolozyl ostateczne pchniecie No brak słów. A odnosnie pytania, oczywiscie ze masz swietny Aim! Ale pocwiczyc zawsze mozna zeby byc jeszcze lepszym. @El Loco Chocko
Opublikowano 24 grudnia 20195 l Po tym co się tu dzieje są na prawdę wesołe. Po wczorajszym gęba mi się dalej cieszy, i pewnie będzie się cieszyć do następnego eventu. Takich szajbusów to ze świecą szukać
Opublikowano 24 grudnia 20195 l Oberwałem Homeworldem i... raczej nie Homeworldem. Przynajmniej wreszcie poznam geniusz tej serii
Opublikowano 24 grudnia 20195 l Uwaga, uwaga! Attenzione! Achtung! Poniższy materiał nie jest przeznaczony dla osób niepełnoletnich i o słabej psychice. Podczas przygotowania tego materiału ucierpiała jedna istota (prawie) ludzka. Akcja została przygotowana przez specjalistów - nie próbujcie tego w domu. I po tym wstępie powinna być tu pewnie równie ciekawa historia, ale wyglądało to tak: Siedzę z rodzinką po Wigilii i dostaje maila podczas rozmowy z @Velius dostaję maila, w którym widzę taki oto obrazek: W tym momencie zrobiło mi się gorąco i fala szczęścia pomieszana z szokiem spłynęła po mnie dość niespodziewanie, ale nie tak bardzo jak to co stało się za chwilę, bo oto moim oczom ukazała się taka wiadomość: W tym momencie poczułem ostry ucisk w dolnej części brzucha i szok, który nie wiem czy większy wynikał z tego co zobaczyłem czy z tego, jak ja się teraz wytłumaczę z tego, że się zesrałem ze szczęścia Panowie @Velius @Dr.Czekolada@Bzduras@WolfVeto@Ukukuki @Widget @Krzysztof Tomczak @Homer S Brak mi słów, naprawdę dziękuję to błahostka w porównaniu z tym co odwaliliście
Opublikowano 24 grudnia 20195 l Co tu się odwaliło Wracam do domu po służbie zaraz i odpalam od razu gierke! @Dr.Czekolada dziękuje kolego ślicznie!!
Opublikowano 24 grudnia 20195 l Siedzę sobie na Discordzie, gdy nagle dostaję powiadomienie. Patrzę i... Ja naprawdę już nie wiem co powiedział, @Dr.Czekolada roz(pipi)ił totalnie
Opublikowano 24 grudnia 20195 l @Dr.Czekolada pokazuje że Szczecin jeszcze do końca nie wymiękł:) Godzinę temu, WolfVeto napisał: Nie zadzieraj z Davym Jones'em Patrz... Pozbierał się po wczorajszym:)
Opublikowano 24 grudnia 20195 l 12 minut temu, Mild_smoker napisał: @Dr.Czekolada pokazuje że Szczecin jeszcze do końca nie wymiękł:) Patrz... Pozbierał się po wczorajszym:) A Ty jak żyjesz?
Opublikowano 25 grudnia 20195 l Autor @Grabek jak doyebal, musialy tam wplynac jakies hajsy pod choinka i odrazu polecial gifty kupowac
Opublikowano 25 grudnia 20195 l @Shankor wie, że miałem iść spać więc zadbał, bym miał mokre sny.... ehhh jaki piękny klasyk, dziękuję, marzyłem <3