Opublikowano 6 grudnia 20213 l Przy H2 pracuje z 4-5x tyle ludzi i nie jest to gra z kickstartera jak jedynka. Taki sam samograj jak Plague, obie mi się podobały, klimat, historia, oprawa AV ale jeśli kontynuację mają być gameplayowo takie same, to
Opublikowano 7 grudnia 20213 l W Plague 2 będzie kusza więc może coś tam podrasują, bo ta proca to takie drewienko ale generalnie mi nie przeszkadzało bo tytuł jak dla mnie bdb.
Opublikowano 7 grudnia 20213 l Panowie, jest jakaś stronka, która pokazuje różnice między wersjami gier One a Series X?
Opublikowano 7 grudnia 20213 l 3 godziny temu, Figaro napisał: Panowie, jest jakaś stronka, która pokazuje różnice między wersjami gier One a Series X? https://www.psxextreme.info/ zapraszam
Opublikowano 7 grudnia 20213 l 4 godziny temu, Figaro napisał: Panowie, jest jakaś stronka, która pokazuje różnice między wersjami gier One a Series X? Różnice są tak małe, że potrzeba co najmniej grupy śledczej CSI żeby je wychwycić. Edytowane 7 grudnia 20213 l przez SnoD
Opublikowano 8 grudnia 20213 l Mam mały problem, kupilem Oled od Phillipsa model 856, ma wszystkie bajery i teraz wchodząc w opcje nie mogę wybrać 2 trybów mam je ja szaro „zezwalaj na automatyczny tryb małe opóźnienia” i „zezwalaj na zmienna częstotliwość odświeżania”. W tv mam włączony tryb gry. Telewizor obsługuje allm i free sync premium, orientuje się ktoś o co chodzi ?
Opublikowano 8 grudnia 20213 l Pytanie czy wszystkie porty HDMI są w standardzie 2.1? 1 i 2 obsługuje 4K 120 wiec tylko te, i na nich próbowałem
Opublikowano 8 grudnia 20213 l To psikus, być może jest gdzieś w opcjach wejść dodatkowy tryb do uruchomienia. Tyle że nie mam TV Philipsa więc gdzie tego szukać raczej nie pomogę. U siebie w Sony też najpierw musiałem włączyć w menu rozszerzone tryby działania HDMI żeby w ogóle konsola zaczęła współpracować.
Opublikowano 8 grudnia 20213 l To psikus, być może jest gdzieś w opcjach wejść dodatkowy tryb do uruchomienia. Tyle że nie mam TV Philipsa więc gdzie tego szukać raczej nie pomogę. U siebie w Sony też najpierw musiałem włączyć w menu rozszerzone tryby działania HDMI żeby w ogóle konsola zaczęła współpracować.Tak wszedłem w ustawienia hdmi i tam znalazłem dodatkowe opcje , dzięki
Opublikowano 10 grudnia 20213 l Dlaczego najnowszy trailer A Plague Tale: Requiem sygnowany był Sony i PS5? Tytuł miał trafić na premierę do Gamepassa.
Opublikowano 10 grudnia 20213 l Autor 3 minuty temu, Czoperrr napisał: Dlaczego najnowszy trailer A Plague Tale: Requiem sygnowany był Sony i PS5? Tytuł miał trafić na premierę do Gamepassa. po prostu ktoś wstawił filmik z kanału Playstation gra normalnie wyląduje na Xboxie i Game Passie Day Fucking One
Opublikowano 10 grudnia 20213 l Jakiego PPE? To Figuś wszędzie wrzuca trailery z kanału PS, na PPE przynajmniej dali z kanałów studiów developerskich w miarę możliwości. Ale na obronę pana moderatora powiem, że po prostu najwygodniej i najszybciej jest wejść na jeden kanał i kopiować z niego linki do wrzucenia, a że PS wrzuca wszystko szybko i w jedno miejsce to pewnie tym się posiłkuje. Tunic wreszcie z datą premiery
Opublikowano 10 grudnia 20213 l Tak jak Bzduras pisze, ale nie sądziłem że o taka pierdołę komuś pęknie żyłka. To multiplatforma.
Opublikowano 10 grudnia 20213 l Dobrze że wrzuca bo se wchodzę rano na forumek i wszystko jest w jednym miejscu do obejrzenia
Opublikowano 10 grudnia 20213 l 1 hour ago, Bzduras said: Jakiego PPE? To Figuś wszędzie wrzuca trailery z kanału PS, na PPE przynajmniej dali z kanałów studiów developerskich w miarę możliwości. Ale na obronę pana moderatora powiem, że po prostu najwygodniej i najszybciej jest wejść na jeden kanał i kopiować z niego linki do wrzucenia, a że PS wrzuca wszystko szybko i w jedno miejsce to pewnie tym się posiłkuje. Tunic wreszcie z datą premiery A Plague Tale: Requiem może być jedną z najlepszych przygodówek w 2022 roku. Zobaczcie pierwszy gameplay - PPE.pl Tutaj. Widzę, że jest już dopisane, że tytuł trafi do GPU, wcześniej tego nie było przez co widać konsternację w komentarzach. Edytowane 10 grudnia 20213 l przez Czoperrr
Opublikowano 10 grudnia 20213 l 1 minutę temu, Czoperrr napisał: A Plague Tale: Requiem może być jedną z najlepszych przygodówek w 2022 roku. Zobaczcie pierwszy gameplay - PPE.pl Tutaj. Ty a może taki sam powód jak tutaj na forum, PS wrzucił wcześniej.
Opublikowano 10 grudnia 20213 l 3 minutes ago, Figuś said: Ty a może taki sam powód jak tutaj na forum, PS wrzucił wcześniej. Spoko, przecież to nie do Ciebie mam pretensje, nothing personal!
Opublikowano 10 grudnia 20213 l Ja wiem, ale śmieszy mnie nawet przypierdolka z tak błahego powodu nawet do PPE
Opublikowano 10 grudnia 20213 l Akurat przypierdalanie się do PPE z jakiegokolwiek powodu powinno być obowiązkiem każdego forumowicza.
Opublikowano 10 grudnia 20213 l Ktoś wie co się dzieje z grą SCORN ? Czekam na nią żeby zakupić pudełko, no ale kurde coś cisza, miałem cichą nadzieje na TGA a tu klopsik.