Opublikowano 26 grudnia 20195 l Obudził mnie dziś @Dante i oberwałem tym, dziękuję. Tym bardziej że naprawdę dostałem już dużo i serio nie spodziewałem się prezentów.
Opublikowano 26 grudnia 20195 l 11 godzin temu, suteq napisał: Obstawiam, że Velius to trzyma jeszcze atomówki na Nowy Rok. Ty sie lepiej na przyszly rok szykuj jak juz zlozysz tego swojego potwora
Opublikowano 26 grudnia 20195 l 1 godzinę temu, Grabek napisał: Ty sie lepiej na przyszly rok szykuj jak juz zlozysz tego swojego potwora Już zacząłem budować schron przeciwatomowy.
Opublikowano 26 grudnia 20195 l 56 minut temu, Ukukuki napisał: Pierwsza gra tego typu jaką ogram ;p A są jakieś inne gry tego typu?
Opublikowano 26 grudnia 20195 l 2 godziny temu, devilbot napisał: A są jakieś inne gry tego typu? Są jakbyś kiedyś chciał listę to
Opublikowano 26 grudnia 20195 l Autor 5 godzin temu, suteq napisał: Już zacząłem budować schron przeciwatomowy. Tyle z tego budowania
Opublikowano 26 grudnia 20195 l Jade sobie pociągiem, myślę, zobaczę co tam na Steam czy nikt nie pisał, a tam atomowka rozpierdalająca mój nowiutki schron: + pod kodem kryło sie: Pierdolony. XD Kocham Cię Velius wariacie. <3 P.S Zemszczę się. :3 Edytowane 26 grudnia 20195 l przez suteq
Opublikowano 26 grudnia 20195 l Tak siedzę A dlaczego? Bo człowiek-demolka-destruktor znany też niektórym jako @Velius wjechał, roz(pipi)ił i sobie poszedł, a ja nie wiem, o co chodzi i czy to przypadkiem nie buldożer wyjechał w rejs po mieście Oczywiście prośba z tekstu spełniła się sama, kleksik nawet nie musiał się starać żeby wyjść
Opublikowano 26 grudnia 20195 l Autor @Bzduras nie umie przyjąć lepy na ryj jak należy i pcha sie z piesciami zeby oddać... Ale jak juz oddał to całe miasto usłyszało Nie spodziewałem sie juz niczego wiecej a tutaj taka bomba na zakończenie, rozwalony jestem na łopatki. Bedzie grane i to niedługo. NO W MORDE NIE WIERZE. Edytowane 26 grudnia 20195 l przez Velius
Opublikowano 26 grudnia 20195 l Panowie... ja nie mogę nawet zrobic infografiki w tym roku bo to co tu się dzieje jest nie do ogarnięcia
Opublikowano 27 grudnia 20195 l @blantman Dziękuję za tego klasyka. Jedyna część której nie ruszałem od ponad 10 lat
Opublikowano 27 grudnia 20195 l Autor 11 godzin temu, Rayos napisał: Btw, jakie zakończenie @Rayos dalej tam grasuje i wali pancze A potem człowiek wstaje rano, odpala kompa co by wrzucić obrazki a tu atakuje @blantman Ależ kanoniada, ja wysiadam i nie wiem co powiedziec, miejcie litość, poważnie tutaj nie da sie nic powiedziec, to już jest napaść.
Opublikowano 27 grudnia 20195 l Wczoraj odpalam dla kolegów chooyowego streama i oczywiście podczas niego musiałem oberwać z bomby atomowej, @Velius Ty chory poyebie